inzerce, prodej, prodám, bazar

Kytice + Máj

Kategorie: Ostatní

Kytice - Karel Jaromír Erben
Máj - Karel Hynek Mácha
Dvě knihy v jedné
Kytice + Máj
Podobné inzeráty
Kytice růží
Ručně vyrobená (handmade) kytice růží. Růžičky jsou vyrobeny ze 100 % bavlněné příze Camilla v barevném provedení bílá-fialová. Kytice obsahuje 7 růžiček, okrasnou stuhu a bílou bavlněnou krajku. Lze vyrobit v jakémkoliv barevném provedení či kombinaci barev, stejně jako v jakékoliv velikosti. Kytice je trvanlivá, neuvadá. Vhodná buď jako dárek nebo jako svatební kytice (ideálně v kombinaci s ostatnimi svatebními dekoracemi ve stejném stylu). Cena kytice se odvíjí od počtu růží v kytici, příp. použití dalších dekoračních materiálů. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat.
Svatební dekorace
Set kytice + výzdoba auta: 3 květiny - 2x ,maminka, 1x svědkyně 2 květiny - 2x babička (kytice je o něco menší než kytice pro maminky a svědkyni) kytice na auto nevěsty cylindr na auto ženicha CENA za set kytice+výzdoby auta: 3.500,-Kč Sada 6 kravat - cena 550,-Kč Hřebínek a vlásenky do vlasů - 200,-Kč Cena za 3 sety podvazků - 400,-Kč; jednotlivě cena 150Kč/set Při odběru všech položek lze jednat o ceně. Pouze osobní převzetí.
Svatební Kytice
Nádherná svatební látková kytice vykládaná bílými růžemi a zdobena lesknoucími se kamínky ve tvaru diamantů. Kytice má dekorovánu i rukojeť osazenou velkým kamenem a saténovou mašlí na úvazku Barva – bílá Velikost – 25×19 cm Materiál – PU pěna, látka, papír, sklo, pěna. VÝPRODEJ SK1 SKLADU POSLEDNÍ KUS. Původní cena 1299,- Možno zaslat či osobní odběr Nymburk a okolí.
Svatební kytice
Svatební kytice a korsáž pro ženicha . Kulatá svatební kytice a korsáž pro ženicha .Inzerát platný do smazání! Mimo Prahu posílám . Rada Vám vyrobim v jaké koliv barvě ????Bližší info do e-mailu .
Květinový box Valentýn
Květinový box, aranžmá srdce. Volba květů na Vás. Na fotce střední box. Možnost i ve velikosti malý a velký. Květiny vydrží 7-10 dnů. Možnost zaslat. Po dohodě možnost zaslat kytice. Tvorba svatebních, smutečních kytic, věnců, aranžmá. Kytice na oslavy, promoce, k narozeninám. Květiny, kytice, svatba
Máj - K. H. Mácha
Film na motivy básně Karla Hynka Máchy. Jsou díla, která inspirují k dalším výkladům. Jsou pocity, které vytvářejí nové emoce a jsou slova, která lze měnit v obrazy. V básni Máj toto vše určitě je. Slyšíte verš a vidíte obraz, přečtete stránku a složíte část příběhu. Dočtete knihu a vrátíte na začátek, aby jste si znovu užili ten neopakovatelný pocit prožitku. A ten prožitek je nádherné zachovat. Zachovat ho třeba v obrazech filmu, v emocích hrdinů a v dálkách krajin. Máj má svůj otisk již zachován. Zachován ve film, kde všechny umělecké složky vytvořily celek té nejsilnější emoce - lásky. A nyní se můžeme kdykoliv vrátit a zažít znovu Máj, který se jen slovy možná popsat nedá...