inzerce, prodej, prodám, bazar

LIB Tech TRS PRO 157

Kategorie: Snowboarding

snowboard velikost 157, v perfektním stavu, 2 sezóny používaný. Bez vázání
LIB Tech TRS PRO 157
Podobné inzeráty
Snowboard Lib Tech Dark Series + cestovní vak
Prodám snowboard Lib Tech Dark Series, včetně vaku na snowboard od značky Burton Jedná se o starší a používaný model ve velmi dobrém a plně funkčním stavu, od špičkového amerického výrobce Lib Tech, který vyrábí jedny z absolutně nejlepších snowboardů na světě, na kterých jezdí ti nejlepší snowboardisté současnosti, možná i všech dob, jako je Travis Rice, který jezdil na stejném prkně, jako teď nabízím, a to ve filmu Extrémní svahy. Deska prošla letos velkým servisem, takže přebroušeny jsou hrany i skliznice včetně opravy jednoho menšího šrámu, a byl nanesen univerzální vosk, takže připraveno na sezónu. • velikost: 161w mag 3 Parametry: - MAGNE-TRACTION (patentovaná vychytávka pouze od Lib Tech - vlnky po bocích desky, pro ještě lepší držení a stabilitu na i ve sněhu) - Double sintered UHMW sidewalls - Correct sandwich - Power transfer spine - Golden fleece basalt - ORG throttle - PT internal sidewall - Sintered carbon 9991 base (nejtvrdší a nejrychlejší skluznice od Lib Tech) - Sintered UHMW base - All mountain určení - Celodřevěné jádro ze čtyř druhů nejlepšího dřeva, pro ty nejlepší skoky a dopady Původní cena: 21990,- Kč Nabízím i jiné věci, kdyžtak se podívejte na můj profil! Možnost prohlédnutí v Brně po domluvě. Nejlépe osobní předání v Brně! Zboží mám možnost poslat přes PPL zdarma, ale ne na dobírku. Na dobírku pouze přes Českou poštu nebo Zásilkonvnu. Pokud budete mít nějaké dotazy, klidně se ptejte. Inzerát platný do smazání!
Snowboard LIB Tech 130cm
Prodám snowboard LIB Tech velikost 130cm, vhodný pro chlapce, včetně vázání a snowboardových bot RIDE Anthem BOA BLACK (velikost EU:40,5)
Snowboard Lib Tech Gold Member 159
Jako novy, používané pouze 1 den
Snowboard Lib 156, vazani Burton Cartel
skate banana od Libu. jezdeno 4 sezony
Snowboardový set - Lib Technologies - Banana + Boty Salomon
Délka 148 Cm, bez poškození, stav nového, žádné škrábance ani oděrky, Boty Salomon vel.42
Snowboard Head s vázáním GRAVITY 157 cm - velmi dobrý stav
Snowboard Head s vázáním GRAVITY 157 cm, šířka u špičky 31,5cm, uprostřed 26,5cm. Skluznice mírně jetá. Používané 2 sezóny. Možnost osobního odběru - Brno nebo Rajhrad. Platba je možná převodem (snowboard pude předán až po zaplacení) i hotově při osobním převzetí.