inzerce, prodej, prodám, bazar

Látkové pleny, těhotenské oblečení

Kategorie: Ostatní

Prodám dvoje těhotenské rifle:
Černé velikost 42 - téměř nenošené a modré velikost L(odpovídá velikosti 42) - téměř nenošené.
Jedny těhotenské plátěné volnější kalhoty vhodné na léto velikost 44(nejsou elastické proto jsou větší) - téměř nenošené.
Dvě těhotenská trička s potiskem velikost XL - vůbec nenošené(zapomenutý dárek).
Vše nechám za 600,-Kč

Prodám látkové pleny. Jsou pouze vyprané, ale nepoužité.
VÍCE VRSTVÁ PLENKA PETIT LULU: Zelená(2x) 150,-/ks Modrá(2x) 150,-/ks
VKLÁDACÍ PLENA (12x30cm): 2ks=170,-
FLÍSOVÁ SEPARAČNÍ PLENA PETIT LULU: 20ks=520,-
DLOUHÁ KAPSOVÁ PLENA L ELLAS HOUSE: 1ks=145,-
JEDNORÁZOVÉ PLAVKY HUGGIES(7-15kg): Jedno balení/12ks 150,-
Celková cena je 1585,-
Při odkoupení všech plen přidám snappi sponkou a nechám za cenu 1200,- včetně poštovného
Látkové pleny, těhotenské oblečení
Podobné inzeráty
Bamboolik látkové pleny AIO Duo Flís (včetně vkládací pleny)
Bamboolik látkové pleny AIO Duo Flís (včetně vkládací pleny) cca 3,5-15 kg. Cena za ks 500 Kč (PC 627 Kč/ks), jako nové, minimálně použité. (Při zakoupení 6 AIO - cena 5+1 zdarma) Kapsové plenky - jako klasické pleny (Kapsová plena typu AIO (All-in-One, vše v jednom) — nejjednodušší přebalení do látkových plen! Praktická nepromokavá PUL kapsa, do které se vkládá savá vkládací plenka.) Jen sms/email
Jednovelikostní + XL pleny
Ráda bych nabídla komplet látkovací výbavu. Jedná se o mix druhů - AIO, SIO, kalhotovky, vkládačky, noční pleny, atd. i mix značek - Mother ease, Thirsties, Anavy, Smart Bottoms, Bambi roxy, Unuo, Majab, Milovia, Petit lulu, Katyvbaby, Blueberry, ByVeru, Lilybee, Bumgenius, atd. Některé pleny jsou takřka nové (Mother ease, Thirties, Smart Bottoms...), jiné ve stavu na donošení - zejména noční, AIO Thirsties a Blueberry side snap L. Součástí jsou i větší pleny (Mother ease l a Xl, Majab XL, Blueberry svrchní atd.) a extendor na body. Mohu přihodit ještě látkové podložky, domácí látkové ubrousky... Více info a fotek na vyžádání.
Látkové pleny Bobánek
Prodáváme sadu celkem 31 ks látkových plen obsahující: - Bobánek extra savá AIO - 6ks - Bobánek AIO Premium - 10 ks - Bobánek kapsová extra jemná - 4 ks - Bobánek svrchní kalhotky s vkládací čtvercovou plenou bobánek - 1ks - ALVABABY plenky 7 ks (vč. 3ks náhradních vložek) - mix různých výrobců - celkem 3 ks Plínky jsou velikosti normal, díky systému patentků jsou rostoucí a jsou vhodné pro děti od cca 4 do 15 kg. Pleny se sice musí prát, ale ekonomicky i ekologicky se rozhodně vyplatí! Více informací o látkových plenách např. na K sadě stačí poté dokoupit pouze separační vložky a je možné okamžitě používat. Všechny pleny jsou použité, avšak funkční - pleny Bobánek jsou po 1 dítěti, ostatní po 2 dětech. Sadu plínek prodáváme jako celek. Sadu je možné si osobně prohlédnout. V případě zájmu volejte nebo pište na . Možnost zaslání nebo osobního odběru.
Koš na pleny
Tommee Tippee Sangenic Twist & Click bílý. Kyblík na pleny s praktickým víkem, možnost používat i jako klasický koš, na jednorázové i látkové pleny a kapacita přibližně 28 plen. Patentovaná technologie umožnuje uložit použité pleny bez úniku zápachu do okolí. Bez vnitřní kazety, nutno dokoupit. Koš nebyl skoro vůbec využit, bez vad, neponičen. Osobní předání Praha 3, Brandýs nad Labem, Libiš.
Látkové pleny
Prodám nové látkové pleny Unuo. Pouze vyprané. 4x plena a 1x svrchní plena. Plus vkládací pleny.
Látkové pleny
Prodám nové, pouze vyprané, novorozenecké látkové pleny Bobánek. 1x svrchní pléna, 5x pléna, vkládací pleny. K tomu navíc balení separačních plen. Viz foto.