inzerce, prodej, prodám, bazar

Loake Kempton 9.5F Chukka Made in England

Kategorie: Boty

Loake Kempton 9.5F Chukka Made in England Dainite Sole

Nádherné semišové rámové chukka boogsts Loake 1880 s gumovou podrážkou od Dainite. Vyrobené v Anglii. Boty jsou jako nové, minimálně nošené. Velikost 9.5F. Mají ještě přidanou vložku.



Délka vnitřní stélky je 29.5 cm bez vložky. Pokud přidáte vložku tak to vychází na cca 28 cm. Nicméně vnitřní stélka není úplně reprezentativní kritérium, hodně záleží na kopytu.



#Loake #Trickers #Berwick #Alden #Meermin #Cheaney #Carmina #SuitSupply #suitsupply #Grenson #Churchs
Loake Kempton 9.5F Chukka Made in England
Podobné inzeráty
Loake Caine Made in England - 6F/26.5/40,5 EU
Pěkné nízké semišové rámové boty - Chelsea od Loake, hand made in England. Málo nošené , velmi dobrý stav. Velikost je uvedena 6F, ale fittují na trošku větší velikost oproti jiným Loake boram v této velikosti. Sedí minimálně jako 6.5-7UK. Prodávám bez napínáků. Grenson #Barker #Loake #Trickers #Crockett Jones #Churchs #Alden #Berwick #Meermin #Cheaney #Carmina #SuitSupply
Pánské polobotky NFS - Made in England velikost 41
Krásné hnědé brogue od NPS model WIlson Walnut Brown, vyrobené v Anglii. Podrážka je ITSHIDE Commando. Díky ní jsou dobré nositelné od podzimu do jara, a bezproblémů zvládnou kamínky, štěrk, bláto apod. Velikost uvedena 6UK (G) , nicméně sedí jako 7 UK/41EU. Odpovídá tomu i délka vnitřní stélky, která je cca 26.5-7 cm. Já mám 40 EU a měl jsem je na sobě dvakrát s tlustou ponozkou, a stejně jsou mi větší, potřeboval bych o číslo menší boty.Kupoval jsem je před rokem na podzim, a krome dvou nošení byly v botníku na napínácích. Cena nových je cca 210 Euro + poštovné z UK, nechal bych je za 2800,-. Prodávám bez napínáků. #Carmina #Loake #Trickers #Berwick #Alden #Meermin #Cheaney #Carlos Santos #Grenson #Yanko #SuitSupply #Made in England Poszetka #Ralph #Solovair #Marteens #Vintage
Pánské boty Loake Aldwych Brown 7,5 F
Prodám kvalitní kožené pánské boty Loake Aldwych Brown, velikost 7,5 F. Boty jsou párktát nošené, ve velmi dobrém stavu. PC 7.290,- Kč, nyní 1.000,- Kč včetně dopravy.
Timberland Nellie Chukka vel. UK 41
Prodám boty Timberland Nellie Chukka. Kupované nové na Vintedu. Byly ještě s visačkou, kterou jsem odstřihávala. Je to 100% originál. Nesedí mi bohužel velikost. Boty jsem měla max. 3x na sobě, pak jsem zjistila, že to nejde. Jsou jako nové, bez vad. Krásné provedení. Možný osobní odběr v Horních Ředicích nebo v Pardubicích - Černá za Bory. Případně pošlu přes Zásilkovnu na výdejní místo za 79 Kč.
KEEN Highland Chukka v.43-top stav
Stylová pánská kotníčková teniska KEEN Highland Chukka s technologií a designem robustního odpružení paty se hodí pro celodenní nošení po městě. Je velmi lehká a pohodlná. Svršek boty je vyrobený z kvalitní voděodolné ekologicky certifikované kůže a díky prodyšné voděodolné membráně jsou boty vhodné i do nepříznivého počasí v průběhu celého roku. Vyjímatelná vložka z Luftcell polyuretanu a podešev z ultralehkého EVA materiálu výrazně zvyšují komfort chůze. Elastické rychlozavazování usnadňuje nazutí. SPECIÁLNÍ PRVKY: Lace-lock bungee systém vyjímatelná PU stélka pro dlouhodobé pohodlí mezipodešev EVA nepromokavá, prodyšná membrána KEEN.DRY Eco Anti-Odor pro přirozenou kontrolu zápachu certifikovaná prémiová ekologická kůže. Boty jsou minimálně použité-stav viz. foto. Naměřená délka stélky 27,5-28cm(měřeno bez zadního zvýšeného okraje). Pošta: 100,- Kč za doporučený balík,nebo 80,-Kč při zaslání do balíkovny....platí při platbě předem na účet.Na dobírku neposílám.
Vans Nordic Chukka Boot
Predám tenisky / topánky značky vans, model Nordic Chukka Boot. Velkosť US 10, tj. EU 43. Osobny odber Praha 6, alebo zasilkovna.