inzerce, prodej, prodám, bazar

Ledvinka GUESS

Kategorie: Doplňky

Ledvinka od značky GUESS se třemi kapsami. Nikdy jsem ji nevyužila.
Ledvinka GUESS
Podobné inzeráty
GUESS Luxushodinky UNISEX
Nabízím k prodeji zcela NOVÉ,nenošené LUXUSNÍ unisex hodinky známé značky GUESS. Značka GUESS nabízí svým zákazníkům hodinky, které designem a propracovaností dosahují veškeré spokojenosti. Tyto nádherné hodinky mají za úkol především zaujmout a oslnit své majitelé i široké okolí. Tento účel splňují především využitím lesklých kovů, třpytivých aplikací a osazením pravého Diamantu.Ozdobte své zápěstí tímto LUXUSNÍM oslňujícím doplňkem.Šperk je vhodný pro obojí pohlaví,tzv UNISEX. Popis: Konečná úprava: leštěné provedení Druh kamene: Diamant Pouzdro: Kvalitní nerezová ocel(ocel s PVD povlakem) Materiál řemínku: Silikon Zapínání: Přezka/Trn Vodotěsné: Ano/3Atm Hodinový mechanismus: Křemen Displej: Analogové Tvar hodinek :kulatý Obvod: 19 cm Šířka řemínku: 2 cm Průměr: 4.2 cm Výška pouzdra: 0.8 cm PC : 4.590Kč ,nyní za 1.550 Kč +poštovné(při nákupu nad 2.000kč je pošt.ZDARMA) Vhodný,nádherný LUXUSNÍ dárek-vše je NOVÉ v originálním obalu!KRABIČKA S LOGEM-viz Foto. V případě zájmu pište na : levnejsinenajdes@(můžete dopsat své tel.č.-zavolám zpět)...určitě se mrkněte i na další mou inzerci-viz:DOLE-Všechny inzeráty a hodnocení uživatele))
Peněženka GUESS - nepoužitá, nevhodný darek
Peněženka GUESS - nepoužitá, nevhodný darek. Designová dámská peněženka Guess Exteriér z umělé kůže s celoplošně vyraženým vzorem květů a 4G loga Kovové 4G logo vpředu. Původně stala 1800 Kč
Umbro kšiltovky a ledvinka
2 nové kšiltovky a ledvinka, originál s visačkami. Cena celkem.
Ledvinka přes rameno Champion
Značková ledvinka přes rameno (větší), jako nová. Pouze osobní odběr Beroun, Praha, Ústí nad Labem
Ledvinka poničené
Krásná ledvinka. Účet už nemám k dispozici . Potřebuje opravit . Vnitřní část v pořádku. Určitě ještě udělá službu třeba do práce.
Nová Ledvinka puma
Šířka 14cm #ledvinka #ledvinkapuma Délka 29 cm