inzerce, prodej, prodám, bazar

KWON chránič hrudníku vesta na trénink bojových sportů XL

Kategorie: Vše ostatní

Ideální vesta na trénink bojových sportů velikost XL. Je téměř jako nová. Možno vidět v Železném Brodě.
KWON chránič hrudníku vesta na trénink bojových sportů XL
Podobné inzeráty
Tae kwon do - dobok a chrániče pro teenagera
Tae kwon do - dobok a chrániče pro teenagera. Použité před lety, ale v zachovalém stavu. Dobok je na mou tehdejší postavu 178cm, 82kg.
Chrániče nártu Botičky KWON
Prodám párkrát použité chrániče nártu -Botičky značky KWON, naprosto v pořádku. Velikost 43-44. Vhodné na taekwondo a kontaktní bojové sporty.
Prodám hypoxický stan - set Hypoxico Everest Summit II
Prodám tento kompletní set pro hypoxickou přípravu (spaní i trénink). Sestava obsahuje moderní hypoxický generátor Everest Summit II, stan Hypoxico King size, sadu masky a vaků pro hypoxický trénink, hepa filtr. Stan jsem používal výhradně já pro svoji přípravu a to příbližně 7-8měsíců provozu od jeho zakoupení, jako nového přístroje. Popis: Hypoxický generátor pro spaní, trénink i léčebnou metodu IHT simulující nadmořskou výšku až 6400m.n.m. Tento typ generátoru představuje vrchol nabídky osobních generátorů spol. HYPOXICO. Jako periferii ke generátoru lze připojit jak hypoxický stan který je součástí nabídky), hypoxickou spací masku i tréninkovou masku s dýchacími vak. Generátor je koncipován pro spaní dvou osob, nebo trénink a léčebnou metodu IHT pro jednu osobu. Tento typ generátoru je prakticky bezůdržbový po celou dobu jeho životnosti. Původní cena za set 200tis Kč.
Boxovací figurína mini BOB
Zřídka používaná, nezničená boxovací figurína, minimální známky použití. Původní cena 12.000 Kč. BOB, neboli Body Oponent Bag, je celosvětově proslulá bojová figurína. Jedná se o vyšší úroveň klasických boxovacích pytlů. Používá se při výuce bojových umění, úpolových sportů, tak i pro trénink boje z blízka či sebeobrany. Díky této figuríně se naučíte přesně cílit údery a odbourávat mentální bloky, které nastávají v reálném boji a útoku. Díky materiálu, ze kterého je B.O.B. vyroben a 3D tvaru docílíte perfektní imitace reálného boje.
Treninkove rukavice 10 OZ
Prodam temer nepouzize rukavice a chranice holeni velikost M, idealni pro trenink bojovych sportu
Kalhoty na sebeobranu Kwon-Danhro
Prodám nové kalhoty na výcvik sebeobrany či jiných upolovych sportů. Barva černá, zesílená část v oblasti kolen, vysoká gramáž materiálu. Na postavu 180-185cm.