inzerce, prodej, prodám, bazar

Lakový popisovač edding751

Kategorie: Ostatní

Prodám nové, zabalené
14x10ks
Barvy viz foto
Lakový popisovač edding751
Podobné inzeráty
EDDING 750 Bílý - popisovač lakový dvě sady po 10ks
SUPER CENA !!! UŠETŘÍTE 1.000.-KČ NA DVOU BALENÍCH. Značka "EDDING 750": bílý popisovač lakový (paint marker). Sada 2ks krabiček po 10 ks. - vhodný na téměř všechny povrchy - vysoce krycí a světlostálý - hliníkové tělo a vyměnitelné hroty (Edding 750N) - stopa odolá žáru do 400 °C (některé barvy do 1000°C) - rychle a spolehlivě zasychá - odolný vůči opotřebení a rozmazání - bez jakéhokoli zápachu - bez přidaného toulenu a xylenu Cena na netu 98.-kc + DPH. Nyní cena 50,-kč kus s DPH. NOVÉ. Krabička 1Oks bílý zabalené original Odběr po domluvě osobně kdykoli. Zaslání zásilkovna do druhého dne. Seriózní jednání podmínkou.
Edding 750 lakový popisovač
Lakový popisovač s kulatým hrotem šíře 2-4 mm. Na dřevo, kov, sklo, papír, plast, teracotu, gumu, porcelán, kůži, beton. Barvy bílá-žlutá-červená-modrá-zelená-černá. Nové a nepoužité v originálním balení, krabička á 10ks, prodej po balení. Při větším odběru sleva. Cena 35,-Kč/ks. Možné i s daňovým dokladem (42,- s DPH)
Nový Lakový popisovač Edding 790 sada 6 kusů
Prodám sadu 6 nových lakových popisovačů Edding 790. Běžná cena sady je cca 500,-Kč. Sada obsahuje barvy: bílá, žlutá, červená, zelená, modrá a černá. Perfektní popisovač do průmyslové výroby, dílny či domácnosti. Fix pro vysoce neprůhledné a trvalé popisování a značení na tmavých, průhledných a hladkých materiálech, např. na kovu, plastu, dřevu a skle. Proud tuše lze regulovat pomocí ventilku. Lakové popisovače Edding mají vynikající přilnavost také na porézním a hladkém povrchu. Mají velmi vysokou odolnost vůči oděru na téměř každém povrchu. Teplovzdorné do 400°C (barvy 005-010, 049, 054 jsou viditelné ještě i do 1000°C). Obsahuje inkoust bez přidaného toluenu / xylenu. Je rychleschnoucí, permanentní, světlostálý a voděodolný. Odolný vůči rozmazání a opotřebení. S nízkým zápachem. Použití: Sejměte víčko. Přiložte hrot fixu na povrch, který chcete označit. Pumpujte nahoru a dolů. Až dojde k načerpání hrotu inkoustem, fix je připraven k použití. Skladujte vodorovně. Vlastnosti: vhodný v exteriéru značení je viditelné i za zhoršených světelných podmínek široká nabídka intenzivních barev vysoce kvalitní značkový produkt vyrobeno v Německu
Edding 790
Lakovy popisovač, různé barvy, vše nové, při větším odběru sleva
Popisovač Markal SL 130 (tekutá křída)
Prodám popisovače Markal SL 130 (tekutá křída). Skladem: bílý 60ks, žlutý 14ks, zelený 8ks. Cena 40,-Kč/ks. Osobní odběr nebo Zásilkovna.
Popisovací stroj
Prodám popisovač brother 7000 včetně pásků dle foto+manuál