inzerce, prodej, prodám, bazar

Kuřátka hedvábničky velké

Kategorie: Drůbež

Mohu nabídnout kuřátka 5 x perlově šedé + 2 černé s genem pro perlově šedou. 150 Kč/ks. Velké vousaté. Cca 6 týdnů stará /jsou u nich i prťata/ Brtnice u Jihlavy, jezdím i do Znojma.
Kuřátka hedvábničky velké
Podobné inzeráty
Koupím kuřátka maranska měděnokrká a Šumavanka
Koupím čistokrevná maranska měděnokrká kuřátka cca 20ks a Šumavanka cca 10ks (žádný dvorkový mix). Nabídněte nejlépe s možným termínem odběru, popř. stářím kuřátka, cenou a odběrným místem + info o tom zda budou kuřátka očkovaná a vakcinovaná. Inzerát platí do smazání. Nejlépe jihočeský kraj. Děkuji za nabídky.
Prodám kuřátka a násadová vejce Ayam Cemani a Bresse Gaulois
Z nového mladého spojení prodám kuřátka a násadová vejce plemene Ayam Cemani a Bresse Gauloise - oplodněnost ověřena, dnes se vylíhlo 95 procent nasazených vajec. Kuřátka 50,- Kč a násadová vejce 25,- Kč.
Kuřátka USA hedvábničky
Nabízí k prodeji několik kuřátek hedvábničky USA, nevhodná do chovu. - čerstvě líhnutá se špatným počtem prstů (50kč/ks), nutno chovat se zdrojem tepla. - 7 týdnů stará, silk frizzle napeření, již není nutno umístit pod zdroj tepla, stačí uvnitř v teplotě v plusových hodnotách - celkem 3ks za velkou studentskou pečeť pro děti. Pouze k osobnímu odběru a pro radost.
Zdrobnělé hedvábničky
Dobrý den.Prosím vás, neprodává někdo zdrobnělé hedvábničky?NV, kuřátka nebo dospělé? Děkuju Krejčí
Násadová vejce Hedvábničky velké
Nabízím násadová vejce Hedvábničky velké mix barev. Předání Louny nebo poštou /zasilkovnou cena za kus 40Kč Barevný mix černé, bílé, bílá dalmatin, zrzavé, přírodní, bílá perleť a krahulčí.
Kohout hedvabničky velke
Prodam kohouty hedvabnicky velke Hobby chov,vysezene pod kvocnou