inzerce, prodej, prodám, bazar

Lapimpicka z patelek a epoxidu

Kategorie: Doplňky

Lampa je 9x9x35cm
Lapimpicka z patelek a epoxidu
Podobné inzeráty
Medvídek z epoxidu
Medvídek z epoxidu je krásným doplňkem výzdoby. Rozměry: 6,5 x 6,5 x 5 cm V Případě zájmu napište jakou barvy byste si přáli zaslat. K dispozici mám více kusů. (Cena nezahrnuje dopravu)
Brestové nástenné hodiny
Nádherné nástenné hodiny ktoré prekvapia každého. Ide o nástenné hodiny ktoré sú vyrobené z brestového dreva a epoxidovej živice alebo epoxidu v mramorovom prevedení. Hodiny majú rozmer 40cm a sú poháňané tichý chodom stojčeka.
Dubové hodiny 30cm
Nástenné dubové hodiny v prevedení 30 cm s stredovou riekou epoxidu vo farbe coral blue. Hodiny sú poháňané tichým chodom strojčeka. A majú vyfrézované čiarky na ciferníku.
Dubové hodiny
V jednoduchosti je zkrátka krása. Co myslíte? Dubové hodiny s troškou zeleného epoxidu na vyplnění prasklin. Průměr hodin 31cm. Hodiny jsou vyráběny ručně a s láskou. Německý strojek s tichým chodem UTS quartz na 1xAA baterii. Další naleznete na
Servírovací podnos akát - epoxid
Ručně vyrobený servírovací podnos z akátového dřeva s dekorem z epoxidu, v kombinaci tří barev - hnědá, bílá a metalická bordó s jemně vymíchaným vzorem. Povrch broušen do P3000 (velmi hladké - leštěné). Namísto úchytek jsou čela pod úhlem 45 stupňů. Povrchová úprava Odies oil. Pryskyřice má certifikát na styk s potravinami. Rozměry: délka 53,6 cm, šířka 22,8 - 24,4 cm a tloušťka 2,5 cm. Vyrobeno duben 2022.
Epoxidové hodiny
Prodám epoxidové hodiny, rozm. 30 x 30 x 3 cm. Kombinace zeleného epoxidu a leštěného dubu (ošetřeno přírodním voskem). Hodinový strojek řízený radiovým signálem. Pouze osobní odběr, po dohodě možno dopravit Liberec, Č. Lípa a okolí.