inzerce, prodej, prodám, bazar

Líbivý valach

Kategorie: Koně

Z důvodu neseriozního jednání zájemce opět k prodeji.

Prodám líbivého valacha teplokrevníka, 160 cm, narozen 8/2008. Ze země hodný, pro svého člověka udělá první poslední. Pod sedlem temperamentní, pro zkušeného jezdce, velmi citlivý. Odjel se mnou i huberty, společné akce, orientační závody apod.. na to se ale úplně nehodí. Vesměs jsme ale vždy dovezli stužku. Přeprava, kovář, veterinář naprosto v pohodě. Pravidelně fyzioterapeut, zubař. Odčervený, očkovaný, krve platné. Vyhovovala by mu ideálně jízdárna (rekreace, s ohledem na věk parkur, drezura.. ). V režimu 24/7, nedekován, ale box mu nedělá problém. Ve stádě uprostřed, nedělá problémy ale nenechá si nic líbit. Nyní delší čas neježděn z nedostatku času, nutno znovu připravit do formy. Nenašli jsme společnou cestu. Při skvělém domovu cena dohodou, nabídněte. Cena není rozhodující, záleží na podmínkách domovu a vašem jednání. Pokud již teď víte, že to bude jen přechodný kůň, do jezdecké školy, ani nepište. Hledám pro něj jednoho milujícího jezdce, pro kterým bude parťákem. První kontakt emailem.
Líbivý valach
Podobné inzeráty
Sportovní pony valach
Pony Valach kategorie S.122 cm 13 let úplně hodný na veškerou manipulaci i ježděni.Pěkné pružné chody vhodny i na drezuru a začátky sportovniho ježdění dětí.Ma již mnoho závodních zkušeností. Je zdravý v přípravě na sezonu 2023 Valach má plný puvod je velmi líbivý možno i na výstavy
krásný charakterní 5 letý Valášek
Nabízíme k prodeji krásného 5 letého Valacha. Velmi líbivý , 170 cm vysoký , jednoduše jezditelný s velkým charakterní . Valach je bezproblémový na přepravu a zvyklý na silniční ruch ( traktory auta kamiony ) i hospodářská zvířata. Jeví skokový ale i drezurní potencionál, na skoky nekouka a nerozhodí ho ani profily. Velmi příjemný a jemný koník ať už na jízdárně nebo v terénu, je zvyklý chodit sám i s koňmi. Je na něm ještě dost práce, ale sveze i úplného začátečníka pod vedením trenéra . Občas využit v jezdecké škole. S ohledem na charakter je vhodný i pro amatéra nebo zkušenějšího jezdce do sportu ideální i jako luxusní rekreační koník. Veškeré ošetřování ,veterinář , kovář bez problémů. Aktuálně je kovaný na předek a dekovaný. Zvyklý v režimu 12/12 . Mezi koňmi nekonfliktní ale umí si sjednat pořádek. Je zdravý, očkovaný, odčervený, pravidelně dělané zuby. Valach je na prodej z důvodu snižování stavu koní. Při rychlém jednání sleva. Prosím pište sms zavolám zpět.
Pony valacha
Pony Valach kategorie S.122 cm 13 let úplně hodný na veškerou manipulaci i ježděni.Pěkné pružné chody vhodny i na drezuru a začátky sportovniho ježdění dětí.Ma již mnoho závodních zkušeností. Je zdravý v přípravě na sezonu 2023 Valach má plný puvod je velmi líbivý možno i na výstavy
Luxusní valach
Krásný a velmi líbivý letos 3letý valach. Otec Carebis x Cartouche, zvyklý na veškerou manipulaci - zvedá nohy, úvaz, čištění, na přehození deky, kamaše na nohou, spray na ocas. Začíná pracovat na lonži. Nyní cca 165KVH. Pravidelně dělané korekrury. Nechá se v pohodě ošetřit. RTG k dispozici. Vhodný do zkušených rukou vzhledem k věku. Bude to do budoucna moc prima parťák ať už do sportu nebo jako luxusní rekreační koník. Videa možné zaslat na WhatsApp na vyžádání.
Minipony s pp, pony valach, 6let
Prodám hodného poníka s pp. O: April Moonlight M: Riwa. Cca 100cm, mohutnější stavby těla. Očkovaný, odčervený, koprologie v pořádku, krve hotové, pravidelné korektury, papíry v pořádku. Zatahaný, obsedlý. momentálně nepracuje. Dcera preferuje druhého poníka, se kterým se valach i špatně snáší ve stádě. To jsou důvody prodeje. Je velmi komunikativní a je rád s lidmi. Valach má volnější vaz v koleni. Řádně vyšetřeno veterinářem. Bez medikací, komplikací, neomezuje ho to a nikdy nebude. Pracovat a zatěžovat nohu může dle vet libovolně. Více ráda řeknu po telefonu. Na sms a emaily nereaguji!!! Pony není věc, o které bych se rozepisovala ve zprávách. do cca 100km možno dovézt.
3,5 letý extra hodný valach po Aristo Z
3,5 letý valach po Aristo Z narozen 11.05.2019 - Bezproblémově obsednutý, před obsedáním hotové zuby a fyzioterapie - V základním výcviku (již malé skoky i v cizím prostředí) - Nyní hotová i chiropraxe - Očkovaný, odčervený, hotové krve - Absolutně bezproblémový na přepravu - Zvyklý na kolotoč, výběh Valach je naprosto hodný. Vyhotovené RTG včetně zad. Aktuální foto a video k dispozici.