inzerce, prodej, prodám, bazar

Kulovnice Mauser M12 Max, včetně M.C.S systému

Kategorie: Ostatní

Prodám zachovalou kulovnici Mauser M12, 300. win.magnum, prodám s puškohledem a weawer montáži vše na schwenk montáži.
Kulovnice Mauser M12 Max, včetně M.C.S systému
Podobné inzeráty
Kulovnice Mauser M18
Prodám kulovnici Mauser M18, s nočním viděním Yukon 6, + náboje+ obal
Sofar Solar 20 kW výkon asymetrický hybridní střídač
Skladem v Polsku. HYD 20KTL-3PH společnosti SOFARSOLAR je kompaktní 3fázový hybridní střídač s integrovaným MPPT regulátorem a asymetrickým výstupem. Hodí se také pro ostrovní instalace bez připojení k distribuční síti, nebo jej lze využít i jako typický On-grid síťový střídač. Vydrží krátkodobé přetížení až do výše 200 % svého jmenovitého výkonu, a tyto špičky dokrývá energií z připojeného bateriového systému. Zároveň je schopný omezit, nebo úplně odstranit zpětné přetoky do distribuční sítě. V případě výpadku elektrické sítě se střídač automaticky přepne do režimu nepřerušitelného napájení zátěže (UPS) za méně než 10 milisekund, tedy běžné spotřebiče přepínací prodlevou nejsou ovlivněny. Střídač plně vyhovuje požadavkům dotačního programu Nová zelená úsporám (2021-2030) SVT kód SVT30841 Bateriový systém nutno dokoupit zvlášť! Doporučujeme baterie Sofar řady GTX nebo BTS, viz příslušenství k produktu. Parametry produktu: - certifikace SVT - 3 fáze, výkon 20kW s asymetrickým výstupem - umožňuje zapojení až 10 paralelních jednotek k navýšení výkonu - MPPT regulátor s dvěma vstupy pro flexibilnější zapojení - aktivní filtr APF na výstupu pro zvýšení kvality napájení - nastavitelné pracovní režimy s vysokou solární výtěžností - plně digitální a přesné ovládání s vestavěným displejem - Off-grid výstup lze připojit k nesymetrické zátěži, je podporován třífázový samostatný výstup - Včetně WiFi a smartmetru Technické parametry: - podporovaná baterie: Li-Ion - napětí baterie: 400 až 800 V - max. nabíjecí/vybíjecí proud: 50A - špičkový nabíjecí/vybíjecí proud: - komunikační rozhraní CAN (RS 485) Systémy ochran: - DC odpojovač: ano - proudový AC chránič: ano - ochrana vůči FV přepólování: ano - ochrana vůči přepólování baterií: ano - ochrana vůči nadproudu: ano - ochrana vůči přepětí: ano, třída II - ochrana vůči přetokům do sítě: ano - protiostrovní funkce: ano Parametry MPPT regulátoru: - počet FV vstupů (trackerů): 2 - doporučený max. výkon FV: 2×15000Wp - max. DC napětí (Voc): 1000V - rozsah MPPT regulace: 180 až 960V - rozsah MPPT při plném zatížení: 450 až 850V - rozběhové (min.) napětí: 200V - max. vstupní proud: 25A (do každého vstupu) AC parametry (připojení k síti): - jmenovitý výkon: 20kW - jmenovité napětí 3L/N/PE: 220/380VAC až 230/400VAC - max. AC výstupní výkon do rozvodné sítě: 22kW - max. AC příkon z distribuční sítě: 40kW - max. výstupní AC proud do rozvodné sítě: 32A - max. vstupní AC proudu z distribuční sítě: 58A AC parametry Back-up výstupu: - jmenovitý výkon: 20kW - max. výkon: 22kW - špičkový výkon: 22kVA (60 sek.) - max. výstupní proud: 32A - špičkový výstupní proud: 32A (60 sek.) - jmenovité napětí 3L/N/PE: 220/380VAC až 230/400VAC - čas přepnutí: < 20=""> Obecné parametry: - rozměry: 571×515×264 mm -
Plnička klimatizace X545 AUTOMAT NOVÝ/STARÝ PLYN
NOVÝ MODEL X545 Máme tento model jak pro nový tak pro starý plyn. NEJNOVĚJŠÍ, NÁSTUPCE X540 S REVOLUČNÍ DOTYKOVOU OBRAZOVKOU Plnička klimatizace X545 je nový model určený pro precizní a efektivní servis klimatizace osobních, nákladních, stavebních a zemědělských strojů. Perfektní vybavení servisů, dílen a autoservisů. Pokročilé odkyselovací a sušící filtry použité v zařízení umožňují precizní regeneraci získaného chladiva a jeho opětovné použití současně se separací použitého oleje. PROČ SI KOUPIT X545 Ovládání zařízení je velmi snadné, zprávy zobrazené vedou obsluhu „za ruku“ Plně automatický režim provozu. Plně automatický cyklus usnadňuje obsluhu a eliminuje riziko chyb při servisu A/C systémů. DATABÁZE KLIMATIZAČNÍCH SYSTÉMŮ, konektor SD karty. V plničce pro nový plyn je databáze pro auta s novým plynem a v plničce pro starý plyn je databáze vozů, které mají starý plyn. Velký dotykový LCD displej. Velký a čitelný HP a LP tlakoměr. Hermetické olejové nádrže. Termotiskárna umožňuje tisknout zprávu o provedenné činnosti pro zákazníka. Spolehlivá vakuová pumpa. Profesionální donper jednotka. Malé rozměry. Sada obsahuje hadice a servisní přípojky r.1.3.4.a./ nebo 1.2.3.4.yf FUNKCE Rekuperace chladiva z klimatizačního systému a separaci použitého oleje Vytvoření vakua v systému Plnění klimatizačního systému Základní vakuová zkouška těsnosti Dávkování oleje Manuální režim Osávání/Vakuum/Plnění Automatický režim 1. Odsávání + vakuum + plnění 2. Vakuum + plnění Velký barevný dotykový displej, přehledné grafické menu a pokyny zobrazené na displeji. AUTOMATICKÝ REŽIM Plně automatický cyklus usnadňuje obsluhu a eliminuje riziko chyb při servisu A / C systémů. RUČNÍ REŽIM PLNĚNÍ (MANUÁLNÍ) Možnost ručního výběru jednotlivých funkcí v hlavním menu. Přesné pokyny zobrazené na obrazovce v češtině vedou operátora „za ruku“. Parametry Typ chladiva: R.1.3.4.a/ nebo 1.2.3.4.yf Výkon: 750 W Rychlost regenerace: 300 g/min Rychlost plnění: 800 g / min Rychlost vakuového čerpání: 5,4 m3 / h Filtrační kapacita: 200 kg Přesnost váhy: 10 g kapacita 10 kg Rozměry stanice 520x580x1050 Rozměry stanice v balení 750x600x1160 Hmotnost: N.W / G.W 76kg / 90kg Cena včetně DPH. Lze zaslat.
Hydromasážní vana RAVAK s CHROMOTERAPIÍ - NEPOUŽITÁ
RAVAK ROSA II 170 P asymetrická vana 1700x1050mm, v systému Hydro+Magic s digi ovládáním VY4, automatickým proplachem, chromoterapií (barevným světlem), příhřevem vody s regulací teploty. Systém obsahuje: 6x Tryska MIDI jet 6x Tryska zádová MIKRO jet, extra nízká 8x Tryska MAGIC Flat - extra nízká 1x Zádový ventil1x Vzduchový regulátor 1x DIGI ovládání s displejem 1x Automatický systém PROPLACH 1x Chromoterapie s funkcí Stop 1x Příhřev vody 3 kW s možností nastavení teploty 1x Vysoušení perličky 1x Kompresor 1 kW s příhřevem 1x Čerpadlo 0,8 kW 1x Odtokový komplet TECHNICKÉ PARAMETRY: Délka: 1700 mm Šířka: 1050 mm Výška: 465 mm Objem: 260 l Hmotnost: 32 kg Ravak masážní vana Rosa II 170x105 cm, pravá v systému Hydro+Magic s digi ovládáním VY4, automatickým proplachem, chromoterapii (barevným světlem), příhřevem vody s regulací teploty Při výrobě hydromasážních systémů byly použity pouze kvalitní značkové komponenty (např. firmy Rudolf KOLLER GmbH - Rakousko) včetně doplňků. Vana má velmi účinný automatický desinfekční systém Proplach, díky kterému nebudete mít s údržbou a čistotou své masážní vany žádnou práci, navíc při velmi nízké spotřebě vody oproti tzv. ručnímu čištění! HYDRO - pokud potřebujete účinnou masáž (po sportu, při bolestech zad a šíje, při rehabilitaci) Jedná se o velmi účinnou masáž proudem vody směrovanou především na oblast zad, boků a chodidel. Tato masáž je ideální k uvolnění svalů a kloubů po sportovním výkonu nebo jako součást rehabilitace při problémech s pohybovým ústrojím. Výrazně zlepšuje místní prokrvení, posiluje imunitní systém a stimuluje proudění lymfy. Pokud trpíte bolestmi zad a krční páteře, oceníte Zádový ventil, kterým můžete regulovat intenzitu vodní masáže právě v této oblasti. PERLIČKA - pokud rádi relaxujete (pro uvolnění a zbavení se stresu) Perlička nazývaná též Air systém nebo Bublinková koupel. Jedná se o jemnou masáž kůže a vrstev podkoží ohřátým vzduchem v podobě bublinek proudících ze speciálních trysek umístěných na dně vany. Tyto trysky jsou nízké pouze 1 mm, takže nikde netlačí. Navíc jsou kovové a při šlápnutí na ně tudíž nehrozí jejich prasknutí jako u trysek plastových. Perličková koupel je známá svými hluboce relaxačními účinky. Pro svůj blahodárný vliv na psychiku se doporučuje k odstranění pocitů napětí (stres, deprese, celkové vyčerpání) a procelkové zklidnění, uvolnění a harmonii. Perličková koupel působí velmi příznivě také na lymfatický systém. DIGI (s proplachem) Slouží nejen k vypnutí a zapnutí systémů, ale má i další funkce: PULZACE - automatické plynulé zap/vyp běhu systémů v pravidelných časových intervalech. HLS - tzv. "hladinový snímač" bránící spuštění systému bez dostatečného množství vody, aby nedošlo k poškození čerpadla (všechny trysky musí být pod hladinou). ELEKTRONICKÁ REGULACE PERLIČKY - možnost zvyšování a snižování intenzity
Bajonet 98K na pušku Mauser 98
Prodám tento bajonet na pušku Mauser 98 sériové číslo 4769,materiál:ocel Bodák je bez pochvy a bakelitové rukojeti, vše původní stav. Zašlu přes zasilkovnu, nebo poštu. Pokud je inzerát online je, bodák na prodej.
IBC kontejner MAUSER 1000 L použitý, plastová paleta
*V TUTO CHVÍLI VYPRODÁNO* POPTEJTE BEHEM 14 DNÍ PŘÍPADNĚ ZNOVU. ---------------------- Nádrž na vodu či jiné kapaliny - IBC1000, výrobce Mauser. Stav: jako nový, jednou použitý - olej v potravinářském průmyslu. objem (ltr.): 1000 vnitřní nádoba: vyrobena vyfukovací metodou z vysokomolekulárního PE odolný vůči trhlinám zajištěno samo-vyprázdnění viditelná hladina vnější obal: pevná pozinkovaná mřížová konstrukce přepravní paleta: plastová plnící otvor: DN 150 výpustní armatura: klapkový DN 50, univerzální těsnění rozměr (dך×v) (mm): 1200 x 1000 x 1165 hmotnost (kg): 57 výhoda: stohovatelnost Vhodný (po vypláchnutí) pro přepravu potravinářských produktů, užitkové vody a pod. Osobní odběr v Nové Pace. Po dohodě mohu zajistit odvoz v Pace a okolí. Prvotní kontakt prosím emailem nebo SMS. Děkuji.