inzerce, prodej, prodám, bazar

litinová výplň

Kategorie: Ostatní

Prodám nové litinové výplně na zábradlí, ploty, apod. Cena bude upřesněna po telefonu. (50Kč až 120Kč)
(ozdobná litina, litinové dílce,..)
litinová výplň
Podobné inzeráty
NOVÁ přikrývka/deka, hřejivá, mírně hřejivá.
Rozměry: Délka: 200 cm Šířka: 150 cm 1) FJÄLLBRÄCKA Přikrývka hřejivá = 1500 Kč Váha výplně: 520 g Celková váha: 1585 g Měkká a příjemná přikrývka s prošívanými vnitřními stěnami, které udržují teplo, aby vám nebyla zima. Bavlněná látka a nadýchaná výplň z prachového peří a peří dýchají a absorbují vlhkost a zajišťují rovnoměrnou teplotu po celou noc. 2) STJÄRNBRÄCKA Přikrývka mírně hřejivá = 800 Kč/ks Váha výplně: 510 g Celková váha: 1390 g Látka z lyocellu a bavlny dýchá, takže zůstanete v pohodlní a suchu, zatímco výplň z polyesteru a lyocellu je měkká a načechraná. Přikrývka se snadnou péčí, která nabízí lehce hřejivé pohodlí a rovnoměrnou teplotu během spánku. 3) FJÄLLARNIKA Přikrývka mírně hřejivá = 800 Kč Váha výplně: 515 g Celková váha: 1425 g Lehce hřejivá přikrývka se vzorem prošívání, který umožňuje průchod vzduchu a tepla a vytváří příjemné prostředí pro váš spánek. Bavlněná látka a výplň z 90 % z peří a z 10 % z prachového peří poskytují příjemný a svěží pocit. 4) STJÄRNBRÄCKA Přikrývka, hřejivá = 1000 Kč Látka z lyocellu a bavlny dýchá, takže zůstanete v pohodlní a suchu, zatímco výplň z polyesteru a lyocellu je měkká a načechraná. Přikrývka se snadnou péčí, která nabízí lehce hřejivé pohodlí a rovnoměrnou teplotu během spánku.
Zimní fusak CottonMoose růžový
Zimní fusak combi Moose YUKON 2021 od Cottonmoose Zcela nepoužívaný, jako nový. Původní cena 2.100,- Tato velikost je vhodná do korbičky i sportovního kočárku! Oblíbený VYLEPŠENÝ rostoucí model fusaku 3v1 od Cottonmoose s odnímatelnou kožešinou, která chrání dítě před chladem, větrem, sněhem a deštěm. PODROBNOSTI: vhodné od narození do 3 let ( dle velikosti dítěte) kompatibilní téměř se všemi typy kočárků certifikovaná výplň spodní část lze odepnout a použít jako taška na kočárek vnitřní ochrana před špinavými botami protiskluzová podložka otvory pro 5-ti bodový pás nový voděodolný materiál! dva oboustranné boční zipy odnímatelná, měkká, kvalitní, antialergická a ekologická kožešina nastavitelná velikost kapuce vnější povrch je vyroben z měkké, certifikované a nepromokavé látky se saténově matným povrchem a dodatečným vodoodpudivým povrchem vnitřní část je vyroben z velmi příjemného na dotek a kvalitního „plyšového medvídka“ vhodné pro kontakt s nejmenšími dětmi, zcela bezpečná, antialergická a prodyšná výplň MATERIÁL: vysoce kvalitní tkanina s dodatečným nepromokavým potahem 100% NYLON ( vnější část) mikroplyš (podšívka) ekologická kožešina silikonová načechraná netkaná textilie, antialergická (výplň) ÚDRŽBA: lze prát v pračce na 40°C nežehlit nesušit v sušičce ROZMĚRY: cca 115 cm délka x 43 cm šířka zapínání na zip
Bavlněné sedátko na rostoucí židli
Látková výplň do všech typů židliček firmy Geuther. Výplň polstru: fleece. Výplň je pratelná - potah je ze 100 % bavlny.
Bavlněné polstrování na rostoucí židli
Látková výplň do všech typů židliček firmy Geuther. Extra silné polstrování. Výplň polstru: fleece. Výplň je pratelná - potah je ze 100 % bavlny.
Mantinel rovný 180x30 super výpln 300g
Prodám mantinel do postýlky 180x30 cm (60x60x60) výška mantinelu je 30 cm . ÚPLNĚ NOVÉ-mnou šité. Provedení : 1 str.šedá s bílou hvězdou x 2 str. šedá s bílým srdíčkem Mat.100%bavlna od českého výrobce, látka má atest pro děti do 3 let, výpln duté vlákno rouno 300g/m2 ) tedy je mnohem silnější a teplejší než běžně), výpln rovněž s atestem.
Litinová loukoťová kola
Nabízím litinová loukoťová kola