inzerce, prodej, prodám, bazar

Kurník pro slepice

Kategorie: Ostatní

Prodáme nový, nepoužitý kurník pro slepice. Rozměry 225x120x90cm.

Dolní a pravá část slouží jako výběh. Do výběhu se lze dostat pomocí velkých dvířek, které lze uzamknout.
Na levé straně je domeček s dveřmi a oknem. Můžete zde vyndat slepice nebo kurník vyčistit. Součástí jsou bidla, trus padá dolů do výsuvné zásuvky.
Hnízdo na vejce má víko, které lze otevřít zvenčí.
Kurník pro slepice
Podobné inzeráty
Kurník pro slepice, vyhřívaný, zateplený.
Prodám kurník pro cca 10-12 slepiček, kurník má rozměry 160/100/160cm (d/š/v), pacičky kurníku jsou 35cm vysoké, ale po domluvě lze udělat delší či kratší. Kurník je ze všech stran včetně stropu zateplený izolací Knauf unifit 180mm(v létě chladí, v zimě hřeje), podlaha je z 16cm tlusté pur desky. Dostatečně velká a zateplená snůška, automatická dvířka lze snadno domontovat (otvor je standardní a odpovídá všem typům dvířek). Kurník je vyhřívaný termožárovkou, napájení el. sítě(spotřeba zanedbatelná) a dále je velmy bitelný a opatřen venkovním světlem na čidlo(fotobuňka) = velmi praktické když jdete za tmy zavřít dvířka a perfektní plašič nezvaných hostů v noci (toto světlo je napájené solárním panelem), po domluvě mohu dovézt, popř zevnitř vybílit sanačním vápnem. Pište a volejte na 600194
kurnik pro slepice
Prodám kurnik,zateplen dvojitý plášť, atd.rozmer 2.05*2.00.Kvalitni práce,nutno vidět osobně.Možnost úprav dle přání.slepice, drůbež,farma.Bio. 10az25 slepic. Koukněte na více mých inzerátů.
Snáškové hnízdo pro slepice 75x45x50
snáškové hnízdo pro slepice 75x45x50cm Opalubkované, natřené s odjímatelným dnem pro snadné čištění. Odjímatelné bidlo Základní cena 3400,-Kč + doprava do 200kč po celé ČR // Snáškové hnízdo pro slepice, kukaň pro slepice
Kurník
Prodám kurník, rozměry d-170 h-100. v-190 .Rám je komplet z želez.profilu50x30.plašť palubky,strop Pur izol.panel.na podlaze je 1cm guma.kurnik byl použit 1 rok ,teť dezinfekce a nátěr.cena 9 tis . dohoda možná a možnost dopravy.
Dřevník, kotec, zahradní domek, voliéra, kurník
Prodám konstrukci na dodělání o rozměrech Délka 2,94m šíře 2,26m výška 2,42m. Hodí se na dřevník, zahradní domek, voliéra pro ptáky, kurník, kotec pro psa. Spodní část Konstrukce je z u profilů a jeklů o síle 3-4 mm. Horní část je z úhelníků o síle 2mm, spodní a horní konstrukce se spojená šrouby. celé je to nastříkáné základní barvou proti korozi. Dá se pohodlně převážet vzv. O ceně se můžeme bavit.
Zateplený kurník
Prodám zateplený kurník pro 10 až 15 slepic