inzerce, prodej, prodám, bazar

Logitech Squeezebox Duet - 1 ovladač + 3 přehrávače

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Logitech Squeezebox Duet - 1 ovladač + 3 přehrávače.

Funguje přes wifi, přehrávače je možné připojit buď přes wifi nebo ethernet kabelem.
Internetová rádia, přehrávání hudby z PC (po nainstalování bezplatného softwaru z webu ).

Kvalitní zvuk, multiroom řešení.
Ovládání přiloženým ovladačem nebo přes aplikaci v mobilu.
Ovladač je ve velmi pěkném stavu (bez škrábanců), baterie v ovladači má solidní výdrž, ale stejně asi budete hudbu ovládat přes svůj mobil.

Originální krabice pro 1 receiver a ovladač.
2 adaptéry mají UK koncovku, proto přikládám 2 redukce na EU zásuvku.

V případě zájmu je možné prodat i jednotlivé přehrávače (receivery). Možno zkombinovat i se Squeezebox Touch z mého druhého inzerátu.

Více info na webu nebo mi napište, rád dotazy zodpovím.
Logitech Squeezebox Duet - 1 ovladač + 3 přehrávače
Podobné inzeráty
Logitech Squeezebox Touch
Logitech Squeezebox Touch s dálkovým ovladačem. Funguje přes wifi nebo je možné připojit ethernet kabelem. Internetová rádia, přehrávání hudby z PC (po nainstalování bezplatného softwaru z webu ), možno přehrávat i z flash disku. Kvalitní zvuk, multiroom řešení. Ovládání přes dotykovou obrazovku přehrávače nebo přiloženým ovladačem nebo přes aplikaci v mobilu. Přehrávač je ve velmi pěkném stavu (bez škrábanců). Stojánek přehrávače má na sobě původní ochrannou fólii. Originální krabice. Možno zkombinovat i s přehrávači Squeezebox z mého druhého inzerátu. Více info na webu nebo mi napište, rád dotazy zodpovím.
Prodám HiFi CD přehrávač Sony levně ...
Prodám tyto dva HiFi CD přehrávače Sony CDPXE-270 levně! Samozřejmě je možné koupit jak oba přehrávače tak jen jeden! Oba přehrávače jsou naprosto totožné a jsou v naprosto perfektním stavu (Ani škrábanec) na úrovni nového přehrávače! Oba jsem je zakoupil jako úplně nové v roce 2001 v Datartu ještě jako student s úmyslem, že je budu používat jako DJ k profesionálnímu hraní na Stodolní ... Ovšem po necelém roce jsem již měl takové příjmy, že jsem zakoupil Profi DJ přehrávače Numark a tyto HiFi komponentní přehrávače jsem již nikdy nepoužil! Přehrávače jsou tedy plně funkční a kompletní včetně obalu, návodu a dokladu o nabití! Pro sběratele jistě důležité ... Nemají sebemenší poškození! Nutno vidět a hlavně slyšet ... Přehrávají jak CD-R tak CD-RW a načítají tato klidně 23 let stará CD opravdu okamžitě bez sebemenšího zaváhání! Samozřejmě že tyto přehrávače nemají zvuk mého HiFi CD Denon za desetitisíce a nemohou konkurovat profi aparatuře za statisíce ... Ovšem za cenu v řádech pár tisíc v dnešní době nenajdete přehrávač této zvukové úrovně a hlavně v naprosto Top stavu! Ovšem pozor přehrávače nedisponují D.Ovladačem! Jedná se o základní model 270 a ten ho neměl a já ho ani k DJ hraní nepotřeboval ... Tedy kdo vyloženě ovladač vyžaduje nechť hledá jinde:-) Přehrávač bych proto vřele doporučil začínajícím Hifistům kteří zatím nemají přehnané nároky na zvuk a zároveň mají opravdu omezený rozpočet ... V kooperaci s vhodným zesilovačem a reprem lze dosáhnout opravdu velice kvalitního zvuku za opravdu lidovou částku ... Pozor jeden přehrávač je již prodán!!! Tedy k dispozici je již pouze jeden přehrávač za cenu 3 000 Kč. Přehrávač je v naprosto perfektním stavu na úrovni nového přehrávače! Hraje perfektně a nemá sebemenší škrábanec! Proto je cena naprosto adekvátní! Nicméně při rychlém jednání a vlastním odvozu, eventuálně uhrazení poštovného možná výrazná sleva!!! Ovšem za cca 1 000 korun ho opravdu neprodám! První přehrávač jsem prodal za rovné 3 000 korun! Tedy jsem schopen dát slevu cca 500 korun ... Tedy o ceně lze eventuálně jednat ... Doporučuji přečíst také mé ostatní inzeráty, protože prodávám jen perfektní zboží za velice korektní ceny ...
DVD přehravače plus  televize smart
Prodám různé DVD přehrávače viz. foto. Pak prodám nový set-top box, za 550kč plus Televizi Hyundai,full HD, ta je nehraná, cena 1800kč Cena za DVD přehrávače dohodou. Více informací a foto na mail. milanfulnek2@ a tel.
Philips MNOHOÚČELOVÁ HiFi VĚŽ, BLUETOOTH, RÁDIO, DAB+
PORADÍM, PŘIPOJÍM... PŮVODNÍ CENA - 3000 Kč. Kompaktní výkonný systém - hi-fi věž s věrným zvukem o výkonu až 50 W. FUNKCE věže: .. DVD, CD přehrávač .. rádio, klasický tuner FM VKV .. LINKOVÝ kabelový vstup pro připojení dalšího audio přístroje, např. níže uvedeného nabízeného BLUETOOTH nebo nového DAB+ digitálního rádia .. USB zásuvka pro přehrávání MP3 souborů .. VYLEPŠENÍ ZVUKU : -- Dynamic Bass Boost = ZVÝRAZNĚNÍ BASŮ -- EKVALIZÉR - 4 režimy nastavení zvuku DSC - Jazz, Rock, Pop a Classic .. DÁLKOVÝ OVLADAČ K věži DÁLE nabízím k připojení také : 1/ DAB+ digitální nové rádio, tuner s .. hifi bezšumovým příjmem, .. BLUETOOTH přijímačem, které s věží propojíte kabelem 2) samostatný mnohoúčelový BLUETOOTH PŘIJÍMAČ, ADAPTÉR s funkcemi : .. BLUETOOTH bezdrátový přijímač pro příjem zvuku, streamování z mobilu, notebooku, např. z YouTube .. FM RÁDIO VKV .. EKVALIZÉR s 6 režimy na úpravu basů, středů a výšek .. USB vstup pro MP3 ky na flešce .. LINKOVÝ VSTUP 3,5 mm jack pro drátové připojení dalšího zvukového zdroje, třeba CD přehrávače .. DÁLKOVÝ ovladač .. ZESILOVAČ 2x20 W S věží propojíte kabelem. Výstupní výkon: 2x25 W trvale, RMS Tuner/příjem/vysílání Pásma tuneru: VKV stereo Automatické digitální ladění: Ano Předvolby stanic: 20 Vylepšení tuneru: Funkce Auto Store Možnosti připojení : Výstup video - analogový: Kompozitní CVBS (žlutý cinch), S-Video (Hosiden), Komponentní video Y Pb Pr (cinch) Další připojení: Výstup, Anténa VKV Sluchátka: 3,5 mm Audio připojení: Linkový vstup 3,5 mm Příslušenství : Dálkový ovladač: se 40 tlačítky a lithiovými bateriemi typ - Philips MCD135/58 Mikrosystém Rozměry : Šířka přístroje: 152 mm Výška přístroje: 170 mm Hloubka přístroje: 210 mm Šířka hlavního reproduktoru: 152 mm Výška hlavního reproduktoru: 170 mm Hloubka hlavního reproduktoru: 210 mm
Shanling M6 Pro vynikající stav - stav nového
Hires audio přehrávač, včetně videa, vynikající stav, stav nového přehrávače. Kvalita zvuku bezkonkurenční. Prodávám z důvodu malého využití. V současné době se prodává za 17700 Kč. O krok vpřed od úspěšného digitálního zvukového přehrávače M6 představuje společnost Shanling inovovaný model M6 Pro s vylepšeným designem a zvukovými prvky. Tato nová verze má větší výkon, více připojení a elegantnější design. Vyzbrojený certifikací Hi-Res Audio a Hi-Res Wireless Audio má zvukový přehrávač M6 Pro své místo na čele nabídky Hi-Res audio přehrávačů společnosti Shanling. Shanling vylepšil duální DAC na prémiový DAC AKM AK4497EQ. S touto novou generací DAC je Shanling schopen posunout kvalitu zvuku M6 Pro výrazně nad všechny ostatní předchozí výtvory. Spolu s exkluzivně navrženým plně vyváženým štvokanálovým zesilovačem poskytuje M6 Pro ještě výkonnější výstup při dosahování vynikajících měření a lépe znějící hudby. Výkonný Shanling M6 Pro obsahuje osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 430 v kombinaci s 4G RAM a 32G ROM, aby byl zajištěn rychlý a hladký chod systému. Abyste se ujistili, že máte dostatek místa pro vaši hudbu, podporuje M6 Pro karty microSD až do 2 TB.
DEXON JPA 1032
Prodám celkem 4 nové, nepoužité rozhlasové ústředny DEXON JPA 1032. Technické parametry: - výkon 30 W rms / 100 V, 70 V, 4 - 16  - 1 zóna - 1 vstup Mic konektorem Jack 6,3 nesym., odděleně nastavitelná hlasitost, citlivost -55 dB, vstupní impedance 600  - 1 vstupy Aux stereo, konektory RCA Cinch, citlivost -7 dBm = 350 mV, vstupní impedance 10 k - 1 vstupy Aux mono, konektor Jack 6,3, citlivost -7 dBm = 350 mV, vstupní impedance 10 k - výstup na reproduktory pomocí šroubovacích svorek - vestavěný digitální modul přehrávače Mp3 souborů z USB (Flash paměti) nebo SD paměťové karty s podporou kapacity až 8 GB - vestavěný Bluetooth receiver, pro snadné přehrávání z chytrého telefonu nebo tabletu - vestavěný softwarový equalizér s několika presety pro Mp3 přehrávač - spárování s Bluetooth zařízením je chráněno heslem - vestavěný FM tuner s rozsahy FM 88 - 108 MHz - 100 paměťových míst FM tuneru - LED display multifunkčního přehrávače - možnosti opakování přehrávání (vše nebo daná skladba jednou) - možnost automatického nalazení tuneru, bohaté možnosti hledání stanic a ukládání do paměti - všechny stereo vstupy a zdroje jsou převáděny do mono formátu přímo ústřednou - 1 stereofonní výstup Line Out konektory RCA Cinch, pro nahrávání a další zesílení, úroveň +2,2 dBm = 1 V, min. zatěž. impedance 470  - 2 pásmový frekvenční korektor ± 10 dB na 100 Hz a 10 kHz - snadná obsluha díky voliči podkresové hudby (Mp3 / AUX1 / AUX2 / bluetooth). Podkresová hudba se tak zbytečně nemíchá a v daný okamžik je tak využíván jen jediný zdroj podkresové hudby - vestavěná siréna, aktivovaná tlačítkem zepředu ústředny, popř. gong u novějšího modelu - vestavěný limiter proti přebuzení ústředny - IR dálkové ovládání ústředny - LED výstupní indikátor úrovně - výstupní ochrany proti zkratu, přehřátí, přebuzení, nadměrnému zatížení - odstup S/N > 75 dB / LINE - zkreslení THD < 1="" %=""> - frekvenční rozsah 50 - 16 000 Hz / +1, -3 dB - napájení AC 230 V / 50 Hz nebo DC 12 V - pracovní teplota - 10 - + 40 °C - rozměry 241 x 70 x 270 mm - hmotnost 3,4 kg Cena 2900 Kč za kus.