inzerce, prodej, prodám, bazar

Landcraft No 1 Apple Brandy

Kategorie: Ostatní

Přenechám za nákupku. Do sbírky nebo jen tak na vypití. Landcraft již stočil č. 2. Osobní odběr nebo Zásilkovna.
Landcraft No 1 Apple Brandy
Podobné inzeráty
NOVÝ FIXED nerezový řemínek Apple Watch 42/44/45mm stříbrný
Nabízím FIXED Mesh Strap síť/síťovaný nerezový řemínek k Apple Watch 42/44/45mm stříbrný. Zcela netknutý, pouze vybalený a vyzkoušený. Vánoční dárek, který už nelze vrátit po uplynutí dvou měsíční lhůty od koupě. Bohužel jedna univerzální velikost, která je příliš velká na mé úzké zápěstí. Nelze zkrátit. Původní cena 499 Kč, nabízím za 350 Kč. Univerzální řemínek FIXED Mesh Strap se síťovaným výpletem představuje elegantní doplněk pro vaše chytré hodinky. Díky univerzální velikosti je určen pro všechny Apple Watch 42/44/45mm. Barva oceli je nanesena galvanizací a je tak odolná vůči poškození během používání. Provlékací zapínání na magnet je vhodné pro různé velikosti zápěstí a prodyšné vlastnosti řemínku zaručují pohodlí i při celodenním nošení. Vlastnosti: provlékací řemínek pro Apple Watch univerzální velikost pro všechna zápěstí vyroben z jemné síťované nerezové oceli barva oceli nanesena galvanizací rychloupínací systém jištěný magnetem pohodlně sedí na zápěstí snadné a rychlé uchycení pásku k hodinkám Kompatibilita: Apple Watch Series 1 42mm Apple Watch Series 2 42mm Apple Watch Series 3 42mm Apple Watch Series 4 44mm Apple Watch Series 5 44mm Apple Watch Series 6 44mm Apple Watch Series 7 45mm Apple Watch SE 44mm Možno zaslat zásilkovnou, cena dopravy 80 Kč.
Karpatská Brandy 0.7L
Prodám láhev Karpatské Brandy, nevhodný dárek
Brandy sklenic
Nabízím skleničky brandy v originál balení Skleničky jsou z kouřového skla a jsou na nízké stopce…5 ks
Landcraft Višeň aneb oslava sudu
Nabízím k prodeji Višeň od Landcraftu za nákupku. Lahev č. 367/718. Do sbírky nebo jen tak na vypití. Osobní odběr nebo Zásilkovna. Lokální višně ze Svrkyně, vykvašené, vypálené a nechané uzrát v novém dubovém sudu.
PartyLite vonná svíčka se 3 knoty
Nové vonné svíčky PartyLite se 3 knoty - intenzivní interiérové vůně, které během chvíle místnost krásně provoní. Hoří minimálně 25 - 45 hodin, spíš déle. Vyhoří téměř celé (na spodu obalu takřka žádný vosk nezbyde). Dostupné vůně / barva vosku (hlavní vůně); postupně z levého horního rohu: Pumpkin Brandy / dýňově oranžový (dýně, skořice, sladký vanilkový krém), Honey Apple Cake / žlutý, Blueberry Tart / tmavě modrý (borůvka, sirup, vanilka), Caramel Maple Syrup / karamelově hnědý, Blackberry Port / vínově červený (sladký pomeranč, šťavnaté švestky, vanilka), Cookies for Santa / bílý, Blackberry Jam / fialový, Peach & Joy / světle růžový, Rapsberry Macaron / sytě růžový (maliny, vanilka, vanilkový krém), Cherry Blosson / starorůžový (třešňový květ, okvětní lístky růží, vanilkový lusk), Midnight Cactus / bílý (kokos, meloun, broskev), Peppermint Bark / bílý (máta, karamel, zrnkové espresso), Spiced Pumpkin / dýňově oranžový (dýně, muškátový oříšek, skořice), Marshmallow Vanilla / bílý (karamel, marshmallow, rum), White Rose / bílý (citron, olej z damašské růže, včelí vosk), Cinnamon Sticks / červenohnědý (skořice, teplé dřeviny, květiny), Ocean Mist / modrý (mořská sůl, leknín, mořské pižmo). Uvedená cena je za jeden kus. Možnost osobního předání v Praze. V případě zaslání poštou nebo přes Zásilkovnu odesílám až po připsání peněz na účet včetně poštovného / zásilkovného dle jednotlivých tarifů a balného. Při nákupu více mnou nabízených položek je počítáno jedno poštovné. Upřednostňuji kontaktování e-mailem.
Uniq strova Apple watch, zcela nový a nikdy nepoužitý, ČERNÝ
Ozdobte zápěstí řemínkem z luxusní kolekce UNIQ Strova určené pro chytré hodinky Apple Watch 44/42 mm. Tenká rychloupínací spona, lehká a odolná konstrukce a nadčasový design potěší nejednoho uživatele při jakékoli příležitosti. Luxusní článkový řemínek UNIQ Strova pro Apple Watch 44/42 mm je vyroben z prvotřídní nerezové oceli v elegantním provedení. Díky kvalitnímu zpracování a nadčasovému designu je řemínek UNIQ Strova vhodný pro každodenní nošení a doladí jakýkoli outfit. Za pomoci deseti odnímatelných článků a přiloženého příslušenství můžete snadno upravit délku řemínku tak, aby Vám padl, jak budete potřebovat. Tenká rychloupínací spona se postará o to, aby řemínek zůstal bezpečně na vašem zápěstí. Specifikace: článkový řemínek z nerezové oceli kompatibilní s Apple Watch 44/42 mm 10 odnímatelných článků pro nastavení ideální délky tenká, rychloupínací spona příslušenství pro nastavení řemínku v balení