inzerce, prodej, prodám, bazar

Lampionky pro orienťáky

Kategorie: Vše ostatní

Dobrý den,
nabízím soupravu 19 kusů lampionků pro orientační běh, tréninkových, tj. o velikosti 15 x 15 cm.
Lampionky jsou vyrobeny z extra svítivých odstínů bíle a oranžové, jsou tak výborně viditelné. Jsou vhodné nejen pro trénink orientačního běhu, ale i pro pořádání různých soutěží či her v přírodě k označení kontrolních stanovišť.
Provázek je vybaven karabinkou nebo háčkem pro snadnější zavěšování.
Mají samozřejmě originální (tj. každý lampionek jiný) kleštičkový kód a číslo, tedy je možno použít do jednoho terénu při jedné soutěži, tréniku či hře všechny tyto lampióny.
Některé lampionky jsou použité, pár kusů je zcela nových, nepoužitých.
Současná cena na trhu na trhu je za takové lampionky téměř 200,-Kč za kus, moje cena pouze 130,-, tedy celková cena činí pouhých 19 x 130,- = 2470,-Kč
Osobní odběr a platba v hotovosti - Praha, Jižní Město, mohu též poslat přes Zásilkovnu po zaslání peněz na účet (plus 79,-Kč za Zásilkovnu).
Pavel Kolínský, , pavel.kolinsky@
Lampionky pro orienťáky
Podobné inzeráty
nový PROFESIONÁLNÍ DETEKTOR KOVŮ S LCD DISPLEJEM MD3010
【High PRECISION DISC】- Tento detektor kovů dokáže detekovat všechny druhy kovových předmětů. Můžete jej také nastavit tak, aby nereagoval na některé objekty. Rozpoznat v mělké vodě. Vysoká přesnost a nastavení úhlu pro nerovný terén. Pokud poznáte různé kovy, uslyšíte různé tóny. Nemusíte stále zírat na obrazovku. 【VÝKONNÁ LCD OBRAZOVKA】 - Můžete se rozhodnout, které objekty chcete rozpoznat nebo ne. Detekované kovy se zobrazí na LCD obrazovce. Jako indikátor je zde LED světlo. indikátor stavu baterie. 【HUMANIZOVANÝ DESIGN】 - Snadné použití. Loketní opěrka a pohodlné uchopení vám umožní používat detektory kovů s minimální námahou. Nastavitelná tyč od 102 cm do 130 cm pro uživatele různé výšky. 【S LOPATKOU A SLUCHÁTKY】- Dodává se se sluchátky a lopatou. Konektor pro sluchátka je blízko obrazovky LCD. Podporována jsou stereo i mono sluchátka. Lopata se dvěma různými hlavami pro víceúčelové použití. 【ŠIROKÁ APLIKACE】 - Ideální pro dospělé i děti. Děti budou nadšené, že s vámi budou rýžovat zlato. Vhodné pro aplikaci na jakýkoli povrch, jako je tráva, půda, pláž a dvůr. Pro mělkou vodu. Součástí dodávky není baterie. 【VÝKONNÁ LCD OBRAZOVKA】 - Můžete se rozhodnout, které objekty chcete rozpoznat nebo ne. Detekované kovy se zobrazí na LCD obrazovce. Jako indikátor je zde LED světlo. indikátor stavu baterie. 【HUMANIZOVANÝ DESIGN】 - Snadné použití. Loketní opěrka a pohodlné uchopení vám umožní používat detektory kovů s minimální námahou. Nastavitelná tyč od 102 cm do 130 cm pro uživatele různé výšky. 【S LOPATKOU A SLUCHÁTKY】- Dodává se se sluchátky a lopatou. Konektor pro sluchátka je blízko obrazovky LCD. Podporována jsou stereo i mono sluchátka. Lopata se dvěma různými hlavami pro víceúčelové použití. 【ŠIROKÁ APLIKACE】 - Ideální pro dospělé i děti. Děti budou nadšené, že s vámi budou rýžovat zlato. Vhodné pro aplikaci na jakýkoli povrch, jako je tráva, půda, pláž a dvůr. Pro mělkou vodu. Součástí dodávky není baterie. zašlu na dobírku po CR za 150 Kč
Suunto Spartan Wrist HR Baro Stealth
Prodám plně funkční sportovní hodinky Suunto Spartan Wrist HR Baro Stealth včetně náhradních řemínku a nabíječky. Sklíčko displaye má několik škrábanců viz fotografie. Prodávám z důvodu obdržení nových Garminů jako dárku :) Technické parametry Barometrický výškoměr Barometr - tendence počasí dle grafu atmosferického tlaku, Storm Alarm, automatický i manuální Alti/Baro profil Vestavěný snímač pro orientační měření srdečního tepu Možnost připojení hrudního pásu Suunto Smart Sensor pro přesné měření tepu (není součástí balení) GPS/GLONASS se záznamem s možností navigace podle bodů zájmu a navedení zpět ke startu Teploměr Digitální kompas Vodotěsnost 100m dle ISO 6425 Materiál: tělo z polyamidu, ocelová luneta, minerální sklíčko Silikonový řemínek Rozměry: Průměr 50mm, výška 16,7mm Nízká váha 74g Barevná dotyková obrazovka 320x300 bodů - vynikající i na ostrém slunci Ovládání v českém jazyce Šířka pásku 24mm, zápěstí 130-230 mm Výdrž nabitého akumulátoru 14 dní Výdrž baterie s GPS s ohledem na přesnost 10 / 20 / 40h Provozní teplota -30°C až 60°C - hodinky jsou i díky alternativnímu ovládání tlačítky vhodné pro zimní sporty Notifikace přímo na displeji hodinek, už nezmeškáte důležitý hovor Východ / západ slunce Funkční parametry Monitoring aktivity 24/7 včetně spánku (tep, kroky, kalorie) Srdeční frekvence měřená na zápěstí (pro 24/7 a orientaci během aktivit) Možnost hrudního pásu Bluetooth Smart Sensor pro přesné měření při tréninku RR interval se Smart Sensor Zaznamenaný tep při plavání se Smart Sensorem Škála prezentace hodnot srdečního tepu včetně grafického znázornění i na hodinkách v reálném čase, osobní zóny tepové frekvence Kalorie Tréninkový efekt, doba zotavení Rychlost a vzdálenost pomocí GPS se zpřesňující funkcí FusedAlti, Autolaps, ruční Laps, kadenční rychlost a vzdálenost >80 přizpůsobitelných sportovních módů, speciální funkce pro běh, cyklistiku, plavání, multisport (triatlon) Speciální režimy pro účel - trénink, dlouhá tréninková příprava, závod) Kompletní specifikace zde: Ideálně osobní odběr v Brně, případně v Poličce.
Volant SideWinder Herní myš Heroes Logik Lamborghini Mašinka
Nabízím herní volant. Provozováno dříve na PC, ale možná budou fungovat i na Playstation nebo XBOX - nemám prakticky ověřeno, závodní věci už nehraju. Volant Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel: volant s pedály. Lepší bratr Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel USB :) je vhodný pro ovládání většiny závodních her a konečně nabízí i plnohodnotný Force Feedback. Volant Vám poskytne realistickou zpětnou vazbu - nárazy, zatáčení, povrch vozovky a mnohem více tak pocítíte doslova na vlastní kůži díky zpětnému tahu volantu, který je závislý na aktuálním dění ve hře. Můžete tak do boje o vítězství přirozeně zapojit i hmat jako další smysl. Koncovky a stav viz foto. Chybí napájecí zdroj. 1000kč. Brno-pošta-zasilkovna *** Nová herní myš Yankee Ambush 330 *** RC model Lamborgini bez DO viz foto 800kč *** Hereoes of Might and Magic V 300 + Might and Magic IX (M&M IX) 300 *** Retro elektronická stavebnice: Rarita z roku 2002: Od společnosti Creative Toys: Electronic Lab 30 in ONE. Pokusná elektrolaboratoř. Včetně spojovacího materiálu, schémat a anglického návodu (občas jsou tam vepsané i česky. viz foto. 850kč *** Retro hra pro dva Logik od československé firmy Maják. 300kč *** Retro stavebnice Strojitel - sovětské LEGO. Stará sovětská stavebnice STROJITEL (Konstrukor) - ruské lego RETRO Pro sběratele: Super rare socialistické plastové dílky na stavění a šroubování pro opravdového nového člověka komunistu. Sdelano v CCCP (SSSR) :) Viz foto. Pěkný stav v originální krabici. Opravdu hodně dílů :) Obdoba Lego v komunistickém bloku. Hrané, ale v dobrém stavu, kvalitní a poctivá ruská páce - vše je vidět na obrázku. Cena 550. *** Retro: Pohádková mašinka od firmy Irisa Vsetín. Pozor vláček kolejáček. Nabízím zajímavou a neobvyklou hračku pro pamětníky nebo sběratele v originální krabici z devadesátek. Plně funkční. Jednoduché na ovládání páčkou - jede dopředu po magnetických kolejích, kde jsou pohádkové motivy nebo stojí. Hračka pro děti od 6 let. Funkční. Vláček potřebuje 1 tužkovou baterii (AAA) - viz foto. 500kč *** 3X DVD s pohádkami Happy Feet, Santa Claus is Commin to Town + Little Drummer Boy, Frosty the Snowman + Frosty Returns. Vše v originálu 350kč.
Polar S 810 sporttester  // info po telefonu NE SMS
Možnost snímaře IR, nabíjecí jednotka atd. Technicky vyjímečný měřič tepové frekvence vytvořen speciálně pro profesionální trenéry. Tento precizní kousek sportovní technologie je ušit na míru pro podrobné zkoumání sportovcovi fyzické kondice. Pracovní nástroj určený pro ty, kteří potřebují detailní informace a vlastnosti jako například úroveň odpočinku a R-R (tep po tepu) záznam tepové frekvence pro bezpečný a kontrolovatelný tréninkový režim. Funkce sledování tepové frekvence zahrnuje i úroveň relaxace potřebné pro postup působení proti fyzickému stresu. Dostupné jsou nezávislé časovače, jestliže potřebujete vedení je přístrojem nabídnut tréninkový postup. Pomocí této funkce programuje monitor cvičební profily. Polar S810 je kompatibilní s IR interface a používá pro přenos do počítače infračervenou komunikaci. Informace mohou být nahrávány a ukládány po dlouhou dobu kontrola paměti a uložených záznamů navíc motivuje a zajistí, že neodvyknete tréninkovému režimu. Perfektní přehled a funkčnost zajistí rychlý pokrok a výsledky bez rizika. Polar S810 je neocenitelným asistentem trenérů, nebo odborných studijních skupin.
Kotnikove závaží
Nové, pouze rozbalene na foto. Stránka vyrobce: Popus přeložen translatorem. Dodává se v párech: 2 váhové manžety na kotník s přídavnými závažími pro obzvlášť účinné kardiovaskulární cvičení. Každá hmotnost je přizpůsobitelná od 0,45 kg do 2,3 kg celkem oběma: 0,46 kg – 3,2 kg. Přizpůsobitelná hmotnost: 5 individuálních hmotnostních sáčků, každý sáček váží cca 0,45 kg tak lze celkovou hmotnost přizpůsobit podle požadované intenzity od 0,9 kg do 4,6 kg. Hmotnostní manžety jsou perfektní volbou pro začátečníky, protože je možné postupně zvyšovat hmotnost. Perfektní pro fitness: v závislosti na požadované intenzitě přiveďte větší nebo menší hmotnost. Použitelný pro trénink síly v dolní polovině těla, pro cvičení doma, při chůzi, běhání, crossFit nebo při mnoha jiných fitness cvičeních. Jedna velikost pro všechny: S jednoduše nastavitelnými pásky na suchý zip, které lze optimálně přizpůsobit každému kloubu ruky a kotníku. Kvalita a pohodlí: Vnější kryt je vyroben z neoprenu se zesíleným švem, a proto je velmi robustní. Extra polstrování zajišťuje vysoký komfort při nošení. Osobní odběr v Bohumíně po předchozí domluvě. Zasilkovna na výdejní místo + 79Kč.(Celá částka předem na účet) Zasilkovna na výdejní místo s dobirkou + 102Kč.(Poštovné předem na účet) Podívejte se i na mé další inzeráty a ušetřete na postovnem.
Prodám hypoxický stan - set Hypoxico Everest Summit II
Prodám tento kompletní set pro hypoxickou přípravu (spaní i trénink). Sestava obsahuje moderní hypoxický generátor Everest Summit II, stan Hypoxico King size, sadu masky a vaků pro hypoxický trénink, hepa filtr. Stan jsem používal výhradně já pro svoji přípravu a to příbližně 7-8měsíců provozu od jeho zakoupení, jako nového přístroje. Popis: Hypoxický generátor pro spaní, trénink i léčebnou metodu IHT simulující nadmořskou výšku až 6400m.n.m. Tento typ generátoru představuje vrchol nabídky osobních generátorů spol. HYPOXICO. Jako periferii ke generátoru lze připojit jak hypoxický stan který je součástí nabídky), hypoxickou spací masku i tréninkovou masku s dýchacími vak. Generátor je koncipován pro spaní dvou osob, nebo trénink a léčebnou metodu IHT pro jednu osobu. Tento typ generátoru je prakticky bezůdržbový po celou dobu jeho životnosti. Původní cena za set 200tis Kč.