inzerce, prodej, prodám, bazar

Landcraft Višeň aneb oslava sudu

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji Višeň od Landcraftu za nákupku. Lahev č. 367/718. Do sbírky nebo jen tak na vypití. Osobní odběr nebo Zásilkovna.
Lokální višně ze Svrkyně, vykvašené, vypálené a nechané uzrát v novém dubovém sudu.
Landcraft Višeň aneb oslava sudu
Podobné inzeráty
Prodej Dubových Sudů
Nabízím Dubové sudy: 3L od 1600Kč. 5L od 1800Kč. 10L od 2100Kč. 15L od 2300Kč. 20L od 2600Kč. 30L od 3100Kč. Dřevěný kohoutek(Zdarma) Mosazný kohoutek-200Kč. Doprava od 99Kč. Sudy jsou vyrobeny z kvalitního dubového dřeva. Vnitřní část je vypálena, vnější část ošetřena voskem. Vypalování Na sudu delame vypalování dle vašich požadavek. Voskování sudů Voskování zajistí lepší uchovatelnost alkoholu a sníží procent jeho odpařování. Nerezové obruče Obruče z nerezu mají lepši vzhled a zvýší životnost sudu Naše dřevěné sudy jsou vyráběny ručně. Použití dubových sudů je nedílnou součástí výroby rumu, koňaku, whisky . Nápoje v dubovém sudu zlepšují v průběhu času své chuťové vlastnosti díky extrakci užitečných stopových prvků a enzymů z dubového dřeva. Vlastnosti dubu pomáhají zlepšovat kvalitu alkoholického nápoje.
Soustava sudů na dešťovou vodu
Soustava čtyř sudů na dešťovou vodu včetně podstavce, jeden sud s výpustí na zahradní konev. Sudy jsou vzájemně propojené a jsou včetně víka. Víka jsou plechová, v prvním sudu ve víku otvor pro svod ze střechy, v posledním sudu ve víku otvor pro čerpadlo. Dále s přepadem pro odvod vody, když jsou sudy již plné. Objem sudů je 4x200litrů, rozměr kovového podstavce d x š x v 280 x 45 x 20cm.
Důvody sud
Dubové sudy: 3L od 1600Kč. 5L od 1800Kč. 10L od 2100Kč. 15L od 2300Kč. 20L od 2600Kč. 30L od 3100Kč. Dřevěný kohoutek(Zdarma) Mosazný kohoutek-200Kč. Doprava od 99Kč. Sudy jsou vyrobeny z kvalitního dubového dřeva. Vnitřní část je vypálena, vnější část ošetřena voskem. Vypalování Na sudu delame vypalování dle vašich požadavek. Voskování sudů Voskování zajistí lepší uchovatelnost alkoholu a sníží procent jeho odpařování. Nerezové obruče Obruče z nerezu mají lepši vzhled a zvýší životnost sudu Naše dřevěné sudy jsou vyráběny ručně. Použití dubových sudů je nedílnou součástí výroby rumu, koňaku, whisky . Nápoje v dubovém sudu zlepšují v průběhu času své chuťové vlastnosti díky extrakci užitečných stopových prvků a enzymů z dubového dřeva. Vlastnosti dubu pomáhají zlepšovat kvalitu alkoholického nápoje.
Landcraft No 1 Apple Brandy
Přenechám za nákupku. Do sbírky nebo jen tak na vypití. Landcraft již stočil č. 2. Osobní odběr nebo Zásilkovna.
Pronájem Party Stan 4x6m (24m2) pro 20 - 32 osob
Párty stan 4x6m je ideální pro realizaci letních ale i zimní akcí jako například: - oslava narozenin - svatební oslava - silvestrovská oslava - a další skvělé oslavy s vaší rodinou nebo kamarády. KVALITNÍ PVC PARTYSTAN 4X6M 24M2 - Plachty z nehořlavého materiálu dle evropské normy - Plachta PVC 500 gr./m2 (jako plachta u nákladních vozidel) - Výška hřebenu střechy 3,1m, okapová výška 2,1m - Přední a zadní vchod opatřen zipem - Jednotlivě odnímatelná okna z průhledného PVC šíře 2m - Ocelový rám stanu z pozinkovaných trubek o průměru 38mm a tloušťce stěny cca 1,1mm - Spojky rámu z pozinkovaných trubek o průměru 42mm a tloušťce stěny cca 1,3mm - Obsahuje díly pro ukotvení Cena pronájmu stanu je na víkend - 3000 Kč (od pátku do neděle) Cena pronájmu stanu na celý týden je - 5000 Kč Ke stanu lze objednat elektrický vyhřívač. Cena za pronájem je 200 kč/den. Jak to probíhá: Stačí nám zavolat, stan vám rezervujeme, vy si ho vyzvednete na adrese: Holubice 482, Holubice 68351 (cca 15 km od Brna), doma sami složíte a na konci pronájmu nám jej vrátíte. Pronájem na víkend: můžete si jej vyzvednout kdykoli v pátek a vrátit kdykoli v neděli. Pronájem na týden: na základě telefonické dohody si ho vyzvednete v určený den například. úterý, a vrátit ho nám musíte do pondělí večeře.
Dřevěné sudy - dubové
Květináče z dřevěných sudů různé velikosti z použitých sudů od vína a whisky, vše po renovaci.Ceny květináče z vinných sudů 1590,- Květináče ze sudů od whisky 1990,- Maxi květináče (200l) 3200,- Bližší info na tel nebo email