inzerce, prodej, prodám, bazar

Lodičky s kulatou špičkou na nízkém podpatku

Kategorie: Boty

Lodičky s kulatou špičkou na nízkém podpatku vel 38
Lodičky s kulatou špičkou na nízkém podpatku
Podobné inzeráty
Nové boty vel. 38 a 39, 9 kusů
Letní boty vel. 38, zn. Sergio Todzi, délka stélky až do špičky 24,5 cm, výška podpatku 11 cm, barva světle šedá. Boty jsou nové. Cena 399,- Kč. Kozačky zn. Jennifer & Jennifer, vel. 39, jsou nové, zakoupené v CCC, barva středně šedá, povrch semiš, výška podpatku 8 cm, uvnitř vyteplené, celková výška 24 cm, náhradní podpatky a původní krabice k dispozici. Cena 520,- Kč Lodičky v tmavě hnědých tónech, vel. 39, uvnitř je na podrážce kožená vystýlka, výška podpatku 7,5 cm, jsou nové. Cena 420,- Kč. Elegantní společenské střevíce v hnědých tónech, nové, vel. 39, cena 420,- Kč. Výška podpatku 8,5 cm. Barvy od čokoládově hnědé po hnědošedé odstíny, velmi působivá kombinace. Letní boty bílé, vel. 38, cena 380,- Kč, jsou nové s visačkou, délka stélky až do špičky 25 cm, výška podpatku 10 cm, barva bílá. Letní boty černé, vel. 38, cena 399,- Kč, jsou nové s visačkou, délka stélky až do špičky 25 cm, výška podpatku 10 cm, barva černá. Boty zn. Wilady šedé kotníčkové, vel. 38, nové, délka stélky až do špičky 24,7 cm, výška podpatku 9,5 cm, barva šedá, cena 330,- Kč. Šedé společenské lodičky, značka Beskimao, nové, vel. 38, výška podpatku je 10 cm, střevíce jsou zdobené stříbrnými kamínky, cena 420,-Kč. Materiál umělý semiš. Osobní předání v Praze možné.
Dámské lodičky, vel. 38
Dámské lodičky Clara Barson, vel. 38; cena 250 Kč: Velmi dobrý stav. Použité minimálně. Jen na levém podpatku je oděrka. Barva: vyšisovaná černo zlatá (metalická) barva. Výška podpatku 9 cm. Černé lodičky, vel. 38; cena 190 Kč. Zachovalé lodičky, oděrky na špicích a malinko na opatcích. Zřejmě se jedná o koženou obuv. Výška podpatku 7 cm. Vínové lodičky Impo, vel. 7 1/2 - odpovídá vel. 38; cena 150 Kč. Zřejmě se jedná o koženou obuv. Délka stélky 25,5 cm, výška podpatku 8,5 cm. Nesešlapané, špičky neokopané, ale na jedné botce se odlepuje stélka a uvnitř lodičky je popraskaná kůže (vše vidět na fotkách). Doprava od 65 Kč.
Semišové dámské boty šedohnědé na nízkém podpatku vel 40
Semišové dámské boty šedohnědé na nízkém podpatku s kamínky TOP stav, pohodlné, elegantně vypadající, 1x obuté, + náhradní podpatky PC 999 kč velikost 40, odpovídá vnitřní stélka max 26 cm Dámské semišové boty na nízkém podpatku, vyrobené z vysoce kvalitního materiálu a navržené podle nejnovějších módních trendů. kamínky decentní na zadní části, ani jeden nechybí. V každém ženském šatníku by měly být! Komfort při obouvání poskytuje praktický zip na boku svršku. Velikost: 40 Značka: never 2 hot Poštovné a balné: Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
Černé kožené lodičky Baťa, vel 36, jako NOVÉ
Krásné lodičky na nízkém podpatku s kulatou špičkou. Nošené pouze 1x a v interiéru, takže úplně jako nové. Velikost 36, stélka cca 23 cm. Původní cena 1100. Osobní odběr Praha 7 nebo 1, příp. zaslání poštou plus poštovné. Při odběru více kusů z mých inzerátů SLEVA!
3 x Nové společenské lodičky vel.39
Nové společenské lodičky Sweel Shoes na podpatku výšky 11 cm. ( s náhradními podpatky) Nové šampaň společenské lodičky Vinder na podpatku výšky 11 cm. ( s náhradními podpatky). Nové černé společenské lodičky Tulipano na podpatku výšky 11 cm. Cena za 1 kus 300 Kč.
Dámské lodičky na podpatku, vel. 40 NOVÉ
ZÁSILKOVNA 80KČ Dámské lodičky na podpatku, vel. 40, barva černá, materiál semiš/ekokůže, zn. Rainbow. Lodičky jsou nové, jen vyzkoušené, špatně zvolená velikost, potřebuji větší, proto nabízím dál. Lodičky mají na vnitřní straně malý zip pro snadnější nazouvání, jehlový podpatek - obuté jsou moc luxusní, pohodlné a krásné. Ráda doporučuji - luxusní kousek, vhodné na jakoukoli příležitost! Rozměry: celková délka stélky 26cm (měřeno až do špičky - nutno zohlednit), výška podpatku 11cm