inzerce, prodej, prodám, bazar

LED POINT- R, Bezdrátová nabiječka a Bezdrátová myš

Kategorie: Ostatní

Dobrý den. Prodám LED POINT- R, Bezdrátová nabiječka a Bezdrátová myš. Věci málo pužívané.
Lze vyzvednout na Praze 4 Nebo zaslat přes PPl.
LED POINT- R, Bezdrátová nabiječka a Bezdrátová myš
Podobné inzeráty
DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL
Na prodej DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL, je nová. RGB herní podložka pod myš Velká: 900 x 400 x 3 mm. Design s RGB LED podsvícením. RGB měkká podložka pod myš má skutečný RGB podsvícený efekt, k dispozici je 12 režimů osvětlení. Pokud chcete, můžete světlo vypnout. Můžete také použít duhový režim v souladu s podsvícenou mechanickou klávesnicí a myší. ► 12 světelných režimů: Super Glow Fiber, barevně přizpůsobitelné osvětlení poskytuje charakteristický vzhled. Vyberte si z 12 světelných režimů: Duhové dýchání, Červená, Fialová, Modrá, Azurová, Zelená, Žlutá, Oranžová, Bílá, Purpurová, Magický blesk, Magický pomalu. Dvakrát klikněte na přepínač: Přepínání mezi plným a polovičním světlem. Dlouhým stisknutím 3 sekundy stroj vypnete. ► XXL velké podložky pod myš: 900 x 400 x 3 mm. Herní podložka pod myš se perfektně vejde na váš pracovní stůl a poskytne dokonalý prostor pro pohyb. Platí pro všechny typy klávesnic a myší a poskytuje dostatek prostoru pro profesionální hraní her nebo kancelářskou práci. Žhavé vlákno a měkký látkový povrch s protiskluzovou gumovou základnou zajišťují přesné, přesné ovládání myši a konzistentní stabilitu na vašem stole. ► Pohodlné a snadné: Plug and play. Tato podsvícená RGB podložka pod myš je napájena přes USB a funguje bez ovladače. Jedno ovládací tlačítko dvojí použití: Jedno se používá pro zapnutí/vypnutí a druhé se používá pro změnu režimů osvětlení RGB a jasu.
Svítidlo LED přisazené model 40044/18 NW
Nepoužité, jen vybalené. Kompletní specifikace ekvivalent klasické žárovky 90 W max. příkon zdroje 18 W druh použití kancelář, dům, provoz provozní napětí/frekvence 230 V / 50 Hz příkon zdroje 18 W typ LED přisazené svítidlo model/název/označení 40044/18 funkce LED technologie materiál/provedení plast, kov barva bílá (BL) rozměry 285 x 89 mm světelný úhel 120° patice Integrovaný LED modul stupeň krytí (IP) / el třída IP44 / tř. I žárovky součástí balení ANO (LED) počet žárovek/ LED diod 1/LED SMD 2835 barva světla [K] 4000 K svítivost [lm] 1420lm / 1440 lm energetická třída A+ životnost LED modulu 45 000 hod. další specifikace vč. LED světelného zdroje A+ - 18 kWh/1000h jednobarevné provedení CRI > 80, počet sepnutí 22 000, Zásilkovnou, platba na účet předem + poštovnéKompletní specifikace ekvivalent klasické žárovky 90 W max. příkon zdroje 18 W druh použití kancelář, dům, provoz provozní napětí/frekvence 230 V / 50 Hz příkon zdroje 18 W typ LED přisazené svítidlo model/název/označení 40044/18 funkce LED technologie materiál/provedení plast, kov barva bílá (BL) rozměry 285 x 89 mm světelný úhel 120° patice Integrovaný LED modul stupeň krytí (IP) / el třída IP44 / tř. I žárovky součástí balení ANO (LED) počet žárovek/ LED diod 1/LED SMD 2835 barva světla [K] 4000 K svítivost [lm] 1420lm / 1440 lm energetická třída A+ životnost LED modulu 45 000 hod. další specifikace vč. LED světelného zdroje A+ - 18 kWh/1000h jednobarevné provedení CRI > 80, počet sepnutí 22 000, Vyberete-li si z dalších mých inzerátů - cena za jedno poštovné :)
Vánoce: světelné řetězy LED, svíčky, stojany......
NOVÉ! 1) STRÄLA Osv. řetěz LED se 40 žár. na baterie/mini hvězda = 250 Kč 2) STRÄLA Osvětl. řetěz LED se 160 žárovkami, na baterie mini = 350 Kč 3) STRÄLA Stolní lampa LED, na baterie 18 cm = 220 Kč 4) STRÄLA Světelný řetěz LED, 200 žárovek = 400 Kč/ks 5) STRÄLA Dekorace na stůl LED, hvězda/na baterie, 20 cm = 230 Kč 6) STRÄLA Dekorace na stůl LED, hvězda/na baterie, 16 cm = 200 Kč 7) STRÄLA Stojan na svíčku LED, na baterie = 330 Kč/ks 8) Vonná čajová svíčka, Pernik = 60 Kč/balení 9) BJÖRKSPIREA Dekorativní osvětlení LED, tvar diamantu, 2 ks = 300 Kč 10) STRÄLA 5ramenný svícen LED, na baterie/mini červená = 280 Kč 11) STRÄLA Dekorace na stůl LED, dům/sada 2 ks na baterie = 450 Kč 12) Páska, vzory mix 5 m = 60 Kč/15 m/balení 13) VISSVASS Světelný řetěz LED, 40 žárovek na baterie = 120 Kč/ks 14) LEDFYR Světelný řetěz LED, 12 žárovek na baterie/mini = 70 Kč 15) Světelný řetěz LED, 80 žárovek na baterie = 200 Kč 16) Svíčka LED 2 ks = 220 Kč 17) ubrus/běhoun = 100 Kč Baterie nejsou součástí!!
2023 Nová bezdrátová sluchátka Bluetooth
2023 Nová bezdrátová sluchátka Bluetooth Music Stereo Dotykové sluchátka s potlačením hluku Bezdrátová sluchátka Bluetooth s dotykovým ovládáním Sluchátka s LED displejem pro chytré telefony Bezdrátová sluchátka Bluetooth s dotykovým ovládáním Sluchátka s potlačením hluku a mikrofonem pro mobilní telefony Po obdržení náhlavní soupravy plně nabijte náhlavní soupravu Specifikace produktu Model produktu: vyberte si prosím podle vlastních potřeb,ruzné druhy uvedeny na fot Mini Bezdrátová Sluchátka Bezdrátová Sluchátka - Sportovní Vodotěsná Sluchátka Pro IPhone Android 1. Model: ruzné 2. Specifikace Bluetooth: V5.0 3. Profil Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP; HSP 4. Pracovní napětí: 3,1 V ~ 4,2 V 5. Nabíjecí napětí: 5V-1A 6. Kapacita baterie náhlavní soupravy: 50 mAH 7. Kapacita baterie úložného boxu: 2000MAH 8. Přenosová vzdálenost:> 10 mil 9. Čas volání: 4-5 h 10. Čas přehrávání: 4-5 h 11. Waterprof: IPX7 12. Doba nabíjení sluchátek s mikrofonem: 30-45 minut 13. Doba nabíjení nabíjecího boxu: 1 h
Blue Gate GSM ISDN, VoIP GSM brána
Blue Gate ISDN GSM brána/ústředna, dvě anténky 2x GSM Vlastnosti připojení k ústředně rozhraním ISDN So se signalizací DSS1 v NT modu rozhraní So ústředny POINT TO POINT nebo POINT TO MULTIPOINT spojení provolbou na pobočkovou linku DTMF provolbou spojení přímo na spojovatelku nebo určenou linku spojení na spojovatelku po uplynutí času (nastavitelné) pro volbu pobočkové linky automatické spojení vybraných volajících účastníků z GSM sítě na zvolenou pobočkovou linku přenos čísla volajícího účastníka do ústředny (CLIP) volba jednotlivých B kanálů a GSM modulů pro plné využití možností směrování ústředny omezení odchozích hovorů do GSM sítěomezení příchozích hovorů z GSM sítě přednostní spojování přes 1. nebo 2. GSM modul nastavení hlasitosti v obou směrech samostatně pro každý GSM modul nastavení vlastní časové tarifikace po 1sec. nebo pouze při navázání spojení volba poskytovatele GSM služeb samostatně pro každý GSM modul ochrana SIM karty pomocí PIN nahrání úvodního hlášení přímo z ISDN telefonu délka úvodního hlášení do 10 sec. pro každý GSM modul podrobné nastavení parametrů brány z PC programem pro Windows 95/98/2000 napájení 9-15V ss/st BlueGate ISDN synchro Navíc vstup pro synchronizaci z jiné ISDN linky (státní linky). Tento typ je nutno použít u ústředen s více ISDN linkami, které nejsou schopné nastavením konfigurace ošetřit rozdílnou ISDN synchronizaci na jednotlivých linkách. BlueGate ISDN router Brána je navíc vybavena ISDN vstupem. Kabel vyvedený z tohoto vstupu se připojuje na původní ISDN linku (státní linku). Druhý konektor (výstupní ISDN linka) je použit jako běžná ISDN linka (připojení do ústředny). Uživatel tak neztrácí původní IDSN linku. Po patřičném nastavení LCR jsou vybrané hovory směrovány do sítí GSM, ostatní hovory procházejí dále do původní ISDN linky. Příchozí hovory jsou z obou směrů jsou slučovány do ISDN výstupu. pouze email nebo tel, SMS nedojde
Tester autobaterií - nabíječka
Prodám nový automatický tester baterií v originálním balení - byl jen rozbalen a vyzkoušen. Automatický tester 12V autobaterií KONNWEI KW510 se zátěžovým testem a pulzním nabíjením k opravě poškozených baterií. 【Nabíječka baterií typu vše v jednom】KONNWEI KW510 je profesionální tester baterií 3 v 1, nabíječka baterií, udržovač baterií (pulzní oprava), nabíječka a desulfátor baterií. Velký barevný LCD displej a funkce ovládané tlačítky. 【Přesný tester baterií】používáte baterii již léta, ale nemáte přehled o jejím stavu? Tester baterií KW510 12V vám poskytne celkovou analýzu stavu baterie tím, že zkontroluje její stav nabití, vnitřní odpor a poté vám řekne, zda je třeba baterii dobít nebo vyměnit. Tento tester baterií také provádí test startovací a nabíjecí soustavy a testuje nabíjení alternátoru automobilu. 【Plně automatická nabíječka baterií】 nabíjí baterie již od 2 V, maximální výkon 12 V 5 A. Nabíječka baterií KW510 vám nejen pomůže nabít baterie, ale také přizpůsobí nejnovější technologii pulzních oprav, opravu jedním kliknutím a automaticky rozpozná sulfataci baterií a rozvrstvení kyselin, aby baterie znovu ožily a obnovily svůj výkon. 【Univerzálně kompatibilní】KW510 dokáže testovat, nabíjet a opravovat všechny 12voltové 100-2000CCA olověné akumulátory včetně běžných zaplavených, plochých AGM, spirálových AGM nebo gelových akumulátorů. Ideální tester automobilových baterií pro diagnostiku baterií automobilů, člunů, sekaček na trávu atd. 【Nejvyšší priorita bezpečnosti】bezpečné nabíjení je nejdůležitější! Kromě inteligentní teplotní kompenzace, která se hodí do všech klimatických podmínek, a automatického přepnutí do režimu nízkého proudu po úplném nabití podporuje KW510 také až 8 druhů ochran, jako je přepólování, přetížení, nadproud, přehřátí, chladicí systém, nehořlavý materiál, ochrana proti zkratu atd. KONNWEI KW510 je výkonná 12V nabíječka baterií a opravárenský nástroj Podpora 8 jazyků: angličtina, ruština, francouzština, němčina, italština, španělština, portugalština, holandština.