inzerce, prodej, prodám, bazar

Labilní jednorožci - rozšíření Jednorožci z bájí

Kategorie: Ostatní

Nové, pouze vybaleno, nikdy nehráno. Posílám přes zásilkovnu. Více fotek na vyžádání. Email: eli.houdkova@
Labilní jednorožci - rozšíření Jednorožci z bájí
Podobné inzeráty
PROMÉTHEUS • FRANZ FÜHMANN • KNIHA ŘECKÝCH BÁJÍ
zpracování řeckých bájí o vzniku světa, vládě Titánů, jejich vzestupu i pádu. Vydáno: 1987, Odeon. 272 stran. Edice: Klub čtenářů Odeon. Vazba: pevná, vázaná s přebalem. Doprava: 65 Kč Balíkovna, 72 Kč Pošta doporučeně, 79 Kč Zásilkovna.
Labilní jednorožci rozšíření - Draci
Nové, pouze vybaleno, nikdy nehráno. Posílám přes zásilkovnu. Více fotek na vyžádání. Email: Eli.houdkova@
Legendary: Marvel Deck Building Game + rozšíření Legendary:
Prodám deskovou hru : Marvel Deck Building Game + rozšíření Legendary: X-Men Legendary: A Marvel Deck Building Game je kooperativní karetní hra zasazená do světa Marvelovských superhrdinů. Hráči musí spolupracovat a v roli Wolverina, Spider-mana, Hulka a dalších oblíbených postav musí porazit vylosovaného superpadoucha (Loki, Magneto, Dr. Doom). Hra používá oblíbený princip deck-buildingu, kdy hráči postupně získávají do balíčku lepší a lepší karty, aby dali dohromady silná komba. Rozšíření X-Men se soustředí na X-Meny a jejich protivníky. Rozšíření obsahuje nové postavy, nové superpadouchy a nová pravidla hry. Rozšíření je bez krabičky, protože se všechno vešlo do Základní krabice. Toto rozšíření je už dnes nesehnatelné. Hodnocení: Zatrolené hry: 4,5/5 hvězd BGG: 8,5
Nádherný batoh s jednorožci, perleťový s flitry
Prodám středně velký batůžek (i do školy místo aktovky). Nádherný, s jednorožci, s flitry (perleťový) Velikost batůžku: výška - 42 cm šířka - 36 cm Velká kapsa, menší kapsa vepředu, dvě kapsy po stranách Mohu zaslat přes Zásilkovnu.
Dětský batoh s jednorožci Rex London
Prodám dětský tyrkysový batoh s jednorožci o velikosti 25x25x8 cm vhodný pro děti asi 1-4 roky značky Rex London. Batoh má velkou kapsu na zip, malou kapsičku se zipem, mírně vyztužené popruhy s nastavitelnou délkou a mírně vyztužená záda. Batoh byl používán, je ve velmi dobrém stavu - zvenku moc krásný, vevnitř se začala odlupovat vnitřní část batohu (viz foto) - zohledněno v ceně.
Dětský kostým jezdce na jednorožci. (6-11 let)
Originální dětský kostým jezdce na jednorožci tvoří kombinéza pro žokeje s falešnýma nohama a jednorožcem. Univerzální velikost (6-11 let). Jednou použité.