inzerce, prodej, prodám, bazar

Leporela

Kategorie: Ostatní

Prodám 2 Leporela. Bohužel Dášeňka má prasklou hranu viz. Foto. Cena za obě.
Leporela
Podobné inzeráty
Knížky - leporela
Prodám starši dětské knížky - leporela s obrázky zvířat a říkanky. Známky používání.
leporela 13/18
Nová dětská a svatební leporela na 12ks 13/18fotek
Fotopublikace -Střední Čechy,Jizerské ticho,Berlín,Petrohrad
Nabízím tyto fotopublikace: 1.fotka: 1. Krkonoše - zima (Jiří Havel, Olympia, 1977) - již nemám 2. Krkonoše - léto (Jiří Havel, Olympia, 1981) - již nemám 3. Střední Čechy (Jiří a Ivan Doležalovi, Olympia, 1981) 4. Jizerské ticho (Václavek, Ginzel, Weiss, text Suchl, Severočeské nakl.,1983) - již nemám 5. Berliner Farben (Gerhard Kiesling, 1987, v němčině) 2.fotka (zde jsou všechny knihy v ruském jazyce): 1. Petrohrad (dříve Leningrad) (1969) 2. Moskva (průvodce, 1972) 3. Petrozavodsk (1973) 4. Moskevský Kreml 5. Muzeum V.I.Lenina v Gorkách 6. Leninská místa v Moskvě Poslední 3 publikace jsou leporela, velmi zajímavá, rok vydání není uveden. Cenu nabídněte, děkuji. Osobní odběr možný u nás ve Velkých Přílepech (cca 6 km od Prahy 6), v Praze nebo na Vysočině, případně můžu poslat i poštou nebo Zásilkovnou. Volejte nebo pište na: Prosím, podívejte se i na mé ostatní inzeráty.
Knihy Svojtka&Co. - Otevři okénko: Barvy a Protiklady
Prodám 2 dětská okénková leporela (Barvy a Protiklady) z řady poznávacích knih od nakladatelství Svojtka. Běžné známky opotřebení, jinak bez poškození.
Srdíčko z lásky - vystřihovánka (Marie Fischerová-Kvěchová)
Srdíčko z lásky: Kreativní zábava nejen na advent. Jedná se o 11 vystřihovacích malovaných srdíček dvou velikostí, která lze použít např. jako vánoční ozdoby, přáníčka, jmenovky na dárky, ozdoby do květináčů, atd. Fantazii se meze nekladou. Díky jednoduchému tvaru jsou vhodné i pro děti. Tištěno na silnějším kvalitním papíře. Velikost výrobku: složeno na formát A4 - poskládaná harmonika. Autorkou je Marie Fischerová - Kvěchová (1892-1984), česká malířka a ilustrátorka mnoha dětských knížek - leporela, knihy pohádek, hrací kostky atd. a také prvního československého slabikáře Poupata. Známá je její portrétní tvorba, ale také studie lidových krojů, květin, pohlednice a další návrhy.