inzerce, prodej, prodám, bazar

KURZY, VÝCVIK, TRÉNINK KONÍ

Kategorie: Koně

Výcvik koní u vás doma. Možnost Westernové show pro firmy.
KURZY, VÝCVIK, TRÉNINK KONÍ
Podobné inzeráty
Zprostředkování prodeje drezurních i skokových koní
Prodej koní je alchymie a najít nového majitele pro svého koně může být často velmi dlouhý proces, který přináší prodejci spoustu stresu a stojí ho hodně času. My dokážeme v mnoha případech tento čas rapidně zkrátit a prodejci spoustu času ušetřit. Jak? Zabýváme se prodejem koní již několik let, disponujeme sítí potencionálních kupců a jsme schopni nabízet koně i na zahraničním trhu. Krom toho jsme jezdci a zabýváme se výcvikem koní (prokazatelná výkonnost drezura S a parkur T), takže víme, jak má prezentace sportovních koní vypadat, a co potencionální kupci chtějí vidět. Nabízíme kompletní servis týkající se prodeje koní, kteří jsou ustájeni u nás: - výcvik koně a vyhotovení reprezentativních prodejních materiálů (fotky, videa, zdravotní vyšetření) - prodej koně - veškerá dokumentace a povolení v případě prodeje do zahraničí - inzerování koně a komunikace se zájemci Prodejní servis v případě, že majitel se stará o výcvik sám a poskytne nám materiály k danému koni: - poradenství ohledně adekvátní kupní ceny, vhodnosti obrazového materiálu a celkového managementu prodeje - inzerování koně a komunikace se zájemci - prodej koně - veškerá dokumentace a povolení v případě prodeje do zahraničí Naše webové stránky: Náš FB: Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Obsedání koní
Nabízím obsedaní Vašich koní, práce s problémovými koňmi metodou přirozené komunikace, zaučení do tahu, výcvik jezdců, výcvik hříbat, reobsedání, budování důvěry, a jiné. Dlouholeté zkušenosti z různých odvětví jezdeckého sportu. Profesionální přístup (maturitní obor Trenér dostihových a sportovních koní Velká Chuchle, Chovatel koní Kladruby nad Labem) Cena 350kč/kůň+ Cestovné 10 kč/km. Více informací po emailu nebo tel. Lokalita Hořice,Dvůr Králove,Jičín a okolí.
bezplatný pronájem A1/1
Hledáme bezplatný pronájem valacha či klisny A1/1 . Podmínkou je odvoz do vlastní stáje. jsme malá rodinná stáj ( 6 koní) věnujeme se parkurovému a vytrvalostnímu sportu . Do vytrvalosti hledáme koně v dobrém fyzickém a psychickém stavu , kterému jsme schopni zajistit maximálně kvalitní ustájení , dle jeho potřeb. Režim 24/7 i noční boxování není problém . Máme kvalitní pastviny a sami si vyrábíme seno , senáž vše dle potřeb koní. Koním jsme schopni zajistit kvalitní trénink , jak jízdárensky tak trénink v podhorské oblasti. S vytrvalostí máme mnohaleté zkušenosti.
výcvik
Nabízím obsedaní a výcvik koní,příprava až na závody,ZZVJ. nejlépe SMS,T 123608
Ježdění na koni
Dobrý den. Chtěla bych si najít ježdění na koni okolí Žamberka / okres Ústí nad Orlicí. V létě mi bude 17 let, u koní jsem od mala, ale pořádně jsem začla jezdit v září 2021. Studuju chov koní a jezdectví. Koně zvládám ve všech chodech. Jsem samostatná, pracovitá, zodpovědná a taky vím co obnáší práce kolem koní. Chtěla bych se zlepšovat v ježdění, naučit se práci ze země a taky si vybudovat s koněm nějaký vztah. Můžu poslat videa/fotky. Prosím pište mi na email :).
Hledám trénink
Hledám jezdecký výcvik pro pokročilého jezdce v okolí Zlína s možností dalšího vzdělávání v disciplínách drezura, parkur. Dopravní dostupnost ani cena nerozhoduje. Pro více informací prosím kontakt pouze přes email, telefon neplatný. Děkuji.