inzerce, prodej, prodám, bazar

Kuřecí maso

Kategorie: Drůbež

Domácí kuřecí maso 130kč/kg

Prodám v kuchyňské úpravě.
Odběr Vendryně nebo podle dohody.
Kontakt pouze sms nebo e-mail.


Kuře, kuřecí maso
Kuřecí maso
Podobné inzeráty
Pižmovka bílá - prodám kachny a kačery na maso.
Pižmovka bílá - prodám kachny a kačery na maso. Prodám kachny a kačery na maso a dokrmení. Cena od 100 do 250 Kč. Sedlec-Prčice.
Farmářské kuře
!!!PRODEJ ZE DVORA!!!15.2-28.2!!! Je libo domácí kuřátko ? Bereme objednávky! Budeme opět porážet domácí kuřátka . Váha 2-3kg. Možnost i naporcované. Kuřátka krmena domácím šrotem a bramborama. Cena za 1kg 120kč .Možnost dovozu Plzeň,Rokycany, Hořovice, Beroun. Sídlíme v Kařezu okr. Rokycany .Pište do soukromé zprávy nebo . Maso kuře kuřecí drůbež pečínka oběd
MECHELENKA - I PRO LEPŠÍ UŽITKOVOST, K OKRASE DVORKU, ZAHRAD
Při odchovu klasických brojlerů(rychle i pomalu rostoucích) se v zahraničí praktikuje nahradit kohouta, kohoutem Mechelenky. Výsledkem je vynikající maso, rychlý nárust. Mechelen, Malínská slepice(francouzsky Coucou de Maline), původem z Belgie, název má odvozený od města Malína (německy Mechelen) patří k jedním z největších plemen - slepice dosahují běžně váhy kolem 3- 4 kg, kohouti kolem 5 kg, vzhledem k nízké temperamentnosti přibývají velmi rychle na váze. Jejich maso je mimořádně křehké, nejen u mladých jedinců.. Mechelenky jsou, ale i velmi dobré nosnice. Pro své bohaté a hebké opeření snáší bez problémů i v zimním období. Vajíčka jsou střední velikosti s narůžovělou skořápkou( začínají již velmi brzy). Průměrná roční snůška ve třech letech - 210, 204, 197 vajec. Navíc jsou slepičky i velmi šikovné kvočny. Kohouti jsou nekonfliktní, dají se ochočit, vhodní i k dětem. Prodám kohouty(jedni z mála čistých v republice) - rodiče Německo, Belgie, stáří - 5 -6 měsíců - 290,- Kč, vakcinovaní - Livacox Q. POSLEDNÍ LONSKÝ KOHOUT(NEREZERVUJU). Více přes email nebo telefonicky
krůta bronzová
Prodám loňské krůty bronzové i bílé z volného chovu. Líhnuté a odvozené nosnými krůtami. Ideální do chovu, ale i na bio maso. Možno dodat chlazen maso v bio kvalitě.
Kachna pižmová
Prodám kachny a kačery pižmovky (čínské) vhodné na chov i na maso.
Rodajlenka červená kmen
Prodám nepříbuzný kmen rodajlenky červené 1+2, nar.5/22 a 6/22. Jedná se o slepice s výbornou snůškou, s kombinovanou užitkovostí i na maso a extra lesklým peřím Cena 1600 kč za všechny.