inzerce, prodej, prodám, bazar

Logitech HD Webcam C930c

Kategorie: Ostatní

Prodám rozbalenou kamerku Logitech HD Webcam C930c, 100% stav.
Logitech HD Webcam C930c
Podobné inzeráty
Sluchátka Logitech vícero variant a polstrování
1, Logitech Headset H390 usb. Hrají velice hezky, pro volání, hraní her, poslech hudby, sledování videa. kvůli kvalitnímu zvuku. Stav perfektní: 100% funkční, nové krytí/molitany/náušníky/nástavce/polštářky pro sluchátka i náhlaví. Vysoké hodnocení, neunaví ani po 4hod neustálého používání. Sluchátka s mikrofonem, USB-A, ovládání hlasitosti a funkci mute (úplné vypnutí mikrofonu, led červeně bliká) na dálkovém ovládání se sponou, která umožňuje připnou DO např. na košili, aby byl po ruce. Frekvenční rozsah 20 Hz-20000 Hz, citlivost 94 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 30 mm, kabel 2,3m. PC 1100,-Kč, teď 799,-Kč. --- 2, Logitech headset 960 usb, Stav velice dobrý (100% funkční, malé známky užívání, nové polstrování/krytí/molitany/náušníky pro sluchátka). Vysoké hodnocení, kvalitní zvuk i mikrofon. Velice lehká otevřená sluchátka s vlastním dálkovým ovládáním se sponou (+/- hlasitost a úplné vypnutí mikrofonu „mute“ – svítí led). Spona umožňuje připnout DO např. na košili, aby byl po ruce. Mikrofon umožňuje odfiltrování nežádoucích zvuků z okolí. Sluchátka s hlavovým mostem lze přizpůsobit prakticky každé velikosti hlavy. Frekvenční rozsah sluchátek 20 Hz až 20 kHz, frekvenční rozsah mikrofonu 100Hz do 16kHz a nabízí citlivost -44 dB. USB kábel 2,4m. PC 799,-Kč, teď 499,-Kč. --- 3, Logitech obdoba H110, Sluchátka s mikrofonem za uši, otevřená konstrukce, 2x3,5 mm Jack na repro a mikrofon, kábel 2,1m, docela hezký hrají, možnost použit na volání/konference, sledování videa, atd. Kabel 1,8 m. Velice dobrý stav, 100% fuknční, nové polstrování/molitany/nástavce na sluchátka, stav viď foto. PC 499,-Kč, teď 249,-Kč. --- 4, nové polstrování/krytí pro nahlávní sluchátka. Nalepovací z jedné strany, pěna uvnitř. Rozměry dxšxv 154x27,4x14mm. Cena 150,-kč. --- Dodání: Praha 9 Hloubětín, Praha – Plzeň 3x/týden, Praha-Brno-Uh. Brod nebo Zlín 1x/měsíčně, případně pošta/zásilkovna/dobírka kdykoliv (50Kč plus záloha poštovní na účet předem, mám zlé zkušenosti s dobírkou).
Logitech Alto Cordless -stojan na notebook s klávesnicí
Stojan pro notebook Logitech Alto Cordless zajišťuje vyšší polohu displeje notebooku pro pohodlnější práci. Standardně velká, bezdrátová klávesnice s opěrkou pro zápěstí umožňuje rychlejší a méně únavné psaní. Obsahuje numerickou klávesnici umožňující rychlé vkládání dat, a tlačítka pro ovládání médií a hlasitosti zajišťující okamžitý přístup k digitální hudbě. Rozbočovač USB se třemi porty umožňuje připojení plug-and-play oblíbených periferních zařízení: bezdrátových myší, tiskáren a externích jednotek. Stojan Alto Connect lze použít téměř na všechny notebooky. Logitech Alto Cordless můžete otevřít pro okamžité použití na rovném povrchu a zase složit a uskladnit. Vestavěné přepážky uspořádávají a zabezpečují skryté kabely. Vlastnosti stojanu pro notebook Logitech Alto Cordless: - Podstavec pro notebook s bezdrátovou klávesnicí a rozbočovačem USB - Zvedne monitor notebooku a zlepší jeho vlastnosti tak, aby bylo dosaženo optimálního pohodlí - Bezdrátová klávesnice pro pohodlné psaní - Pohodlný rozbočovač USB rozšíří možnosti připojení - Kompatibilita s téměř všemi notebooky až do rozměrů 15,4 palce - Snadné nastavení, snadné uložení - Připojení USB
Logitech WebCam c920
Logitech Webkamera - pořizovací cena 1990, prodám za 990 Perfektní stav, jako nová, předám osobně - Milovice, Praha, Nymburk Možnost také přes zásilkovnu.
Webcamera TRUST 17003
Prodávám webkameru trust Exis 17003, pro PC nebo notebook.
Webkamery Full HD 1080P Různé Druhy Více Kusů Sleva
!!! PLATÍ DO SMAZÁNÍ !!! Prodávám webkamery všechny v rozlišení Full HD 1080P s vestavěným mikrofonem. Všechny za 200 Kč za kus. Seznam webkamer níže: 2x Papalook AF925 Specifikace zde: 1x Anivia W5 1080P 1x Anivia W8 1080P Specifikace zde: 1x Ekacom A521 1x Jellycomb WGBG-006 Specifikace zde: 4x AUKEY Webcam A dalších 9 webkamer neznámé značky také všechny Full HD 1080P s mikrofonem. Všechny webkamery jsou funkční a nepoužívané ještě s ochranou folií nebo jen minimálně používané. Více ve fotkách, ceny jsou uvedeny v inzerátu, domluva možná. Při odběru více kusů SLEVA.
Webkamera Niceboy Full HD webcam nová, záruka
Nabízím k prodeji novou webkameru Niceboy Full HD webcam Stream Pro, originál balení včetně kabelu. Záruka 2 roky u Vodafone. Osobní vyzvednutí Praha 6 nebo Zásilkovna 85 Kč.