inzerce, prodej, prodám, bazar

Lesnické pletivo

Kategorie: Ostatní

Lesnické pletivo 160 cm
Parametry pletiva:
Výška pletiva: 160 cm
Povrchová úprava drátu: pozinkovaný
Vrstva zinkování: 70g/m²
Průměr vrchního a spodního vodorovného drátu:
2,0 mm
Průměr vnitřních drátů: 1,6 mm
Počet vodorovných drátů: 15
Rozteč svislých drátů: 150 mm
Barva: pozink
Balení: role 50 m
Minimální odběr: 50 m,

Použití:
•lesní kultury, oplocenky, pastviny, sady,
vinohrady
•provizorní oplocení pozemků, oplocení
zemědělských a lesnických objektů, stavenišť
•chovy, farmy, obory, výběhy menší zvěře

Cena za BM 46 kč bez DPH
Sklad Horní Brusnice
758 780
Lesnické pletivo
Podobné inzeráty
lesnické pletivo
Uzlové lesnické pletivo výška 180 cm, 2,0/2,8 mm, 18 drátů 50 metru Sloupek k lesnickému pletivu SAVANA 50x30 mm, výška 250 cm (21sloupků) Pletivo nebylo nikdy použito, cena za kterou se teď prodává je okolo 11 000,-
Lesnické pletivo
Prodám nepoužité lesnické pletivo. Výška pletiva je 160cm. Cena 37Kč za metr.
pletivo - již použité stočené
Nabízím pletivo, cca 15 metrů, vhodné na nevzhledné ohraničení. Pletivo bylo použito a smotáno. Cena 150 Kč. Odvoz vlastní, případně mohu zajistit Brno a okolí.
Ruční motorový lesnický naviják DOCMA, VF80 BOLT
NOVÝ Ruční motorový lesnický naviják DOCMA Forest Winch - VF80 BOLT Ruční motorové lesnické navijáky DOCMA - Špičkový design, profesionální zpracování, použití nejkvalitnějších a nejlehčích slitin, tvoří tyto lesnické navijáky dokonalými! Použití nejen v lesnictví ale také k vyprošťování automobilů (offroad), tak i na stahování sítí v rybářství, na výměnu vodičů v elektrické rozvodné síti, na vytahování lodí a všude tam, kde není možné použít jiný typ navijáku. Extrémně výkonný přenosný lesní naviják. Přenosný lesní naviják pro lano Ø 10/12 mm. Výkonný benzinový motor Solo, 54,2 cm³ Poloautomatický akcelerátor Maximální tažná síla 815 kg Maximální tažná síla s řemenicí je 1,630 kg Rychlost bubnu 26 m / min Automatický brzdový systém Hmotnost 10,5 kg Lano volitelné! Maximální tah je teoretický, zaručuje určenou hmotnost tělesa taženého ve smyku. Praxe je ale taková, že stroj utáhne několikanásobně vyšší hmotnost. Určen pro nekonečné lano! Možné Doplňky: - lana - vak na lano - krosna - omega - vak na naviják - kladka - popruh s ráčnou - hák Cena včetně DPH.
Lesnické práce, štěpkování, kácení rizikových stromů
Nabízím veškeré lesnické práce, rizikové kácení, výškové práce z plošiny, likvidace náletových dřevin, štěpkování, přibližování dřeva, nákladní a traktorová doprava. Vše dohodou
Lesnické a stromolezecké práce
Lesnické a stromolezecké práce Zabýváme se těžbou dřeva v lesním porostu, kácení stromů pomocí stupačkové a výškové techniky, výřezem náletových dřevin, práce s motorovou pilou a křovinořezem.