inzerce, prodej, prodám, bazar

Lano bílé 16mm NEPOUŽITÉ

Kategorie: Vše ostatní

Prodám lano prům. 16mm bavlna v délce 2x 11bm a
1x 70bm .Cena za bm 20,- Kč .Odběr osobní v Turnově nebo dle dohody .Kontakt SMS nebo email ozvu se zpátky.
Lano bílé 16mm NEPOUŽITÉ
Podobné inzeráty
Konopne lano 30mm
Prodám konopné lano (jutové lano) , tloušťka 30mm, jakoukoliv délku, 100kč/metr. Je nové, vhodné zejména na šplh (oficiální rozměr lana na olympijský šplh), přetahování, houpačku do vody, na strom atd. Mohu zaplést oko na konci pro snadnější zavěšení. Použiťí na vlastní nebezpečí! Výborné na zlepšení síly a mrštnosti u dětí i dospělých.
lano na šplh
prodám lano na šplhání, průměr 30mm, vyrobeno z juty, délka 6m,
Horolezecké lano
Statické lano, délka 60m, průměr 11mm.
Zápasnické rukavice na MMA - BackFist rebellion, černo-bílé
Prodám LEHCE POUŽITÉ zápasnické rukavice na MMA BackFist rebellion, černo - bílé --------------------------------------------- Varianta/Velikost: M Barva : černo - bílá Stav : Lehce použité Rukavice jsou téměř nepoužité. Přikládám zde obrázky pro představu. ------------------------------------------ KONTAKT ---------- EMAIL -> skaroupka.kuba@ TELEFON -> +420 540 905 --------------------------------------------- Děkuji Vám :)))
Dětská houpačka, hrazda a lano
Prodám v dobrém stavu.cana za kus.
Magnet fishing, lovení utopených zbraní a jiných pokladů
Silný neodymový oboustranný magnet průměr 60 mm, tah 120 kg. Lano délky 20 metrů s karabinou. Dvoje rukavice - běžné pogumované a speciální protiprůřezové. Skvělá sada i pro pokročilé lovce pokladů za rozumnou cenu. Pro klid svědomí - pokud vylovíte zbraň novější než válečnou, je dost pravděpodobné, že má za sebou nějaký trestný čin a měli byste ji odevzdat na policii. Doprava Balíkovnou za 75 Kč nebo osobní předání pár kilometrů na jih od Prahy v obci Okrouhlo (myslím magnet, ne ty vylovené podezřelé zbraně :-)