inzerce, prodej, prodám, bazar

Kultivátor s drobicim válcem

Kategorie: Zemědělská technika

Kultivátor s drobicim válcem,prac.zaber 2,8m ,stavitelny drobici válec.Po dohodě možnost dopravy
Kultivátor s drobicim válcem
Podobné inzeráty
Radličky s drobícím válcem
Prodám radličky s drobícím válcem.Šířka 150cm.Počet radliček 12. Již nevyužijí.
Radličkový podmítač s drobícím válcem Bomet APUS - nový
Radličkový podmítač s drobícím válcem značky BOMET o záběru 3 m (možnost také 1,8 m, 2,2 m, 2,6 m, 3,8 m). Tři varianty jištění radliček, možnost příplatkové výbavy. Radličkové podmítače APUS jsou určeny pro obdělávání polí po sklizni, na kompaktních a těžších půdách. Uvedené ceny jsou bez DPH.
Prodám kultivátor s válcem, platí do smazání
Prodám kombinátory (kultivátor s drobícím válcem) v šířích 120 nebo 150 cm, vhodné za malotraktor. Zapojení je do 3BZ kategorie KAT.1 - čepy 22 mm. Válec na urovnání kultivované plochy lze odpojit a používat samostatně. Ceny: 120cm -> 16.500 s DPH 150cm -> 17.900 s DPH. Po domluvě zasíláme i na dobírku. K prodeji máme množství další zemědělské techniky jako mulčovače, sekačky, pluhy, plečky atd. V případě zájmu volejte na tel. nebo / nebo pište.
kultivátor za malý traktor
Prodávám menší kultivátor, původně za koně,předělán na nesený, nově s drobícím válcem. Šířka záběru 1,9 m. Dělá moc hezkou práci. Nyní je nevyužitý z důvodu pořízení většího kultivátoru. Vše za 7 900,-
Podrývák, kultivátor
Prodám radličkový kultivátor (podryvák)s drobícím válcem záběr 270cm cena 5000kc, . V případě zájmu kontaktujte přes SMS ozvu se zpět.
Kultivátor
Prodám kultivátor (kombinátor) s drobícím válcem, nesený, tovární výroba, pracovní záběr cca 230cm, pěkný stav.