inzerce, prodej, prodám, bazar

Lásku nespočítáš - Kira Gembri

Kategorie: Pro mládež

Prodám knihu Lásku nespočítáš. Kniha je téměř jako nová, je v ní napsáno věnování.
Lásku nespočítáš - Kira Gembri
Podobné inzeráty
Maioli: Miluji Tě kniha o tom, jak vyjádřit lásku
Prodám knihu: Miluji Tě! kniha o tom, jak vyjádřit lásku autoři: Primo a Renate-Luise Maioli Vydání 4., Nové Město, 2003. Stav dobrý, jako nová. Podívejte se i na mé další inzeráty. Osobní převzetí Dolní Loučky nebo Tišnov, možno zaslat i poštou/zásilkovnou/balíkovnou.
Herzová: Bacha na lásku
Prodám knihu Herzová, Eva: Bacha na lásku. Praha, 1997. Skvělý stav. Osobní odběr Vysoké Mýto či Česká Třebová, případné poštovné hradí kupující.
Death Note 3 - Zápisník smrti
Prodám knihu Death Note 3 - Zápisník smrti v perfektním stavu! Anotace Legendární fantaskní thriller se už dostává ke třetímu dílu. Lightovi se podařilo zlikvidovat většinu svých protivníků, ale ten hlavní, tajemný detektiv známý pouze jako "L" stále zůstává. Do Lightova pokoje jsou navíc nainstalované kamery a samozvaný tvůrce dokonalého světa je pod přísným dohledem. Jak zvládne dál zabíjet? A aby bylo ještě hůř, na scéně se objevuje druhý Kira. Autor: Óba Cugumi a Obata Takeši Nakladatel: Crew Rok vydání: 2012 (1. vydání)
Panika
Panika začala jako spousta věcí v Carpu, nudném malém městečku uprostřed ničeho – protože bylo léto a nebylo co dělat. O co v téhle hře jde? Je to prosté. Nemít strach. Heather nejdřív ani nenapadlo, že by se do Paniky pouštěla. Dodge se Paniky nikdy nebál, právě naopak. Všichni mají nějaký důvod proč hrát. Heather a Dodgovi přinese hra nová spojenectví, překvapivá zjištění a možná i nějakou tu první lásku – a vědomí, že někdy nejvíc potřebujeme právě to, čeho se k smrti obáváme.
Nedobytná pevnost - Jason Rekulak
První láskou Billyho Marvina byl jeho počítač. Pak potkal Mary Zelinskou. Vzpomínáte si na svou první lásku? Nedobytná pevnost je legrační, nutkavě čtivý a překvapivě dojemný román o přátelství, zlomeném srdci a počítačích, zasazený do 80. let v Americe. Dospívající mladík Billy ze všeho nejradši tráví čas na svém počítači Commodore 64, na kterém programuje své první počítačové hry, sledováním televizních seriálů s bandou stejně ujetých kamarádů a erotickým fantazírováním nad časopisem Playboy. Když se ale zamiluje do počítačové expertky Mary, všechno se změní. Kniha je úplně nová, nečtená. Zaslání je možné klasickou poštou, Balíkovnou nebo Zásilkovnou. Osobní předání v Praze na Ládví je možné pouze po platbě předem na účet.