inzerce, prodej, prodám, bazar

Lískové oříšky, možno zaslat poštou

Kategorie: Potraviny

liskove oříšky.
Lískové oříšky, možno zaslat poštou
Podobné inzeráty
Archivní víno bílé Chablis Premier Cru Vaillons 2018
Vaillons je prvotřídní cru vinice, která se nachází na druhé straně vesnice Chablis a západně od řeky Serein, naproti lokalitám Grand Cru, hned vedle další slavné prvotřídní cru vinice - Montmains. Je to vynikající lokalita s klasickým kimmeridgským terroirem a vína odsud bývají květinová a expresivní ve stylu s jasnou mineralitou. Popis odbornika: Chablis Vaillons 1er Cru 2018 je hutný a bohatý na sklo. Tropické ovoce, lískové oříšky, máta, citronová kůra a heřmánek dodávají roku 2018 pozoruhodný charakter. Jedná se o jedno z bohatších, hlubších a plyšových vín v sortimentu. Čas ve sklenici přináší trochu exotičtější tóny, které dodávají vínům značnou přitažlivost. Ročník 2018 je jemný, krémový a úžasně lákavý od prvního ochutnání. -- Antonio Galloni VINOBRANÍ 2018 HROZNY Chardonnay DEGUSTAČNÍ POZNÁMKA Ovocná vůně zelených jablek, citrusů, minerálů, švestek, koření a křídy. Chuť je svěží a osvěžující, téměř trochu slaná a křemenná s tóny citrusů a křupavého zeleného jablka. VELIKOST LAHVE 750 ml
Loupané vlašské oříšky
Prodám loňské 2022 loupané vlašské oříšky. Cena za kg 150,-. Posílám i zásilkovnou za 79,-
Výborné Kešu oříšky a PISTÁCIE
Dobrý den nabízím vynikající Kešu oříšky 199kč/KG a PISTÁCIE 324kč/KG. Zasíláme službou PPL nebo Zásilkovnou . V případě zájmu pište na e-mail.
Balení sušených plodů, oříšků a jiného podobného zboží
Nabízíme možnost kompletního zajištění balení sušených plodů dle vašich požadavků. Možnost dodání vlastního zboží či prodej již hotových zabalených produktů. Gramáž dle přání stejně jako možnost vlastního designu obalového materiálu. Sušené meruňky, brusinky, švestky, datle, rozinky, fíky, banánové plátky, mango, ananas, goji, a další. Vlašské ořechy, Kešu ořechy, Pistácie, Mandle, Pekanové ořechy, Piniové ořechy, Makadamové ořechy, Lískové ořechy, kokosové chipsy, strouhaný kokos a další. V případě dalších dotazů nebo pro vytvoření nabídky nás neváhejte kontaktovat.
Oplatky, pendreky, oříšky, lízátka, tyčinky a jiné dobroty
Nabízím sladké cukrovinky různých druhů. V případě zájmu pošlu katalog. Každý výrobek má jinou cenu. Těším se na Vás a všechno ráda vysvětlím.
Vlašské ořechy 3kg
Prodám vyloupané vlašské oříšky. Nestíháme spotřebovávat a tak rádi pošleme dál. Posíláme přes zásilkovnu. Cena je včetně poštovného. Jde o 3kg vlašských ořechů.