inzerce, prodej, prodám, bazar

Labradorský retrívr - pejsci s PP

Kategorie: Psi

Chovatelská stanice Emerald Marvel zadá žluté pejsky labradorského retrívra narozené 10. 3. 2023. Odběr štěňat možný od 5. května.
Oba rodiče jsou žluté barvy. Matka je import z Ukrajiny, Silver Skydiver Best Impression (CIB, CH Yankee Goodwill Free-way At Mascot Skif (RUS) x CH Mallorns Silver Sky (FIN)), lovecky upotřebitelná fena, šampionka krásy, vítězka plemene, veškeré povinné i nadstandardní zdravotní testy negativní. Otec je import z Ruska, Konsul Lab Rolling Stone (CH, JCH Chillout Sarracenia (PL) x Konsul Lab Lady Fiddle (RUS)), lovecky upotřebitelný pes s nespočtem loveckých zkoušek, všestranný pes, čekatel šampiona práce, mezinárodní šampion krásy, výstavní multišampion, veškeré povinné i nadstandardní zdravotní testy negativní.
Štěňátka od nás budou odcházet 3x odčervená, 1x očkovaná, čipovaná, budou mít vystavený mezinárodní pet pas a rodokmen. Dostanou kupní smlouvu a manuál na štěně. Sebou si od nás štěňátko odnáší i výbavičku do začátku, která obsahuje 4 kg granulí na které je zvyklá, konzervu, obojek, vodítko, hračky, pamlsky a další drobnosti. Samozřejmostí je chovatelský servis z naší strany, je jen na vás jak ho využijete.
Z tohoto spojení očekáváme štěňata silnějších koster, krásně modelovaných hlav, pěkného exteriéru i dobrého pracovního potenciálu.
Informace o rodičích, jejich fotky a kompletní přehled výsledků najdete u nás na webu případě zájmu o štěně z tohoto spojení mě neváhejte kontaktovat emailem: emeraldmarvel@
Labradorský retrívr - pejsci s PP
Podobné inzeráty
Zlatý Retrívr X labradorský Retrívr
Nabízíme K Prodeji Křížená Krasná Štěňátka Zlatý Retrívr X labradorský Retrívr Stáří 8 týdnů ) 4x feny 3x pejsek Řádně Odčervená ... Odběr možný ihned Maminka u nas vidění
Labradorský retrívr čokoládová štěňátka s PP
Chovatelská stanice Chocco dream nabízí k rezervaci štěňátka labradorského retrívra s PP čokoládové barvy. Štěňátka jsou ze zahraničního krytí, narozena 13.3, k odběru budou začátkem května. Oba rodiče klidné a pohodové povahy, nekonfliktní, zkoušky OVVR. Rodiče mají zdravotní testy PRA, EIC a HNPK N/N a ukázkové klouby, kyčle i ramena DKK 0/0, DLK 0/0, OCD neg., proto je předpoklad, že štěňátka nebudou mít problém s pohybovým aparátem. Štěňátka půjdou do nových domovů čipovaná, očkovaná a odčervená. Chovatelský servis a pomoc s výchovou samozřejmostí. Předpoklad výborných povah, vhodní i jako společníci. Po fence je již několik vycvičených vodicích pejsků. Pro více informací mě kontaktujte telefonicky. Na zprávy nereaguji. štěně, labrador, labradorský retrivr, štěňata
Labradorský retrívr
Prodám fenu labradorský retrívr stará 4 měsíce více no na tel
Labradorský retriever A MAGIC FRIEND OF FROTARIS - krytí
Labradorský retriever (retrívr) A MAGIC FRIEND OF FROTARIS - krytí: Nabízíme ke krytí našeho Maxe A MAGIC FRIEND OF FROTARIS. Otec: Lumberjack of Bohemia Bras. Matka: Hello Crazy Frog of Bohemia Bras. HD A/A, ED 0/0, OCD ramen neg., PRA-prcd, EIC, HNPK -N/N (by parents), ČERNÝ S HNĚDOU VLOHOU bez žlutého genu, OVVR - prospěl (maximální počet bodů). Výstavy: 8.5.2022 - Klubová speciální výstava retrieverů HUMPOLEC - Ex.4 7.5.2022 - Klubová výstava KCHLS HUMPOLEC - Ex.3 6.5.2022 - IDS NITRA, SK - Ex.1 CAC 5.5.2022 - IDS NITRA, SK - Ex.2 res.CAC 21.8.2021 - Krajská Dog Show Džbán - Ex1, Class Winner, Regional Winner 31.7.2021 Klubová výstava KCHLS Humpolec - Ex.4 14.5. 2022 Klubová výstava Kačina u Kutné Hory - klubový vítěz a vítěz třídy. 3.12.2022 Jubilejní národní výstava psů Brno - V 4. 7.1.2023 Národní výstava Brno - V2 res CAC. Má vynikající povahu a lovecké vlohy. Miluje cestování, je to skvělý parťák. Nabídka platí jen pro řádně uchovněné fenky.
Štěňátka pejsci Maremmansko Abruzský pastevecký pes s PP
štěňátka pejsci ještě hledají ten nejlepší domov. Štěňátka mají předpoklad výborných povah, jsou vhodní do rodin jako člen rodiny i do chovu a na farmu, není podmínkou. Jsou to věrní psi, s výbornou povahou k rodině i dětem, velcí hlídači a strážci domu. Matka: Amelie di Grande Torrente (Leonia x Filberto Pastore Transumante)z Itálie. Otec: Branco C.I.B. Všechna štěňátka jsou pravidelně odčervována, naočkována, očipována, mají PRŮKAZ SVÉHO PŮVODU, Mezinárodní očkovací pas, budou mít řádnou Kupní smlouvu a s majiteli budeme nadále v kontaktu. Startovací balíčky do nového domova s dárečky mají připravené na cestu. O plemeni: Pes Maremman je jemný. Má bílé řasy, krásné oči. Velký rodinný mazel. Může se srovnat se Slovenským čuvačem také i Pyrenejský horský pes je také jako Maremmán mohutný, jako i Bernský salašnický pes má skvělou povahu, ale Maremmán netrpí samotou, vystačí si i sám, pracuje samostatně. Miluje rodinu a stráží ji. Zastraší nežádané, nikdy nejde zabít, jen straší. V rodné Itálii se používají na strážení před predátory. Troufne si i na medvědy. Maremmansko-abruzzský pastevecký pes je pravděpodobně blízkým potomkem velkých bílých východních ovčáků, kteří se rozšířili do Evropy před tisíci lety. Patří k nim karabaš a akbaš z Turecka, slovenský čuvač, kuvazs, komodor, pyrenejský horský pes z Francie a další plemena, která tvoří řetěz horských pasteveckých psů od Pamíru až po Pyreneje. Předkové maremmy se postupně stali menšími než velká horská plemena, ale zachovali si jejich nezávislost a ostražitost. Toto plemeno je dosud vzácné ve všech zemích kromě Itálie. Je to svérázný a nepříliš poslušný pes, ale skvělý hlídač. Zlatý retrívr bývá také zaměňován podle své výšky a jak je milý. Snáší slunečné i mrazivé počasí, výborně žije i přespává venku.
Čokoladovy labrador
Dobrý deň, narodili sa nám šteniatka labradora, krásne, hnedé, zdravé. Máme fenky aj psíkov. Do nových domovov môžu odísť v druhej polovici marca( března) zaočkované, odcervené, cipovane. Cena 13000 fenka, psík 11000 Pomôžeme s dopravou. Labradorský retrívr, štěně, štěňata