inzerce, prodej, prodám, bazar

lakování veteránů

Kategorie: Veteráni

Nabízím kvalitní lakování veteránů. Pro bližší info volejte . Rád zodpovím vaše dotazy. Oživit historii na vašem voze je náš koníček podpořen dlouholetou zkušeností.
lakování veteránů
Podobné inzeráty
Autolakovna Jelínek
Nabízím autolakyrnicke práce, lakování automobilů, motocyklů, veteránů, lakování chromu,praxe přes 25let v oboru,na adrese Vrázova 18, Cheb, Příjem zakázek od 8.00-15.00 na adrese firmy.
Originální díly k veteránu Volha Gaz 21
Prodám originální náhradní díly z veteránu Gaz 21. Vše za 500Kč
Knihy o údržbě a opravách veteránů
Prodám výhodně knihy o údržbě a opravách veteránů. Viz foto.
Fotografie veteránů
Staré originál fotografie veteránů Praga, atd.. 2.obr.první foto nahoře vlevo prodáno. Prosím jen e-mail.
Opravy veteranu
Dobrý den nabizím opravy veteranu jak klempířské práce tak mechanické mám spoustu zkušeností neváhejte mě kontaktovat ukázka mě práce na vyžádání.
CD- Seřizování veteránů
Cédéčko s literaturou o nastavování a seřizování veteránů. Na tomto CD jsou výtahy ze starých knih, popisujících nastavení zapalování, ventilů, atd. pro vozy Škoda, Tatra 603, Fiat 600, pro československá jednostopá vozidla (Jawa, ČZ, mopedy a také pro dvoutaktní automobily z NDR...). Jsou zde tabulkové údaje pro přesné nastavení konkrétního vozidla. Pro úplné začátečníky je zde také navíc malá učebnice popisující základní elektronické součástky, chování elektrického proudu atd. - populární a nenásilnou formou. Vše je snadno prohližitelné, případně i tisknutelné - můžete si tak vytisknout třeba údaje o konkrétním vozidle a ty si pak vzít sebou do garáže, aniž by hrozilo ušpinění originální knížky... Za skvělou cenu získáte rozumy v rozsahu několika stovek stran a zjistíte, že elektriky se u starých aut opravdu není potřeba bát !