inzerce, prodej, prodám, bazar

Ledové království - malování hrnečku aj.

Kategorie: Ostatní

1. Kreativní sada malování hrnečku obsahuje hrneček, barvy, štětec a návod na vymalování hrnečku motivy z Ledového království - 80,- Kč.
2. Set knížek a sešitů obsahuje Velkou knihu čtení a zábavy Ledové království (nová), samolepkovou knihu Jednorožci (chybí pár samolepek), sešit Zvonilka - Velká záchranná výprava, omalovánky se samolepkami Pelíškov aj. sešity, časopisy a omalovánky pro holčičky (něco málo již vybarvené nebo vyplněné, chybí pár samolepek) -150,- Kč.
Ledové království - malování hrnečku aj.
Podobné inzeráty
Malování podle čísel, kouzelné malování
Prodám dva sešity na malování podle čísel pro děti od 7 let a kouzelné malování. Malování podle čísel (Malen nach Zahlen ZOO) obsahuje 24 listů, tj. 24 obrázků ze ZOO (zebra, papoušek, tygr, aj.), cena 30,- Kč. Kouzelené malování (Zaubermalen Piraten) obsahuje 16 listů – jsou oboustranné, tzn. po vybarvení pastelkou se objeví 32 obrázků s pirátskou tematikou, cena 20,- Kč. Nepoužité, nevhodný dárek. Osobní odběr nebo Zásilkovna. 30,- a 20,-
Epiag, Josefina Loučky, JSK - kávová souprava, hrnečky
foto 1-2 = Epiag červeno-bílá, zdobený zlatem 6 hrnečků + 6 podšálků = 800,-kč foto 3-4 = Epiag zeleno-bílá, 6 hrnečků + 6 podšálků = 600,-kč foto 5-6 = Josefina Loučky bílo-fialová, 6 hrnečků + 6 podšálků = 400,-kč foto 7-8 = Josefina Loučky tmavě-hnědá, 6 hrnečků + 6 podšálků = 400,-kč foto 9-10 = JSK červeno-hnědá, 6 hrnečků + 6 podšálků = 400,-kč Vše je MADE IN CZECHOSLOVAKIA. Nikdy nepoužito, pouze vystaveno. Platí do smazání. Mohu zaslat poštou.
Malování podle čísel - Louka plná motýlů, 50x40 cm obraz
Malování podle čísel - Louka plná motýlů, 50x40 cm, vypnuté plátno na rám PC 661 kč, koupené na alze Malování podle čísel - tématika krajiny a přírody, zvířata, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 40 × 50 cm (V׊) Malování podle čísel si zamilují tvořiví jedinci V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 24 akrylových barev Obraz je v rámu Vypnuté plátno vám usnadní práci Poštovné a balné: Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
Šaty Ledové království /princezna Anna vel.134/140
Prodám krásné karnevalové šaty z pohádky Ledové království / Frozen, jsou jako nové. Oblečeny jednou na karneval. Vel.134/140. Osobní odběr Ostrava, po domluvě mohu zaslat.
Obraz ledové království
Prodám obraz ledové království, složený ze tří obrázků viz. foto.
Deska na plavání, rukávky
1)Deska - koupena ve Sportisimu, použita 1x, v top stavu, 44cm x 33cm, 2)rukávky Hello Kitty - v pořádku, délka 22cm - měřeno ve vyfouknutém stavu, (používali jsme pro školkové dítě) 3)rukávky Ledové království, koupeno v Bambuli, v pořádku, sem tam oděrka barvy při zkoumání, délka 23,5cm, cena uvedena celkem (v případě jednotlivého odběru Kitty 35, Ledové království 60, deska 110)