inzerce, prodej, prodám, bazar

Lední brusle Bauer Vapor X:20

Kategorie: Boty

Prodám lední brusle Bauer Vapor X:20 velikost 46. Jako nové, nenošené, v krásném stavu.

Pro více info volejte nebo pište.
Lední brusle Bauer Vapor X:20
Podobné inzeráty
Dámské lední brusle Worker Lady vel.40
Prodám dámské lední brusle Worker Lady vel.40. Minimálně používané, prodávají se ze zdrav. důvodů majitelky. Původní cena bruslí cca 600Kč. Předání osobně nebo balíkovnou s platbou předem navýšenou o 60Kč. Mám na bazošu více inzerátů, lze případně poslat s něčím dalším a zaplatit jedno poštovné. Nebo v případě nedůvěry poštovné s dobírečným (je vyšší) předem a zboží na dobírku. Odkaz na typ bruslí:
Dívčí lední brusle
prodám dívčí lední brusle, vel. boty Botas 36, nůž se zoubky 230 mm, zachovalé za 150,- Kč, převzetí možné na Praze 2, popř. zašlu přes zásilkovnu (79,- Kč)
Brusle Bauer
Prodám Brusle Bauer vel.42.5
Nike vapor max 360 velikost 43 minimálně nošené
Nike vapor max 360 velikost 43 minimálně nošené.Původní cena 4000kč,nyní 790kč
sálovky Nike Mercurial Vapor 13 (45 vel)
Dobrý den prodám sálovky Nike Mercurial Vapor 13 (45 vel) dlouho nepoužívané kvůli malé velikosti sálovek. Práva bota sálovek je více opotřebovaná kvůli tomu že jsem práva a kopu pravou Neposílám poštou pouze a jenom osobní odběr ❗❗❗
Turfy Nike Mercurial Vapor 14 Club TF
Nové Dostupné velikosti: 43, 44, 45.5 V pánských turfách Nike MERCURIAL VAPOR 14 CLUB TF odhalíte, jak vypadá skutečná rychlost. Kontrastní barvy po stranách a na přední části boty zvýrazňují klíčové oblasti, které umožňují přesnější kličkování, přihrávky a střelbu. Navíc s přilnavou texturou po celé délce svršku ovládnete dění na hřišti.