inzerce, prodej, prodám, bazar

Květy vyrobéné ze stuh - ruční práce

Kategorie: Umělecké předměty

Krásné květy vyrobené z taftových stuh.
. Květy jsou vhodné do truhlíku , věnců, na gumičky , čelenky, brože velké využití na různé oslavy a vánoce

Velikost květu je cca 10cm, takže jsou opravdu velké.

Každý květ se skládá z 12 okvětních lístku a střed dozdoben perličkou ( vše ruční práce

Doklad o koupy vystavím.
Osobní odběr v ředhošti popř.zasílam zasílkovnou nebo poštou.
Květy vyrobéné ze stuh - ruční práce
Podobné inzeráty
Bourací a výkopové práce.
Bourací a výkopové práce, vyklizení bytu a domů, od sklepa až po půdních prostor vyklizení stodol a veškerých prostoru který si zákazník bude přát, dále nabízíme štípání dříví, úklid sněhu v zimních měsících, malířské práce, zednické práce, zahradní práce. Hlavně když se do něčeho pustíme, tak od nedodělané práce nikdy neutečem!!!. Naše služby jsou hlavně, rychle, spolehlivé, a kvalitní odvedené!!!, Pracujeme hlavně ve dne v noci,za každého počasí,a žádná časová doba pro nás není překážkou.Klidně můžete volat ve dne i v nočních hodinách.Vaše spokojenost,je naší vizitkou.Ceny máme dohodou, dle výběru požadované náplně práce, kterou si zákazník bude přát.
Starožitný Obraz Olej - K. ŠEJNOHA - Květy ve Váze
Prodám tento moc pěkný starožitný obraz olej na překližce Květy ve váze od malíře K Šejnohy,pěkný stav,rozměry 38 x 27cm,rozumnou cenu nabídněte na mail,poštou neposílám,pouze osobní odběr,prosím pouze volat tel .
Prodám obraz květy
Prodám obraz květy rozměr 40x100cm, nevhodný dar, odběr Brno
Obraz "Žena s květy" - František Malý
Prodám rámovaný barevnou litografii "Žena s květy" od Františka Malého. Velikost rámu - 51x37,5 cm Velikost obrazu - 29,5 x 18 cm Možnost osobního odběru či zaslání poštou.
Solivarská krajka
Paličkovaný obrázek "Květy na vodní hladině" třeba jako dárek který svou hodnotu časem rozhodně neztratí. Velikost obrázku bez rámečku 40x30cm. Krajka je umístěna na tmavě hnědém podkladu aby hezky vynikla. Obrázek má bílou paspartu. Krásná ruční práce. Solivarská krajka.
Obrázky - ruční práce
Prodám krásné malé obrázky, Beskydy, ruční práce, 100,- Kč/ks - 3 ks