inzerce, prodej, prodám, bazar

Lipicán

Kategorie: Koně

Ponúkame na predaj dvoch 4 ročných lipicánov. Naučené v záprahu aj pod sedlom. Zvyknuté na každodennú manipuláciu a kontakt s človekom. Momentálne k videniu - Havlíčův Brod.
Lipicán
Podobné inzeráty
Lipicán prodej
Dobrý den zvažuji prodej skoro pět let staré kobyly křížence lipicán. Kobyla umí tahat pneumatiku a slabší dřevo ve voze ještě nebyla. Kovář a veterinář bez problémů moc hodná a snadno krmitelná. Bez zlozvyků zvyklá na kone, nevadí jí ani traktory a ostatní technika. Vážnému zájemci zašlu více foto.
Valach na prodej
Prodame 19ti leteho krizence slovensky teplokrevnik x shagya x lipican, khv 165cm, alergie na prach, pouze do pastevniho ustajeni, pod sedlem temperamentni, mirne lekavy, jinak bez zlozvyku, bila barva
Valach na predaj
Predám 6 ročného valacha kríženca matka Lipican otec Holstein v základnom výcviku. Veľmi dobrá povaha na ošetrovanie.Veterinár a kováč bez problémov. Výborný zdravotný stav. Palicová výška 158 cm Ostatné info telefonicky. telefonicky.
Prodám více koní
Prodám více koní plemene fjord, lipicán. V nabídce Kobyly, hřebci. Věk: od 5let do 18let Ceny od 35000,- Možnost odpočtu DPH. Více info po tel.