inzerce, prodej, prodám, bazar

Laková tužka zelená

Kategorie: Příslušenství

Prodám originální lakovou tužku. Sada obsahuje krycí lak a bezbarvý lak. Barva zelená petrolejová, F6C/D9D9. Osobně nebo zásilkovna.
Laková tužka zelená
Podobné inzeráty
Tužka laková Peugeot Citroen šedá Platinium
Prodám tužka opravná laková Peugeot Citroen šedá Platinium, kód EVL, balení 2x9 ml. Použitá na jednu oděrku, pak prodej auta. Originální příslušenství. Osobně nebo Balíkovna za 62 Kč.
Laková tužka šedá
Prodám originální lakovou tužku. Sada obsahuje krycí lak a bezbarvý lak. Barva šedá metalíza, 9152/F7G/W6W6. Osobně nebo zásilkovna.
BMW E36 Compact - model, katalog, tužka,...- doprava v ceně
Prodám na BMW E36 Compact propagační tovární filmový set - hledáme námět na reklamu. Součástí je precizní miniaturní model od firmy Wiking v měřítku 1:87 na podstavci, tovární katalog 316, 318, tužka, slovníček filmových pojmů, katalog s pravidly výzvy, vše stylově zabalené v plechové filmové krabici - na pokovení stopy po prstech - jediný nedostatek, jinak jako nové. Celý set je uložený v původní papírové krabici. Rarita a pěkný dárek pro milovníky řady E36 a majitele modelu Compact. Cena 680 Kč včetně dopravy Zásilkovnou po platbě na účet.
Žlutá Lemon lakovací tužka Škoda Auto HFA380053
Žlutá Lemon lakovací tužka Škoda Auto HFA380053, Kralupy.
Lakovací tužka Škoda - Capuccino Metalíza (9202-F8H-4K4K)
Prodám lakovací tužku k opravám drobných poškození laku pro vozy Škoda HFB 380. Barva capuccino metalíza (9202-F8H-4K4K). Jednou použitá. Preferuji předání na Praze 3.