inzerce, prodej, prodám, bazar

letajici drak

Kategorie: Ostatní

NOVY ,,opravdu,, Letajici DRAK
,ktery vam budou zavidet kolemdoucí !
Dostanete LETAJICI DRAKA+SNURU (100metru)+VAK

OCAS se prilepi na suchy zips,LETAJICI DRAK KTERY LITA ,JAK MÁ !
Drak má velikost 15m


letajici drak
Podobné inzeráty
letajici drak
Novy DRAK: 1,6 šířka a delka je 6m 100m špagát s rukojeti velmi dobry kvalita drak lze složit, v nylonovém sáčku skládací / odolný / dobře létatajicí drak
HQ Symphony Beach 1.3 Rainbow - Létající drak pro pokročilé
HQ Symphony Beach 1.3 Rainbow - Létající drak pro pokročilé. Pouze párkrát použitý, 100% stav. PC byla 1.190,- Kč nyní prodám za 400,- Kč.
Malí létající medvídci Kolekce 12 DVD v češtině
Prodám celou ZÁNOVNÍ sérii DVD Malí létající medvídci za 500 Kč (původní cena 599 Kč + poštovné). Bez známek používání - pouze jednou přehrané. Animovaný/Rodinný seriál. Kanada / Chorvatsko, 1992, 39x26 min. Veselé příběhy dovádivých medvídků - The Little Flying Bears. Předání je možné na Praze 10 - Strašnice, nebo zaslání poštou při platbě předem.
DŘEVĚNÉ LÉTAJÍCÍ LETADLO S HOLKOU
Dřevěná závěsná létající dekorace a hračka fungující na rovnováze, po zatáhnutí šňůrky létá. Ve velmi pěkném stavu, byla jen vystavená.
Retro rybičky létající
Prodám létající retro rybičky, které lze zavěsit na strop a při pohybu vzduchu se vznášejí. Možná si je pamatujete, před cca třiceti a více lety bývaly v mnohých domácnostech. Dnes jsou spíše raritou a vzpomínkou. Jsou na vlasci a drátkách. Pěkný dárek, kterým připomeneme někomu jeho dětství. Osobní odběr Praha 3 Žižkov nebo zaslání po platbě předem na účet přes zásilkovnu. Rybičky jsou nepoškozené.
Létající talíře z bývalého kolotoče
Prodám létající talíře z bývalého kolotoče celkem 8 kusů na některých nutná drobná oprava. Cena za kus. 1000 Kč