inzerce, prodej, prodám, bazar

Kůň-valach prodej

Kategorie: Koně

Nabízím k prodeji valach, Shagya arab, 5 let, prace pod sedlem, na jizdárně i v terénu. Salim je naučený tahat kočár, v současnosti tahá GIG- dvoukolový kočár. Vodění na vodítku za dalším koněm bez problému, strouhání kopyt bez problému, veterinář rovněž, kontrola zubů p. Plch, Ochota, inteligence, chytrost, spolehlivost jsou Salimovi přednosti.
Kůň-valach prodej
Podobné inzeráty
Připouštění třemi hřebci Pura Raza Espaňola Perlino
Nabízím připouštění třemi hřebci PRE 1)Jaro Olivares Je překrásný, 165 cm vysoký barokní hřebec barvy Perlino (CrCr) se zelenýma očima. Potomkům vždy předá perlový gen. Genetika srsti: ggEEAACrCrNN Oliver je velice jemný dámský koník s ohnivým charakterem. Když na něm sedíte, máte pocit, že sedíte na kuličce dynamitu. Je strašně snaživý, horlivý kůň, který by se rozdal. Chce být lepší a lepší. Pro svého jezdce doslova rozdal. Začátečník se z něj posere strachy, protože je strašně citlivý, ale zkušený jezdec ocení jeho delikátnost. Je to přesně ten kůň u kterého stačí milimetrové tahy a vynese Vás do oblak. Vysoká akce nohou a naprosto famózní piaffa je pro něj samozřejmostí. Olíček je na ošetřování obrovský mazel, opravdu kůň, který Vám charakterem přiroste k srdci. Miláček, který zbožňuje Vaše doteky a užívá si každou vteřinu Vaší přítomnosti. Dá Vám přednost dokonce i před krmením. Je příkladem toho, kde se snoubila dokonalá morfologie společně se zlatým srdcem. 2)Albahaca Vinyet Je překrásný, 178 cm vysoký!!! čtyřletý hřebec barvy Perlino (CrCr). S modrýma očima. Potomkům předá vždy perlový gen. Genetika srsti:ggAaEeCrCrNN Albahaca je lehce jezditelný, strašně hodný a dobrosrdečný kůň. Má prostorné chody a velmi dobrý charakter. Vzhledem ke své velikosti by byl i pro těžšího jezdce. Je to kůň, který si nestěžuje. Je tak lehko jezditelný, až mě to zaráží. Albíček je strašně vnímavý a chytrý kůň. Doposud jsem nevěřila, že je možné toto vyšlechtit, ale ano. On je opravdu produktem prvotřídního výběru, tak aby bylo potěšeno nejen oko, ale i vaše prdel v sedle. Je to kůň, který začíná ukazovat velké kvality a já se opravdu těším, na to, co z něho bude za rok. 3)Despadas Embrujo Je pětiletý hřebec Perlino se vzácným perlovým genem CrPrl - zlatá barva srsti. Potomkům vždy předá perlový - zlatá barva srsti nebo krémový gen- perlová barva srsti. Expresivní hřebec 168 cm vysoký s ohnivým charakterem. V nabídce od června 2023. Všichni hřebci připouští pouze přirozeně, možno připustit klisny všech plemen. Lokalita Tábor. Klisny potřebují mít tato vyšetření: EVA ( Equinní virová arteritida) CEM IAE Cena připouštění klisen: 20.000,-Kč Více info telefonicky.
P. R. E, mohutný valach
Čistokrevný P.R E valach, rok nar. 2015, bez zápisu v ANCCE, ona rodiče jsou ale zapsaní v průkazu, otec Guajiro XII(Habil VI x Guagira) matka Fabulosa AR(Salobreňo x JAR CXLI).Vysoký cca 168cm, mohutný, kastrován až na pátém roce, narozen v ČR. Chován pastevně, mezi koňmi nekonfliktní, nedekován, lehce krmitelný,těší se pevnému zdraví. Na ošetřování je 100%,hodný i na kování,Veterináře. Pod sedlo je využíván jako můj osobní kůň pro hobby ježdění ve volném čase do terénu, ježděn jak ve westernu tak Anglii. Ven chodí sám i s koňmi,neřeší náročný terén, praskající větve a listí pod nohama atd. Na jízdárně lehce tlačivější, sveze i lehce pokročilého, do terénu pouze zkušenému, citlivému jezdci který si dovede získat respekt a má dostatečné zkušenosti. Kdo opravdu umí, kůň se krásně nosí, předvádí,elastické, pružné chody, velmi pohodlný ve všech chodech, příjemně dopředný. Pod nejistým a méně zkušeným jezdcem hodně zkouší, opravdu nevhodný pro dítě a nezkušené nebo jezdce kteří mají problém získat u koně respekt,hrubé zacházení ale nesnese. Jsem jeho jediná majitelka od jeho 9ti měsíců, důvod zvážení prodeje při vhodném zájemci je můj nedávný úraz po kterém už nemám tolik chuti mít pod sebou bednu dynamitu. Náš ranč se nachází v kopci a jsme obklopeni náročným terénem, jízdárnu nemáme a tak se trénink musí odehrávat v terénu který není celoročně dobře sjízdný a nepravidelná práce má na koníka bohužel horší vliv na jeho jezditelnost a v kombinaci s mým nedávným úrazem proto zvažuji že bych jej vhodnému zájemci který ocení jeho temperament a chuť do práce i jeho reprezentativní exteriér a pevné zdraví nevyžadující žádnou extra péči navíc. Cena je pevná a to 165.000-,Netlačí mne finance ani místo ve stáji, koníka prodám jen zájemci který jej dokáže plně ocenit a pokud se takový člověk nenajde, nebudu se zlobit když mi tu zůstane, je to velmi dobrý kůň pro dobrého jezdce. Pokud vás koník zaujal a víte že na něj po všech stránkách tzv máte, ozvěte se mi, uvítám osobní nezávaznou návštěvu kde ráda odpovím na všechny dotazy, pokud se nedovoláte, pošlete mi prosím sms ozvu se vám zpět,děkuji.
3lety valach CS po Empire
Eddie Murphy (CS) nar 5/2020 - valach Po hrebci Empire (Quiadam de Revel x Corrado I x Contender) Z matky Missouri (Warness x Litograf Orlicky x Quoniam II-69) Tento krasny, mlady valach hleda novy domov. Je to velmi vnimavy, komunikativni a pratelsky kun, s prijemnou vyskou (okolo 165cm). Vhodny jako partak do vsech jezdeckych disciplin. Cena 180tis, tel.
Quarter horse valach 8 let s reining výcvikem
Quarter horse valach po Smart Chiconita a Miss Pinestein, stáří 9 let, negativní 5P test se sportovními předpoklady v reiningu nebo skvělý hobby kůň. Na ošetřování bez problémů. Chytrý a velmi vnímavý kůň. Zvyklý na boxové ustájení.
Appaloosa valach
Appaloosa valach - 7 let, USA cerifikát. Velice hodný a klidný kůň, vhodný pro všechny jezdce včetně dětí a začátečníků. Skvělý na vyjížďky do přírody. Kůň se nachází v Itálii poblíž Říma. Možno domluvit přepravu. Více informací a video na dotaz nebo na FB - Cavalli Italiani.
Mladý valach
Prodám letos čtyřletého valacha Datum narození 16.4.2019. Ideální pro někoho, kdo si chce udělat koně podle svých představ, na konci července stažen z odchovny a vykastrován. Koník je zatím syrový. Původ Matka: St.Pr.Smilla po Sao Paulo. pot.:(D:T*,S:ZL) Sao Paulo je známý jako vynikající producent mnoha kvalitních koní, včetně takových, jako je hřebec International Grand Prix Satchmo. V roce 2006 získal Satchmo, na kterém jezdila Isabell Werth, zlatou medaili za drezuru. Sao Paulo je také jedním z potomků úspěšné krevní linie Sandro, nyní uznávané jako jeden z nejvlivnějších teplokrevných rodokmenů. Otec: WERBESPOT absolvoval test výkonnosti hřebců v Münsteru 2002 s velmi dobrým výsledkem, když skončil jako 4. nejlepší drezurní kůň s velmi dobrým hodnocením za mechaniku pohybu a především mimořádně vysokým hodnocením za jezditelnost. Pro zranění nebyl v následných letech ve sportu využíván a od roku 2004 působil jako plemeník. Tento impozantní a harmonický hřebec přináší velmi zajímavé spojení osvědčené a výkonnostně prověřené klasické hannoverské W linie s moderní, intenzívně se rozvíjející drezurní linií hřebce Florestan I. William je velmi vnímavý, společenský valach. Ideální rodinný koník, stejně tak jako kůň pro různá vystoupení (třeba rád zvedá věci), či do sportu-drezury. Vhodný spíše do ustájení 24/7, nebo 12/12. Celý den v boxe by se nudil.Ve stádě spíše submisivní. Jedná se o mladého koně, který na vše nové potřebuje čas, aby se stal pro vás tím nejúžasnějším parťákem pro život. Co zná bere absolutně spolehlivě. cca za 2 roky bude i ideálním učitelem pro děti, juniory. RTG nohou a zad, protokol o prohlídce k prodeji k dispozici ze 16.2.2023. Možnost i prodeje na splátky. Cena dohodou (200 000 ?) Videa na youtube (Will, William, Willík...)