inzerce, prodej, prodám, bazar

Lampička do dětského pokoje

Kategorie: Nábytek pro děti

Funkční dřevěná, ručně malovaná lampička ve tvaru měsíčku
34 x30,5 cm

ZDARMA balíkovna, zásilkovna 75,
platba na účet předem

bezva stav, včetně žárovky
Lampička do dětského pokoje
Podobné inzeráty
Psací stůl do dětského pokoje - jasan combria/fialová
Nabízím psací stůl do dětského pokoje. Cena: 1.900,- Kč osobní odběr: dle domluvy V nabídce mám i nábytek do dětského pokoje k tomuto psacímu stolu (viz. ostatní inzeráty).
Lampička do dětského pokoje
Prodám lampičku zelené barvy vhodnou do dětského pokoje. Super stav. Cena 200Kč. Preferuji osobní odběr, ale mohu i poslat přes Zásilkovnu.
NEPOUŽITÉ Noční LED světlo Teeny & Tiny Silhouette – mráček
❗❗❗Dětská nástěnná dotyková noční LED lampička Teeny & Tiny je nová, v bezchybné kvalitě, vybalená pouze pro nafocení. Běžná cena v obchodech cca 1200Kč. Značka: Teeny & Tiny (Austrálie) EAN: 9354942000101 Hledáte krásnou, ale zároveň i praktickou dekoraci do dětského pokojíčku? Určitě se jí stane toto rozkošné dřevěné LED světlo Teeny & Tiny Silhouette ve tvaru mráčku, které po zapnutí nabízí uklidňující siluetu a je roztomilým doplňkem každé místnosti, když není rozsvícené. ● Nepřímé osvětlení. S nástěnnou lampičkou vytvoříte v dětském pokoji útulnou atmosféru. Nástěnné svítidlo poskytuje světlo a útulnost. Lampička svítí tak klidně, že s ní mohou děti usínat. Svítilnu lze použít i na přebalovací pult jako noční osvětlení, na pracovní stůl nebo jiné dekorativní místo v místnosti. ● Dotykové ovládání. Stisknutím přední části lampičky ji zapnete a vypnete. Lampička má 2 různé úrovně svícení. Tři možnosti klepnutí podle vašich potřeb. První klepnutí nabízí plné světlo, druhé klepnutí poloviční světlo, třetí klepnutí vypne. ● Odolné a bezpečné pro děti, vyrobené z laserem řezané březové překližky. ● LED světlo nevyzařuje žádné teplo. ● Je nabíjená pomocí 3 AA baterií (nejsou součástí balení), takže ji snadno umístíte kamkoliv - není třeba zásuvky a pohled na lampičku vám nebude kazit nevzhledný kabel. ● Má funkci časovače, což znamená, že se automaticky vypne po 1 hodině. Takže si nedělejte starosti s tím, že ji zapomenete zhasnout. ● Velmi bezpečné: šroubovací přihrádka na baterie, LED technologie, bez BPA a ftalátů. Technické parametry: Model: Teeny & Tiny Silhouette - Cloud Light Motiv : mráček Barva : přírodní Barva světla : teplá bílá Materiál : MDF bříza Typ zdroje : LED Rozměry: 34 x 23 cm Hmotnost: 200 g Osobní předání v Praze, případně lze zaslat i přepravní službou.
Lampička do dětského pokoje
Lampička s vypínačem
prodám nábytek do dětského pokoje použitý v dobrém stavu
Prodám nábytek do dětského pokoje po dvojčatech ,zhotoven na míru,skříně,šuplíky,šatní skříně, 2x psací stůl 75,5x120x60, 2x postel 203x84 s výsuvným úložným prostorem. Šatní skříň 80x171X40 s nástavcem 66x80x40, soustava 7 skříněk, lze rozdělit na jednotlivé skřínky, 232x237x40(84x171x40,84x106x40,84x66x40/4x/,64x171x40.
SLEVA   Sestava nábytku do dětského pokoje
Kvalitní a velmi praktický nábytek do dětského pokoje, vhodný pro dívku i chlapce ve věku 4-14 let. Vyrobeno na zakázku, vše v perfektním stavu. Postel 90x200cm, šířka celé sestavy 280cm. Výška 165cm (k horní zábraně). Hloubka 94cm, vlevo se spodním schodem 122cm. Stěna: výška 200cm, šířka 140cm, hloubka 43cm. Rohová police, stropní laťka s háčky na zachycení sítě pro větší bezpečnost. POUZE OSOBNÍ ODBĚR.