inzerce, prodej, prodám, bazar

Larry Beinhart - Americký hrdina

Kategorie: Ostatní

Jako nová, jednou čtená. Pevná vazba. Rok vydání 1995. 425 stran. Cena + 70,00 Kč doporučené poštovné u platby na účet. Popis: Politicky kontroverzní, satirický román je vystavěn na myšlence, že válka v Perském zálivu byla dílem americké tajné služby.Dílo je spíše satira nežli humor a je přirovnáváno v zemi vzniku k legendární Hlavě XXII.
Akční a milostný příběh vietnamského veterána, kterého si najme hollywoodská filmová hvězda aby vypátral, co se děje s významným filmovým režisérem, jenž náhle odvolal natáčení závažného filmu. Během doby se ukáže, že režisér je angažován pro režírování Pouštní bouře...
Larry Beinhart - Americký hrdina
Podobné inzeráty
Larry King Live (to nejlepší z L.Kinga) I-II - Larry King
v češtině, výborný stav, 135 včetně doporučené pošty
Hrdina
Prodám knížky Hrdina.Knížky jsou jako nové.Cena za jednu knižku je 190Kč.Cena uvedena bez poštovného. Lze zaslat přes zásilkovnu.
Brož "Americký polibek"
Nová brož "Americký polibek", rozměry 4,5 x 3,0 cm. Materiál - plast.
Luxusní servírovací prkénko epoxid a americký ořech
Prodám toto luxusní, ručně vyráběné servírovací prkénko. Meteriál americký ořech a epoxid s bílou perletí. Ošetřeno Odie's Oil. Vhodné pro styk s potravinami. Délka 54 cm, šířka 30 cm. Dárkové balení. Možnost vyrobit i jiné barvy.
Americký Jihozápad
Prodám knihu Marcella Colombo - Americký Jihozápad, místa a historie. Jedinečný bod Spojených států, kde se setkávají hranice čtyř států Unie. První, kdo napsal historii této části světa, byla příroda se svým jedinečným a podivuhodným nástrojem: erozí. Kniha je plná faktů o historii a osobnostech, které patří k této oblasti. Vydáno v nakl. Slovart v r. 2003. Kniha je v pěkném stavu s malými stopami opotřebování. Cena 120 Kč + poštovné, 74 Kč při zaslání doporučeně, 133 Kč dobírkou.
Luxusní servírovací prkénko epoxid americký ořech
Prodám toto luxusní, ručně vyráběné servírovací prkénko. Meteriál americký ořech a epoxid s perletí. Ošetřeno Odie's Oil. Vhodné pro styk s potravinami. Délka 54 cm, šířka 30 cm. Dárkové balení. Možnost vyrobit i jiné barvy.