inzerce, prodej, prodám, bazar

Kurtny ráčny

Kategorie: Ostatní

Kurtny ráčny
Kurtny ráčny
Podobné inzeráty
Naviják na kurtny - extra silný magnet
Prodám naviják na kurtny. Pro někoho kdo často navijí kurtny a chtěl by si urychlit práci navinutí. ( převážne využíváno kamioňáky ) Naviják má silný magnet takže jde bez problému připnout kdekoliv k železnému podkladu. Spodní strana magnetu je nerezová, uvnitř kliky je mosazné futro, plastová ručka aby v zimě nezebla do rukou :-) Cena je taková jelikož nejdražší z toho byl právě ten magnet. Na sbazaru je i video k nahlédnutí. Mám pouze 1ks. Do konce října poštovné zdarma.
Kurtny
Prodám upínací popruhy/ kurtny. Různé délky, nejvice 225cm x 2,5cm. Cena za kus. K dispozici mám 90ks. Osobně, nebo zašlu(+79,-)
Kurtny na motorku Yamaha
Prodám kurtny na moto pro připevnění na vozík nebo do dodávky značky Yamaha.
Kurtny s ráčnou
Dobrý den, prodám použité kurtny s ráčnou cena 120 Kč/kus - při odběru 10 kusů a více cena 100 Kč/kus. prodej možno i na fakturu
pneumatické utahovačky rázové+pneumatické boční (račny)
Prodám pneumatické rázové utahovačky zn. INGERSOLL RAND 2235TiMAX :Po GO, jako nová - 3900, starší-použité - 1.900, - , Dále pak použité 2125TiMAX - 1.500, -. Trn 1/2". Dále pak použité pneumatické boční račny JONNESWAY 1/2" - 600, - a 3/4" - 500.- Na vše záruka 1 rok.
zesílené ráčny bez pásů
prodám velké kurtovací ráčny 6 ks, 100 Kč / ks