inzerce, prodej, prodám, bazar

Letní pneumatiky 4 ks Road

Kategorie: Škoda

Prodám letní pneumatiky s disky, 4 ks. Používané pouze jednu letní sezónu. 175/70 R 14 88 T.
Letní pneumatiky 4 ks Road
Podobné inzeráty
Škoda KODIAQ 2,0 TDI 147 kW 4x4 DSG KOLA 19“ 2.ROKY ZÁRUKA
Škoda KODIAQ Sportline 2,0 TDI 200k Cena 898.000,-Kč vč. DPH (DPH 21% je možno odečíst) 1.Majitel Registrace: 11/2020 Najeto: 57 546 km Emise: Plní emisní normu EURO 6 STK do 2024 PŮVOD Auto pochází z dealerství Škoda v České Republice. HISTORIE Všechny servisní zastávky auto absolvovalo dle předepsaných pokynů výrobce ve značkovém servisu. Kompletní historie k nahlédnutí v našem autorizovaném servisu RT TORAX. VÝBAVA LED přední mlhovky s funkcí Corner * Dešťový a světelný senzor * Parkpilot vpředu i vzadu * El. sklopná a vyhřívaná vnější zrcátka, se stmíváním a pamětí, v černém laku * Infotainment Amundsen 8" s NAVIGACÍ, USB, 2x SD, 8 repro, funkce SmartLink * KESSY - bezklíčové startování / odemykání / zamykání vozu, dálkové centrální zamykání * Vnitřní zrcátko automaticky zaclonitelné * Středová loketní opěrka vpředu i vzadu * 19“ alu kola Triglav antracit, pneu 235/50 R19 * Zadní světla LED High * Full LED přední světla s funkcí AFS, denní svícení, ostřikovače * Front Assist * ESC včetně ABS, MSR, ASR, EDS, TPM+..* Asistent rozjezdu * 2x ISOFIX vzadu * Čelní a boční airbagy vpředu, hlavové airbagy, kolenní airbag řidiče * El.parkovací brzda * Střešní nosič černý * Vyhřívané trysky čelního skla * Zadní stěrač * 2-zónová automatická klimatizace Climatronic * El. ovládaná okna vpředu i vzadu* Sportovní přední sedadla s bederními opěrkami, stříbrné prošití * El. nastavitelné sedadlo řidiče, s pamětí * Výplně dveří Alcantara * Černý potah stropu * Přední SportLine spoiler a maska s leskle černým lemem * Zadní difuzor * Carbon dekorace + Ambiente osvětlení interiéru * Driving Mode Select + Off Road funkce * Akustická přední boční skla, tmavá vzadu * Parkovací kamera vzadu * Vyhřívání předních sedadel * Sportovní vyhřívaný multifunkční kožený volant * Driving Mode Select + Off Road funkce *ACC,Virtual pedal JAK PROBÍHÁ PROHLÍDKA? K dispozici vám bude náš autorizovaný servis VW Audi Škoda SEAT, kde budete mít k ruce profesionálně vyškoleného technika, který vám auto rád zvedne, napíchne na diagnostiku a vše podstatné ukáže a vysvětlí. Pokud máte v plánu přivést vlastního technika, naše servisní zázemí je vám k důkladné kontrole také plně k dispozici. CO KDYŽ NEMOHU PRO AUTO HNED VYRAZIT? Zavolejte. Společně po telefonu auto projdeme, abychom se ujistili, že je to to pravé, které hledáte. Pokud budete mít zájem o detailní fotografie, rádi vše zdokumentujeme a pošleme na váš e-mail, nebo WhatsApp. Auto vám rádi zarezervujeme až na 7 dní, aby vám neuteklo. MÁTE DOTAZY K AUTU, REZERVACI, NEBO SE CHCETE DOMLUVIT NA TERMÍNU PROHLÍDKY? Volejte Radima Jílka : +420 (RT TORAX Poruba).
Letní pneumatiky na Octavia
Prodám letní pneumatiky Continental 195 / 65 R15 91V CV90 Super Contact. Pneumatiky jsou namontované na discích. 4 kusy, téměř nepoužité. Najeto cca 1.000 km (?) Disky jsou nově natřeny černou antikorozní barvou. Kola jsou vhodná
Pneumatiky na Škoda Felicia
Prodám čtyři pneumatiky na Škoda Felicia 165 70 R13. Dvě pneumatiky jeté jeden měsíc vzorek 8 mm a dvě pneumatiky se vzorkem 5 mm. Cena 1500 kč.
Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0 tdi,140KW
Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0 tdi,nafta 140KW,automat DSG,rok 15.9.2015, TOP STAV barva: bílá laser weiss, servisni historie+veškere manualy,2x klice,původ Francie ,najeto 293,279km STK 1.02.2024 ČR Výbava: - automaticka převodovka DSG 6q - adaptivní podvozek DCC + volba jízdních režimu vozidla a podvozku - ADAPTIVNI TEMPOMAT - hlídání mrtvého uhlu - sledování jízdních pruhu (lane asist) + únavy řidiče - nouzové brždení - bezklíčové odemykání/startování kessy - apple car play,antroid car play - kožený multifunkční volant - elektrické sedačky s pamětí 3x kůže) - vyhřívané sedačky 2x (předek) - natáčecí bixenon + přísvit do zatáček - automatické dalkové světla - LED denní svícení+zadní led světla - loketní opěrka - kožený interier - parkovací senzory (zadek) kamera - světelný paket(venek+vnitřek + podsvícene kliky) - elektricky sklopné zrcatka + vyhřívání - elektrické okna 4x - dotykové original radio s HDD,cd,navigaci,mp3,sd karty,aux - digitální dvouzonová klimatizace - maxidot - pal.pc(spotřeba,dojezd,rychlost aj.) - centralni zamykani - elektronická servisní knížka +dokumenty chrom paket - abs,asr,esp - kontrol tlaku v pneu - deštový senzor - senzor opotrebeni brzd - senzor světel - isofix - funkce COMING HOME a LEAVING HOME - dopravní hlášení + hlasové ovládání - samostmívatelné zrcátka - elektronicka ruční brzda Servis: Vozidlo bylo pravidelně servisováno v autorizovaném servise..Výpis elektronické knížky k vozu + faktura za poslední servis (mimo škoda ).. poslední servis : 4.2.2022 293.000 olej+filtry Filtr vzduchový , kabinový, filtr olejů a nafty. Nové přední a zadní brzdy(zádný brzdy nové, kotouče + destičky) Celkově výborný technický i optický stav Nové zimní pneumatiky r18 z ALU kolami, letní pneumatiky z alu kolami 8*19 ET 44 model Sirius. Vzorek pneumatiky 60%. Vozidlo denně v provozu,kdykoliv k vidění. Více informací rád poskytnu na telefonu.. Jedná se pouze o prodej!!! Prosba do autobazary ! Nevolejte a nepište !!! Prosím volat, pouze vážní zájemci.
Škoda Yeti 2.0 TDI 4x4 103 kW DSG M.2015 KLIMA 2.ROKY ZÁRUKA
Škoda Yeti 2,0 TDI 110 kW DSG-6 Ambiente "OFF ROAD" pro 4x4 2.Roky záruka lze sjednat na pojištení mechanických a elektrických poruch motorového vozidla. Cena 359.000,-Kč vč. DPH (DPH 21% není možno odečíst) Registrace: 12/2014 Najeto: 146 114 km Emise: Plní emisní normu EURO 6 STK do 2024 PŮVOD Auto pochází z dealerství Škoda v Německu. HISTORIE Kompletní historie k nahlédnutí v našem autorizovaném servisu RT TORAX. VÝBAVA Pohon všech kol 4x4 Potah sedadel-látka El.sklopná zrcátka+vyhřívaná Senzor tlaku v pneumatikách Asistenční Systém jízdy z kopce Malý kožený paket Multifunkční kožený volant ABS Stabilizace podvozku (ESP) Parkovací asistent přední a zadní Protiprokluzový systém kol (ASR) el. zrcátka sklopná Tempomat Alu kola "SCUDO" 7J x 17" Pneumatiky 225/50 R17 94W Maxi dot palubní počítač Rádio "SWING" - 2 DIN s CD přehrávačem, MP3 Climatronic centrální zamykání dálkově el. okna vyhřívaná Mlhovky Airbag strana řidiče a strana spolujezdce Boční airbag vpředu a hlavový airbag Posilovač řízení 6-stupňová automatická převodovka DSG JAK PROBÍHÁ PROHLÍDKA? K dispozici vám bude náš autorizovaný servis VW Audi Škoda SEAT, kde budete mít k ruce profesionálně vyškoleného technika, který vám auto rád zvedne, napíchne na diagnostiku a vše podstatné ukáže a vysvětlí. Pokud máte v plánu přivést vlastního technika, naše servisní zázemí je vám k důkladné kontrole také plně k dispozici. CO KDYŽ SE PRO AUTO ROZHODNU? Všechny formality společně vyřešíme v klimatizovaném showroomu a do hodinky můžete vyrazit na cestu. Další služby, jako je prodloužení tovární záruky, komplexní pojištění, nebo přihlášení auta na vás, rádi zařídíme. CO KDYŽ NEMOHU PRO AUTO HNED VYRAZIT? Zavolejte. Společně po telefonu auto projdeme, abychom se ujistili, že je to to pravé, které hledáte. Pokud budete mít zájem o detailní fotografie, rádi vše zdokumentujeme a pošleme na váš e-mail, nebo WhatsApp. Auto vám rádi zarezervujeme až na 7 dní, aby vám neuteklo. MÁTE DOTAZY K AUTU, REZERVACI, NEBO SE CHCETE DOMLUVIT NA TERMÍNU PROHLÍDKY? Volejte Radima Jílka : +420 (RT TORAX Poruba). JAK SE K NÁM DOSTANETE? Cesta je snadná. Od sjezdu z dálnice D1 vám nezabere víc než 3 minuty, a to na obě z našich poboček. Do navigace stačí zadat RT TORAX (ul. Sjízdná).
Škoda Kodiaq 2.0 TDI 4x4 DSG Style
764542 2020 NS745Z- Kodiaq Style 4x4 2,0 Tdi 110 kW DSG F6F6- šedá Quartz metalíza KV 24.7.2019, tažné zařízení, nezávislé přídavné topení, 18" kola Trinity, Area View(kamera 360), paket Style Plus(potah sedadel Suedia, virtuální pedál, vyhřívané čelní sklo), paket Safety(Lane Assist, Side Assist,asistent dálkových světel, boční airbagy vzadu), paket Comfort(vak na lyže, volba jízdního režimu,3-zónová automatická klimatizace, LED ambientní osvětlení), paket Multimedia(navigace Columbus, bezdrátové dobíjení telefonu, rozpoznání dopravních značek,, Mobilita Plus. Popis Výbavy: Alternátor 180A Akční pakety Paket Comfort Paket Multimedia Paket Safety Paket Style Plus Bezpečnost, funkčnost,komfort 12 V zásuvka(y) 2 světla na čtení vpředu 3bodové bezpečnostní pásy vzadu 3bodový bezpečnostní pás vzadu uprostřed Akustická přední boční skla a Sunset Antény pouze pro FM příjem, výběrový příjem Asistent rozpoznání únavy řidiče Automatická regulace sklonu světlometů Barevný Maxi Dot Bez držáku Care Connect 1 rok (Proaktivní servis 10 let + Vzdálený přístup 1 rok) + Infotainment Online 3 roky Centrální zamykání s dálkovým ovládáním Dešťový senzor Druhé USB vpředu a USB vzadu Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče Elektronický stabilizující systém ESC Front Assist (včetně nouzového brzdění) Hlavové opěrky vpředu Imobilizér elektronický KESSY – bezklíčové odemykání a zamykání Kolenní airbag řidiče Kontrola nezapnutých bezpečnostních pasů Kontrola tlaku v pneumatikách Kotoučové brzdy zadní LED hlavní světlomety s AFS Nákladová podlaha vzadu Odkládací schránka v kufru Off Road režim Osvětlení prostoru pro nohy vpředu/vzadu Panoramatický kamerový systém Parkovací asistent (Park Assist) Prodloužený servisní interval Rezervní kolo ocelové (dojezdové) Sound System Canton s 8 reproduktory Standardní šrouby kol Start/Stop systém s rekuperací Střední konzola Světelný asistent Síť v zavazadlovém prostoru Tempomat s omezovačem rychlosti Tísňové volání· Varovná světla v předních dveřích Virtuální pedál Vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním Volba jízdního profilu Vyhřívané trysky ostřikovačů skla Vyhřívané čelní sklo Vyhřívání předních a zadních sedadel Vyjímatelná LED svítilna v kufru Zakrytí zavazadlového prostoru - rolo Zrcátka s pamětí, stmíváním, el. sklopná Zvedák vozu a klíč na kola Exteriér Chromovaná lišta kolem bočních oken Chromový paket Nárazník standard Pneumatiky 235/55 R18 100V Přední mlhové světlomety s Corner funkcí Přídavný nápis v základním provedení Se zakrytím pro kola z lehké slitiny Střešní nosič stříbrný Vnější zpětná zrcátka v barvě vozu Vnější zpětné zrcátko vlevo, konvexní Výsuvné ostřikovače světlometů Zadní TOP LED světla Zpětné zrcátko vpravo, konvexní Funkčnost Sklopné tažn