inzerce, prodej, prodám, bazar

Litinové nohy - NOVÉ

Kategorie: Ostatní

Prodám NOVÉ litinové nohy na lavičku a stůl - bez povrchové úpravy.

Rozměry nohou (lavička)
- celková výška 760mm
- výška sedáku 350mm
- délka sedáku 390mm
Cca 8,4 kg / ks

Rozměry nohou (stůl)
- výška 630mm
- šířka 580mm

Cena 2500kč / 2 ks.

Vyzvednutí v Senetářově, popř. v Blansku.

Při zájmu prosím pište na: verunkah8@
Litinové nohy - NOVÉ
Podobné inzeráty
Prodám litinové nohy k lavickam
litinové nohy na lavicku. Dle foto B- litinove bohy slabší konstrukce.cena 800kc, E- Litinove nohy,které mají zlomene a zbastlene opěrky zad.sla by z toho udělat lavicka na 3 prkna bez operky zad.litinove nohy silne,masivni s velkou zakladnou,aby se neborily do hliny.cena 1400kc.Zasílat na dobírku moc nechci,bojím se i když to je litinový odlitek,aby to někde spedice neznicily.
Litinové nohy
Dobrý den, koupím litinové nohy podobné jako na obrázku. Pište prez formulář. Nebo na mrkvicV@ Nabídnu cenu za cenu šrotu. Nebo dohodou. Telefonní číslo je vymyšlené. V případě zájmu se dohodneme prez email a pak svoláme. Děkuju.
Litinové podstavce ze šicích strojů (nohy pro stolky)
Prodám litinové podstavce(nohy) ze šicích strojů. Mám možnost zajistit různé druhy podstavců. Na dotaz, někdy nemusím mít všechny na fotkách. Z litinových podstavců je možnost vyrobit krásné stolky viz. foto (také je možnost vyrobit různé barové sestavy a nebo třeba podstavce pro umyvadlo). Využití pro zahrady, pergoly, kavárny, koupelny aj. Stačí obrousit/opískovat a následně nalakovat. To už ale každý dle svého vkusu :) Cena od 1000Kč/ks, dohodou. V případě zájmu a nebo bližšího info volat vždy po 16:00h na tel.: Nový Jičín, Valašské Meziříčí, Ostrava, Hranice, Frýdek Místek, Olomouc. #recyklace #litinový stojan #stolek #dekorace #doplněk #podnoží #kovový stojan #konstrukce #šicí stroj #historický šlapací stroj
Litinové zábradlí
Prodám nové litinové výplně zábradlí, apod. Rozměr cca 90x20cm. Cena 600Kč, 620Kč, 360Kč a litinový sloupek 1250Kč. (ozdobná litina, litinové dílce,..)
Závěsné litinové pítko s ptáčkem a konzolí zelené
Krásné zahradní závěsné litinové pítko ( krmítko ) s ptáčkem a konzolí pro zavěšení menšího květináče . Rozměr : výška 21 cm , šířka 14,5 cm , hloubka 23 cm , váha 1,3 kg Barva : zelená patina Materiál : litina Zahradní litinové pítko lze pomoci otvoru připevnit na fasádu obydlí , chalupy , chaty , altánu apod. Stylová dekorace Vaší zahrady ... Lze odeslat zásilkovnou .
Závěsné litinové pítko s ptáčkem a konzolí hnědé
Krásné zahradní závěsné litinové pítko ( krmítko ) s ptáčkem a konzolí pro zavěšení menšího květináče . Rozměr : výška 21 cm , šířka 14,5 cm , hloubka 23 cm , váha 1,3 kg Barva : hnědá Materiál : litina Zahradní litinové pítko lze pomoci otvoru připevnit na fasádu obydlí , chalupy , chaty , altánu apod. Stylová dekorace Vaší zahrady ... Lze odeslat zásilkovnou