inzerce, prodej, prodám, bazar

Letní pohodlné BOHO espadrilky na klínu, šněrovací vel. 41

Kategorie: Boty

Sexy letní espadrilky na klínku se zavazováním kolem kotníku, zn. Miista.

Tento model bot je nepostradatelným doplňkem letních outfitů v boho stylu.

Šněrovací sandály jsou skvělou nabídkou letních bot pro každodenní nošení. Díky vázání jsou boty lehké, ženské a zároveň se ideálně přizpůsobí k chodidlu.

Pohodlné a příjemné díky použitým materiálům:
svrchní materiál nubuk,
vnitřní materiál kůže,
krycí stélka je také z kůže
a podešev je z umělého vlákna.

Díky svršku, který je vyroben ze semišové kůže, se boty skvěle přizpůsobí Vašim chodidlům, zajišťuje jim měkkost a pohodlí.

Výška platformy vpředu je 1,5 cm.
Výška klínu 5 cm.
Délka vnitřní stélky je 26 cm.

Velikost je značena 41.

Espadrilky jsou nové, jejich PC byla 5520 Kč.
Letní pohodlné BOHO espadrilky na klínu, šněrovací vel. 41
Podobné inzeráty
Geox baleriny + espadrilky 37, 38
Boty Geox nosene, espadrilky jako nove. Boty Geox spíše na uzsi nohu, vel. 37,5, espadrilky 38. Lze prodat i zvlášť. 450,- za oboje.
Espadrilky Tommy Hilfiger
Predám pánske espadrilky Tommy Hilfiger, veľkosť 43, nosené - zachovalé
Espadrilky černé
Espadrilky černé Prodám černé espadrilky. Jsou velmi krásné s černým vlnitým zdobením. Velikost je 37 jsou ale spíše větší. Boty jsou nenošené. Bez cedulek.. pouze vyzkoušené. Špatná velikost, proto prodávám. Posílám Zásilkovnou za 80,- ( podle tarifu )
Dámské kožené sandále TAMARIS na klínu - vel. 38
Prodám dámské kožené sandále TAMARIS na klínu - vel. 38. Nošené minimálně, celokožené, korkový klín. Pořizovací cena 1599 Kč. Vnitřní délka 24 cm, šířka v prstové části 7,5 cm, výška klínu 7 cm. Osobní odběr - Vinoř, metro Dejvická Po předchozí platbě možno zaslat Zásilkovnou - 79 Kč.
elegantní botky na klínu, vel.37.
elegantní botky na klínu, vel.37. Kupované v Deichmanu . Výška klínu 9cm, výška platformy 2cm.Platba předem na účet,poštovné dle tarifu čp
Espadrilky, original GANT, vel. 39, nove
Originalni damske espadrilky zn. Gant z prodysne a prijemne mekke tkaniny. Vel. 39, nove, nenosene. Velice krasne, a pohodlne botky. Barva tmave ruzova se svetlym pruhem (viz. foto). Vysite logo na predni strane + natistene na zadni casti bot. Textilni podsiti i stelka a lehka podrazka z kvalitni pryze jsou zarukou vysoce komfortniho pocitu v prubehu noseni. PC 59,90 EUR. Osobni odber mozny, postovne dle ceniku. Kouknete i na me dalsi nabidky.