inzerce, prodej, prodám, bazar

Linak motor

Kategorie: Ostatní

Linak motor
Linak motor
Podobné inzeráty
Linak
prodám invalidní elektrický vozík polohovaci - plně funkční plně elektrický. Vozík má , elektrický náklon sedačky, elektricky polohovatelná záda, elektricky polohovatelné podnožky.
Motor horizontální traktor bagr trakturek naftovy motor
4 taktni motor jednovalec el start Dieselový motor naftovy motor Koop , jednovalec, univerzalni uchycení , s hardy spojkou na pripojeni. Motor je novy se starterem, vyfukem, ručním startem, spínací skrinkou, nádrží na naftu.Cena konečná.Volat 777-730-000.Lze poslat.spalovací motor ne benzinový motor jednovalec , motor benzinový spalovací , motor boční hřídel , motor vertikální motor horizontální , motor ctyrtaktni, stabilní motor ,stabilak
MULTICAR M25 -motor M25 4x4(90mm), 4x2(85mm)
Prodám motor MULTIKAR vrtání 90mm ,85mm po celkové generální opravě. Motor má repasovaný blok (oprava uložení vložek motoru, srovnaná dosedací plocha hlavy válců), přebroušenou klikovou hřídel, nové hlavní, axiální a ojniční ložiska, nová ojniční pouzdra a ojnice jsou vyuhlované, olejové čerpadlo po celkové repasi. Motor je osazen novými vložkami s písty a kroužky + nové ojniční čepy. Hlava motoru je po kompletní GO, provedena kontrola tlakem, přebroušená dosedací plocha, nová vodítka ventilů, nové ventily a pružiny.Nové vstřikovací trysky seřízené na stolici. Vstřikovací čerpadlo je po kompletní GO + nové vstřikovací ventilky, včetně GO přesuvníku, celkově přetěsněné. Nové díly -věnec setrvačníku, vodní pumpa,podávací čerpadlo,žhavící svíčky. Motor 4x4 není dodáván s vakuovou pumpou pro posilovač brzd, možno dokoupit zvlášť.Nebo opravit vaši pumpu. Použity orig.díly NĚMECKO(šálky na klice +sada pístů a vložek). Vysoce kvalitní se zárukou. Motor je odzkoušen na těsnost chladícího a mazacího systému. Záruka Prostějov 00420
MULTICAR M25 MOTOR PO GENERÁLNÍ OPRAVĚ
Prodám motor na vozidlo Multicar 25, IFA 4VD8,8/9,0 1SRF po celkové generální opravě. Motor má repasovaný blok (oprava uložení vložek motoru, srovnaná dosedací plocha hlavy válců), přebroušenou klikovou hřídel, nové hlavní, axiální a ojniční ložiska. Motor je osazen novými vložkami a kroužky.. Hlava motoru je po kompletní GO, provedena kontrola tlakem, přebroušená dosedací plocha, nová vodítka ventilů, ventily přebroušené a zabroušené, vodítka osazena gufera. Nové vstřikovací trysky seřízené na stolici. Vstřikovací čerpadlo je po kompletní GO a celkově přetěsněné. Motor je odzkoušen. Možnost zaslat video.
Motor 3000W BLDC QS 205 50H V3
Nabízím nový motor QS 205 50H V3, dle nejen mého názoru nejlepší hub motor pro výkonný tichý ebike. Jedná se o nejnovější revidovanou verzi (09/2022), samozřejmě s duální sadou hall senzorů a teploměrů + utěsněné proti vlhkosti. Nominální (stálý, dlouhodobý) výkon je 3000 W, ale při sledování teploty si lze užívat v závislosti na baterii a controlleru i několikanásobně vyšší výkon. Tento motor lze použít v systémech s baterií o nominálním napětí max 80V (Lion 22S). Objednával jsem několik motorů pro sebe, ale vzal jsem jich o něco více, aby se zlevnilo poštovné. Ještě mi zbývá / mohu nabídnout: - vinutí 5T: při 72V baterii a 19'' kole max rychlost cca 64-80 km/h, - vinutí 4T: při 72V baterii a 19'' kole max rychlost cca 80-105 km/h, - vinutí 3T: při 72V baterii a 19'' kole max rychlost cca 95-120 km/h. Pro nižší vinutí motoru je potřeba výkonnější baterie a controller. S relativně slabší baterií bude mít nejlepší zrychlení 5T, s velmi silnou baterií bude mít ultimátní zrychlení 3T (až 20 kW měřeno na baterii). Po telefonu mohu pomoci s výběrem. Za +3000 Kč možnost zapletení do černého 19 palcového moto ráfku (dráty stříbrné moto 3.2 mm). Více technických informací např.: (na těchto odkazech lze zakoupit totožný výrobek) Po ČR lze zaslat Balíkovnou České pošty za 65 Kč.
lodní motor Hidea 5 HP four stroke
Prodám motor Hidea 5 HP four stroke,krátká no ha.Prodávám kompletní set.Motor,externí nádrž na 12 L benzínu,2 hadičky s balonkem,přepravní box(viz snímky).Garážovaný,servisovaný.Loni před sezonou měněn olej (motor,noha).Není třeba přihlašovat na SPS ani chodit na tech.prohlídky.Důvod prodeje-přecházím na silnější.Cena 12 700 Kč.