inzerce, prodej, prodám, bazar

Lahve na pití - hliníkové a plastová Smartshake

Kategorie: Turistika, horolezectví

1) Velká hliníková lahev - magenta (asi 750 ml)? - nová
- sportovní/turistická/cyklolahev
- úplně nová, nepoužitá, v původní krabičce
- vysouvací plastové pítko
- plastový šroubovací kryt
- 120 Kč
2) Menší hliníková lahev Penn - modrá (600 ml) - nová
- sportovní/turistická/cyklolahev
- úplně nová, nepoužitá, s původní cedulkou
- vysouvací plastové pítko
- plastový šroubovací kryt
- 100 Kč
(Prostřední lahev na obrázku je již prodána.)
3) Plastová lahev ze zdravého plastu Smartshake - použita asi na jeden výlet)
- hlavní část 600 ml
- spodní část 150 ml
- mezi nimi jedna část na něco drobného (přepážkami rozdělena na 4 části)
- nahoře v hlavní části je cedníček, takže můžete dolů dát třeba ovoce
- lahev má ještě karabinu
- 150 Kč
Doprava není v ceně. Mohu případně zaslat s dalšími svými věcmi z jiných inzerátů.
Osobní převzetí je možné na Praze 9.
Na anonymní emaily již nereaguji.
Lahve na pití - hliníkové a plastová Smartshake
Podobné inzeráty
Ledvinka Osprey + dvě lahve
Ledvinka Osprey + dvě lahve, moc nepoužívané, lahve ale budou chtít dovymýt nebo vyměnit, prodej komplet, cena za vše, stav viz foto. Prosím o kontakt JEN E-MAILEM na: amidalla@, děkuji. Uvedená cena platí při osobním odběru, pokud jste zdaleka, mohu zaslat jako balík do ruky za příplatek 130 Kč, ne na dobírku. Vzhledem k neustálým dotazům: ano, zaslání JEN prostřednictvím ČP a NE na dobírku. A pro stále nechápající tzn. NE ZÁSILKOVNA (a NE ani když si zařídíte sami atd., bez výjimek) Nabídka je aktuální do smazání inzerátu.
The North Face Banchee 50 l, velikost L - XL
Prodám pánskou krosnu The North Face Banchee 50 l, velikost L - XL, ve velmi dobrém stavu, zcela bez vad. Tento batoh s vrchním plněním je vybaven samovyvažovacím systémem nákladu DynoLiteSystem™, který spočívá v tom, že se samovyrovnávací zdvihací prvky přizpůsobují terénu a pohybují se stejně jako vy. Díky tomu je tento batoh ideální pro pěší túry v proměnlivém terénu. Zadní panel ve stylu trampolíny umožňuje optimální průtok vzduchu a je vyráběn pomocí technologie FLASHDRY: když se propotí, rychle uschne. Lehký hliníkový rám je robustní a odolný, ale nebude vám bránit v pohybu. Pomocí vnějších spojovacích bodů a držáků nářadí můžete připojit tyče a další zařízení, které potřebujete. Na boku jsou pružné kapsy na lahve s vodou nebo občerstvení a polstrovaný bederní pás má kapsu na obou stranách. Vedle vnitřních kapes, které se hodí pro uspořádání výbavy, je na přední straně kapsa na věci pro uložení bundy nebo izolační vrstvy. Tento prvek oceníte při nepředvídatelném počasí na horách. - DynoLiteSystem™ umožňuje nastavit zadní panel, aniž byste batoh museli sundávat - DynoLiteSystem™ je vybaven samovyrovnávacími a nastavitelnými zdvihacími prvky. - Zadní panel ve tvaru trampolíny - Hliníkový rám T6 pro vynikající nastavení zatížení a volnost pohybu - Hydratační kapsa - Úvazové body - Prsní popruh s přezkou - Reflexní popruhy zvyšují viditelnost - Zadní díl FLASHDRY - Strečové boční kapsy na láhve na vodu - Dvě kapsy na nářadí - Plochá kapsa umožňuje uložit nástroje vně batohu pro rychlý přístup. Nebo poslouží k sušení mokrého oděvu. - Materiál – hlavní část - 70D IronLite™ nylon - Materiál dna - 210D IronLite™ nylon - Rozměry - L/XL: 77 cm x 35 cm x 34 cm - Objem - 50 litrů - Průměrná hmotnost L/XL: 1503 g - Přístup - Shora
Batoh DOLDY Pumori TR 75l modro-šedý
Velice odolný, pohodlný, plně nastavitelný batoh. Stav: Jako nový. Vybavení: Vrchní, přední a spodní přístup do ruksaku. Odjímatelná a výškově nastavitelná vrchní část s dvěmi kapsami. Boční kompresní pásky, které umožňují stabilní upevnění nákladu. Boční síťové kapsy pro uchycení lahve atd. Kapsy na bederním pásu. Boční kapsy na zip. Velká kapsa na zip na přední straně ruksaku. Dvojtý silonový límec zaručující dokonalé uzavření ruksaku. Smyčky pro cepín a vysokohorské náčiní. Vnitřní celoplošná kapsa. Pláštěnka ukrytá ve vrchní části ruksaku. Parametry objem 75 l kapsy velká kapsa na zip na čelní straně ruksaku, velké boční kapsy na zip, vnitřní celoplošná kapsa úchyty pro horolezectví smyčky pro cepín a vysokohorské náčiní materiál Cordura zádový systém QFS hmotnost 2050 g počet komor, konstrukce jedna hlavní komora / dvě komory; odjímatelná a výškově nastavitelná vrchní část s dvěma kapsami přístup vrchní, spodní a přední; dvojitý silonový límec pro dokonalé uzavření ruksaku kompresní pásky boční 2 na každé straně bederní pás ano, s kapsami bezpečnost a ochrana pláštěnka integrovaná ve vrchní části ostatní boční síťové kapsy na lahve atp. Aktuální fotografie mohu zaslat po domluvě na mail.
Rockbros - držák PET láhve na batoh
Nový značkový držák PET láhve Rockbros se sponou na popruh batohu. Vhodný na menší lahvičky o velikosti 0,5 litru. Prodám za 70,- Kč. Osobní odběr v Mníšku pod Brdy nebo v Praze 5 na Andělu.
Nalgene WIDE MOUTH 1000 ML - lahev na vodu - růžová
K praktičnosti této láhve přispívá široké hrdlo, kdy vymývání či plnění lahve ledem, není žádný problém. Design vypadá jednoduše, ale stojí za ním přes padesát let výrobních zkušeností. Rysky vám pomůžou sledovat váš pitný režim nebo usnadní mixování nápoje (například izotonického). Uzávěr je pomocí pásku pevně přichycen k láhvi, takže ho neztratíte a navíc můžete plnou láhev pohodlně přenášet.
Běžecká vesta Montane Gecko VP 12+ vel L
Bězecká vesta značky Montane o objemu 12 l ve velikosti L (obvod hrudníku 97-112 cm). Použitá 3x v terénu. Součástí batohu jsou dvě skládací lahve (pečlivě vymyté, použité jednou s isotonickým nápojem, bohužel se lahve lehce zabarvily). Spousta kapes a úložného prostoru, hrudní organizér - vše po ruce. Dvojitý hrudník a dolní pás, takže perfektně drží. Reflexní prvky pro lepší viditelnost. Více info zde: Důvod prodeje: nevyhovující velikost/střih, potřebuji větší. Původní cena: 3.554,- Kč Cena nyní: 1.200,- Kč