inzerce, prodej, prodám, bazar

Lícový stavební kámen

Kategorie: Stavební materiál

Na prodej lomový stavební lícový kámen ze starého statku....cca 500 tun...... prodej na připravených paletách od 0,5m3-1m3 cena uvedena za 1/m3..... vhodný jako pohledové lícové zdivo, zídky, krby, podezdívky, atd.... Hmotnost 0,5m3-1m3 cca 0,9t-2,2t... Foto vyzdívky zmíněného kamene.
Lícový stavební kámen
Podobné inzeráty
Lícový stavební kámen opuka
Prodám lícový stavební kámen opuka 1tuna 500kč k odběru asi 40 tun. mohu zajistit naložení popřípadě dovoz po celé Čr.
CIHLOVÝ OBKLAD Z HISTORICKÝCH CIHEL LÍCOVÝ
Cihlový obklad lícový. Cihlové obkladové pásky jsou vyrobeny ze staré ručně vyráběné pálené cihly. Vhodné do interiéru tak exteriéru Baleno v krabicích. 40ks = 1m2 -Váha obkladu cca 20kg /m2 -Přibližný rozměr: 290 x 65 x 20 mm. -Rohový pásek 60,-/ks -Uvedená Cena za m2.
Lícový kámen
Cca 1 tuna licoveho kamene dle foto. Cena dohodou
Stavební kámen, pískovec, opuka, vápenec
Nabízím k prodeji stavební kámen, směs pískovce, opuky, a vápence, kámen bude k odvozu od posledního týdne v březnu 2023, k dispozici bude cca 300m3, možnost dopravy po domluvě, cena je uvedena za m3 volně loženého kamene.
Kamenná dlažba kvarcit tmavě šedá 1,5-2,5 cm
Prodám zbytek dlažby z realizace najezdu domu. Naprosto rovná, přesná kamenná dlažba - povrch protiskluz. Kámen, kamenná dlažba ,šlapáky, dlažba krásné, tříděné, extra pevné kamenné nášlapy / šlapáky a velkoformátovou dlažbu z křemene - kvarcitu, tvrdý nenasákavý kámen. Běžně se používá i pro obklad na stěnu. Kamenná dlažba je vhodná na pojezdové plochy, kamenné chodníky nebo jako samostatné nášlapy do zahrady, do jezírek, kolem bazénu atd. Síla 1,5-2,5 cm, velikost 5-10 ks/m2, barva tmavě šedá, paleta - 20 m2, 1 tuna. Jedná se o tříděný prvotřídní kámen!! Kámen je k vidění ve Svitavách, dovezem nákladním vozidlem s hydraulickou plošinou nebo dodávkou + vozík. Doprava po celé ČR. Volejte.
Daruji kamen na stavbu zdi jezírka,...
Daruji za odvoz kámen na stavbu zdi k místu kde je kamen zeď se dá dojet Tatrou a kamen naložit bagrem vhodné na opěrkou zeď, jezírko, okrasnou kamennou zeď,... podmínkou je odvozu komplet ne pouze vozíky za os auto