inzerce, prodej, prodám, bazar

Kyvadlové rustikál.hrací hodiny Meister Anker

Kategorie: Doplňky

Prodáme kyvadlové rustikální hrací hodiny elektronické-zachovalé,zn.Meister Anker,poř cena přes 4 tis.kč.Hrají každou celou hodinu,uvnitř mají malý reproduktorek a jsou na 3 tužkové baterie.Nádherná dekorace rustikál stylu,výška-58.5cm,šířka-27.5cm,hloubka-10.5cm.V příp.zájmu doporučuji os.odběr vzhledem k většímu rozměru a v zájmu fér obchodu v příp.os převzetí.Jsme z Roudnice n.L.
Kyvadlové rustikál.hrací hodiny Meister Anker
Podobné inzeráty
Ručně malované mechanické kyvadlové hodiny AMS
Dobrý den, nabízím mechanické kyvadlové hodiny značky AMS. Nové, nepoužité a v originálním balení. Při rychlém jednání sleva. Stylové pendlovky vhodné nejen do bytu, ale i na chatu či chalupu. Vhodné jako luxusní interiérový doplněk. Mechanické kyvadlové hodiny Popis: Barva rámečku: ručně malované Barva číselníku: černá, světle hnědé lemování Napájení: mechanické, natahují se 1x týdně Bijí: v půl 1x, v celou dle počtu hodin Rozměr: 25x34x12 AMS kyvadlové hodiny jsou synonymem estetiky a kvality. Přesné a spolehlivé stroje, nejlepší výběr materiálů, té nejvyšší kvality a do detailu přesně propracovaný a nápaditý design, dělá z těchto precizních „Black Forest hodin“ jedničku ve své třídě. Tyto hodiny jsou z dílny německých hodinářů ze Schwarzwaldu. Vysoký výkon mechanik, přesně navržených a vyrobených vám přináší živý orloj. Uklidňující atmosféru pohybu kyvadla a harmonický rytmus Westminster-gong nebo Bim Bam-melodie přinese trvalou radost po několik generací.
Kyvadlové hrací hodiny Hemrle na baterii elektronické
Prodáme kyvadlové hrací elektronické hodiny Hemrle,výška -72cm,šířka-29cm,hloubka-11.5cm,poř.cena něco kolem 4tis. kč,zachovalé jen na kyvadle je poškozený lak ale není to moc vidět,možné je to stříknout lakem.Hodiny jsou poháněné jedním středním monočlánkem,mají uvnitř reproduktorek a hrají každou čtvrthodinu jemnou melodii.jsou poměrně přesné díky němec.mechanizmu,poměrně precizní práce s náznakem rustikál.stylu.Vzhledem k velikosti a možnosti poškození doporučuji v příp.koupě os.odběr i v návaznosti na fér obchod při os.předání. Cena je 2000kč.Jsme z Roudnice n.L.
Hodiny - ruční výroba, masivní dřevo + kov
Nabízím k prodeji vyobrazené hodiny dřevěné nebo dřevo kov. Masivní plné dřevo, masivní plný kov. Hodiny jsou 100 % ruční originál výroba. Ošetřeno EKO nátěry, určené do interiérů. Hodiny jsou, ze zadní části opatřeny očkem, na zavěšení na zeď. Hodiny zle i volně položit na polici. Hodiny lze zaslat poštou nebo osobně předat. Cena: -hodiny č. 1 -700 Kč -hodiny č. 2 -700 Kč -hodiny č. 3 -900 Kč -hodiny č. 4 -1300 Kč -hodiny č. 5 -1300 Kč Tel: E-mail: svec360@ Všechny hodiny jsou vyzkoušené, opatřené, německým, hodinovým strojkem. Hodinky mají plynulý, velmi tichý, chod bez tikání a vyluzování zvuků. ZDARMA: baterie OSTATNÍ dřevařská výroba: -dále nabízím čmelíny, budky pro ptáky (více druhů), krmítka pro ptáky(více druhů), hmyzí hotely (malé, střední, veliké), svícny, hodiny dřevo + kov (více druhů) Vše z masivního dřeva, kvalitně zpracováno EKO nátěry. Fotogalerie, informace a cenu rád poskytnu. Vše lze zaslat poštou nebo osobně předat.
Kyvadlové rustikální hrací hodiny -velice zachovalé
Prodáme kyvadlové rustikální hrací hodiny,zajímavý styl, v.-50cm,š.-245cm,hl.-6cm,velice zachovalé,jako nové,hrají ve třech nastavitelných režimech,dají se ztlumit,mají noční pauzu-neruší.velice přesné.Včetně návodu k nastavení ale dodám nastavené příp.vysvětlím postup nastavení.Cena 1700kč,Ideálně os.odběr a příp.zaslání na zásilkovnu.Jsme z Roudnice n.L.
Nástěnné hodiny kyvadlové JVD Basic Quarts
Prodáme nástěnné kyvadlové hodiny JVD Basic Quarts,v.-65cm,š.-27cm,hl.-13cm,elektronické,hrací,hrají každou hodinu,hraní se dá vypnout,nemá vliv na chod hodin.Celodřevěné s předním klenutým sklem,kvalitní tichý strojek,přesné,velice zachovalé! Cena 1699kč,ideálně os.odběr v zájmu předání a fér obchodu ale je možná i přeprava zásilkovnou.
Kyvadlové hodiny
Rustikální kyvadlové hodiny Tempus Fugit se třemi závažími. Hodiny odbíjejí každých 15 minut. Rozměry: šířka 40 cm. hloubka 20 cm. výška 193 cm. PODÍVEJTE SE NA MÉ DALŠÍ INZERCE. Možnost dopravy. EV4414