inzerce, prodej, prodám, bazar

Kvalitní Anglická kravata Next 100% Pure Silk - Hedvábí.

Kategorie: Doplňky

Kravata z čistého hedvábí, ve výborném stavu, nenošená.
Next Made in England.
Kvalitní Anglická kravata Next 100% Pure Silk - Hedvábí.
Podobné inzeráty
Rakuský materiál, Kvalitní kravata 100% Pure Silk - hedvábí.
Kvalitní rakouský materiál Striessing - Vídeň, 100% Pure Silk - Hedvábí.
Italský materiál, kravata Leonardo Strelli , hedvábí.
Kvalitní kravata 100% Pure Silk - hedvábí. Nenošená.
4x NOVÁ LUXUSNÍ KRAVATA a VESTA, KABÁT, BOTY
Kvalita je vidět na pohled i cítit dotykem. Vše nové a originál! PC byly vysoké! Nyní sleva. Kravata s barevnými proužky - značka Serchi Creazione, z Itálie, cena = 1500 Kč Fialová kravata s pruhy - značka Breuer, z Francie, PC 85 Eur, cena = 1500 Kč Kravata vzor zelené pruhy / čtverečky - značku si nepamatuji, cena = 850 Kč Kravata vzor barevné pruhy / čtverečky - značku si nepamatuji, cena = 850 Kč Ostatní věci z fotek na dotaz - vše nové, různé značky, vesta Regatta, kabát Umbro, boty, pantofle, tričko Dior, khaki bunda uni model, pánské zateplené boty, pánské pyžamo. V dalších inzerátech mám ještě různé nové pánské chlapecké značkové věci a např. č.1 SADA - 8 párů ponožek, velikost 43 - 46, hodně silné i klasické, různé barvy (bílé a tmavé), PC za vše byla vysoká - nyní akce 7 + 1 pár zdarma a cena za sadu = 500Kč č.2 SADA - 8 párů ponožek, velikost 40 - 43, bílé s jakoby šikmými barevnými pruhy pod horní částí, PC za vše byla vysoká - nyní akce 7 + 1 pár zdarma a cena za sadu = 300Kč Nové termo podkolenky tmavé 1 pár na vel. 43-46 - cena 200Kč PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Kravata z čistého hedvábí, ve výborném stavu; Itálie.
Kvalitní kravata Italský materiál a práce, Mario Zegnoti 100% Pure Silk - Hedvábíi
Kvalitní kravata Vintage Rutherford šedo-černá; Nenošená
Kravata z čistého hedvábí, je ve výborném stavu, nenošená. Vintage Rutherford Silk gray-black Men's Neck Tie Made In England.
SUPERB kravata šedá
Prodám originál novou kravatu ŠKODA SUPERB v dárkové černé krabičce se stříbrným potiskem SUPERB. Materiál: 100 % hedvábí. Nemůže být nic klasičtějšího, než je právě hedvábná kravata. Kravata, která výborně doplní Váš formální i volnočasový outfit. Můžete ji vzít k obleku do divadla či na ples nebo jen ke košili do práce. Ideální jako dárek – když žádnou jinou, tak alespoň hedvábnou kravatu musí mít každý muž. V říjnu poštovné a balné za polovinu.