inzerce, prodej, prodám, bazar

Litinová lavička

Kategorie: Ostatní

Litinová noha.Prodam jednu nohu
Litinová lavička
Podobné inzeráty
Moderní designová LAVIČKA / lavice
Lavička Lili Designová lavička moderního vzhledu. Boční konstrukce je tvořena s profilu 60 x 40 mm. A pro velmi dlouhou životnost je nejprve pozinkována a následně je pokomaxitovaná Vámi zvolenou barvou. Na spodní část je nalepena protiskluzová guma, aby lavička dobře držela a nepoškodila případnou dlažbu. Zvolené dřevo je sibiřský modřín. Jedná se o masivní fošny 40 x 120 mm Rozměry: hloubka 55 cm, výška 78 cm, šířka 174 cm Rozměry sedu: výška sedu 45 cm, hloubka sedu 40 cm, výška opěrky 35,5 cm Vámi volitelné: - šířka sedu: lze si navolit délku fošen. Můžete si tak vytvořit křeslo pro jednoho, nebo třeba lavičku pro tři. - barva: navolte si jakoukoli barvu z odstínu RAL - povrch dřeva: lavička je v základní ceně bez laku. Umožňujeme ošetření bezbarvým olejem s UV ochranou ve dvou vrstvách. - nenaleznete na nich plastové profilové ukončovací zátky, které po čase na slunci degradují - nejlepší ochrana kovových částí. Odolná barva proti otěru a v případě poškrábání nadále díky pozinku nerezaví - ojedinělý design zajistí moderní vzhled i za spoustu let - masivní sibiřské dřevo zajistí dlouhou životnost a exotičnost - nikde žádné šrouby. Především na spojení dřeva a konstrukce - můžete si navolit barvu a další - lavička rozhodně nepůsobí laciným dojmem CENA 8500 Kč
Litinová lavička
Prodám nové masivní litinové bočnice, barva černá. Cena za pár. Použití zahradní lavička, parková lavička, mobiliář pro obce, atd. Možnost odečíst DPH.
Lavička 2 v 1
Rozkládací zahradní lavička - nová. Ve složeném stavu lavička s opěradlem, ve stavu rozloženém - "zahradní set". Materiál: - smrkové fošny, Fe-jekl, panty, šrouby, barva. Rozměry v rozloženém stavu: - výška stolu 77cm, výška lavic 46cm, délka 165cm.
Masivní modřínové posezení / zahradní lavička se stolem
Prodam velmi masivní posezení z modřínového dřeva / set na zahradu o rozměrech materiálu cca 14 x 4 Cm. Stůl je dlouhý 90 Cm, vysoký 75cm a široký 50 Cm. Totožné rozměry má i lavička. Vše z čistého dreva. Nohy jsou zařezané do sebe, tudíž velmi pevné. Cena za cely komplet 3000 Kč. Vše z hoblovaného dřeva, včetně pulkulatych hran. Více foto a info do zpráv..
Kamenná lavicka
Kamenná lavička o rozměrech d 145x v 45x š 30 cm. Nohy z pískovce a sedák z dubové fošny. Bez spodního kamene je jen ilustrační. Celková váha 160 kg.